Şimdi Ara

Mardin Nusaybin Gırnavas Cin Tepesi (Mardini iyi bilen veya mardinli olanlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnanırsınız inanmassınız herkesin düşünceleri kıymetli, şahsım adına ben bu konuları okuyup araştırıyorum lakin youtube'deki kurmaca kişilerin çektiği videoları izlemiyorum. İnanıp inanmamak arasında bazen gidip geliyorum yaşım 28 özellikle son zamanlarda denk geldiğim ve gördüğüm gırnavas denilen yerin pekte iyi bir geçmişi olmamış gibi. Bazı hastaları 1 gece oraya bırakırlarmış şifa niyetine bu ne kadar doğrudur ? Orada tek başına akşam 1 gece kalınmaz diyenler var. Çevreye hakim olan birisi konuyu desteklerse sevinirim ben gerçek olduğuna pek inanamadım ama söylentileri sıralıyorum.

Not: Var olsalar bile kişi iradelerine karışabileceklerine ve zarar verebileceklerini düşünmemekteyim.

Ayrıca bu tepede halk arasında cinlerin reisi olarak bilinen Mir Osmana ait olduğu söylenen bir türbe bulunmaktadır.

Gırnavas halk arasında ‘cinlerin başkenti’ olarak ün kazınmıştır. Gırnavas ile alakası var mıdır bilinmez ancak Nusaybin cinlerinden bir taifenin Taif dönüşünde Resulullah aleyhisselatu vesselam’a iman ettikleri kaynaklarda geçmektedir.

Resulullah aleyhisselatu vesselam Taif dönüşü, Nahle’de geceleyin kalıp namaz kıldığı sırada Nasibin cinlerinden 7 (yedi)si oradan geçiyorlardı. Durdular. Hz. Peygamber aleyhisselatu vesselam’ın okuduğu Kur’an’ı dinlediler. Hz. Peygamber (sav) namazı bitirince cinler iman edip dinlediklerini kabul ettiler. Kavimlerinin yanına inzar edici, uyarıcı olarak döndüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 24 Temmuz 2019; 13:6:0 >

• Cinsin ve başkent olarak mardini seçiyorsun just fakin lol
  • quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Cinsin ve başkent olarak mardini seçiyorsun just fakin lol
    Kardeşim dedim ya hani inanıp inanmamak kişilerin düşüncelerine kalmış hani yazımın başında yazdım saçma yorum yazmanı gerektirecek bir konu değil iyi forumlar dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.