Deey Salzburg tan beridir, ne yaptı ,bu maçta da attı mı diye merak ettiğim ve çok beğendiğim bir forvettir kendisi. Niye hâlâ Twente de merak ediyorum. Biz kapmalıyız , çok ihtiyacımız var böyle bir santrafor a . Bana biraz da Kral ı anımsatıyo ? BEnim gibi düşünen arkadaşlar var mı diye de merak ediyorum. .
Arkadaşlar hiç mi söyleyecek bişeyiniz yok , şöyle yapalım o zman bunun üstünden gidelim, örnek teşkil etsin ;
takımımızda görmeyi isterim.
Fm'de Türkiye'ye direk getirdiğim isimlerden kendisi. Fakat gerçek şu ki ; bu adamı kapmazsanızda ahım şahım birşey kaybetmezsiniz. Böle kalburaltı takımlarda oynayan çok iyi yetenekler yer yer mevcut.
Belki haklı olabilirsiniz ama mevkiisi itibari ile benzeri çok kalmadı bu oyuncunun . Boyu uzun hava toplarına hakim , bitirici, tekniği çok iyi , güçlü, uzun olmasına rağmen ağır değil. Bence çok iş yapar
Böyle düşünen bir ben varım demek ki , ne acı ya
Up
isimere takili kalmadan Gsyin mutlaka pres özelligi olan, hava topu alip, önüne indirirebilen ve bekleten bir adam ihtiyaci var ismi kariyeri umurumda degil ama bu sekilde oynayan birini bulmak zorundalar. Defanstan her atilan serseri top tekrar geri dönüyor bu Yüzden.
quote:
Orijinalden alıntı: mancukya
isimere takili kalmadan Gsyin mutlaka pres özelligi olan, hava topu alip, önüne indirirebilen ve bekleten bir adam ihtiyaci var ismi kariyeri umurumda degil ama bu sekilde oynayan birini bulmak zorundalar. Defanstan her atilan serseri top tekrar geri dönüyor bu Yüzden.
Bu durum biraz defans ile alakalı. Biliyorsunuz defansımız 2 pas yapmaktan aciz. Kısa pas veremeyen topcudan uzun pas atması da beklenemez. İlk önceliğimiz iyi bir stoper almak olmalıdır.
Ben avusturyada yasiyorum salzburgda avusturya takimi oldugundan cok iyi taniyorum kendisini. Mark janko sadece bir yil parladi attigi gollerle o yil zaten hem fb hem twente tarafindan istendi son olarak twente aldi. Mark janko cok kötü kalasin önde gideni denilebilecek bir futbolcu öyleki kendi ülkesinde bile gazetelerce cok ddalga gecilen bir futbolcu avusturya futbol ülkesi olmasada janko gibi futbolculari cok var mesela steffan maierhofer onu da youtube dan izleyebilirsiniz o mesela jankodan belki biraz daha teknigi ama hic olmassa daha cok kosani. Janko sadece öndebekleyip topun ona gelmesini bekleyin bir futbolcu yani hakan süküre benziyor diyip hakana ayip etmeyin. Bu adamdan türkiyenin hicbirtakimina hayir gelmez. Bir karsilastirma yapalim ROLAND LINZ iki sezon önce gaziantepe gelen oyuncu bundan daha iyi ama gaziantepde bir mac oynamadi
Hakan Şükür le kıyaslamak için söylemedim , örnek teşkil etmesi açısından yani herneyse, ben beğenmiştim kendisini.
Eleman Porto ya gitmiş bile . Hayırlısı
quote:
Orijinalden alıntı: gsgökhan1986
Ben avusturyada yasiyorum salzburgda avusturya takimi oldugundan cok iyi taniyorum kendisini. Mark janko sadece bir yil parladi attigi gollerle o yil zaten hem fb hem twente tarafindan istendi son olarak twente aldi. Mark janko cok kötü kalasin önde gideni denilebilecek bir futbolcu öyleki kendi ülkesinde bile gazetelerce cok ddalga gecilen bir futbolcu avusturya futbol ülkesi olmasada janko gibi futbolculari cok var mesela steffan maierhofer onu da youtube dan izleyebilirsiniz o mesela jankodan belki biraz daha teknigi ama hic olmassa daha cok kosani. Janko sadece öndebekleyip topun ona gelmesini bekleyin bir futbolcu yani hakan süküre benziyor diyip hakana ayip etmeyin. Bu adamdan türkiyenin hicbirtakimina hayir gelmez. Bir karsilastirma yapalim ROLAND LINZ iki sezon önce gaziantepe gelen oyuncu bundan daha iyi ama gaziantepde bir mac oynamadi
Ne diyorsun Porto - Janko transferine ?
Kalas dedi daha ne desn :D
Kime niyet Kime kısmet, Trabzon borsaya bildirmiş ne diyelim hayırlısı.
quote:
Orijinalden alıntı: aesahin
Kime niyet Kime kısmet, Trabzon borsaya bildirmiş ne diyelim hayırlısı.
Üzülme oğlum alt tarafı Trabzon'a gitti yabancıya gitmedi yani.Orada 1,2 sene takılır iyi oynarsa bize geçiş yapma hakkı doğar.
Seneye bizde
neden bu konu bizim bölümde ?
quote:
Orijinalden alıntı: il buono 10
Okusaydın anlardın.
Zamanlaması müthiş. Dünyanın en keriz yönetimi trabzonda ve nasıl hala orada duruyorlar anlamış değilim.
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Stannis
quote:
Orijinalden alıntı: il buono 10
Okusaydın anlardın.
hala yanlış buluyorum artık bu iş dalga geçmek gibi anlaşılıyor trabzon taraftarı tarafından kuşlar zaten bize karşı bari trabzonsporu kaybetmeyelim