|
MARANTZ SR7001
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Valla bu konunun uzmanı @Oronra. gelir ama ne zaman. -
Aslında iletişim bilgileri olsa en azından mail adres harika olurdu ama bekleyelim...
Teşekkürler... -
Yettim üstadım..
Estf. uzmanlıktan degil ama bilgi vermeye çalışim.
Elinizdeki hop. seti 7001 ile son derece uygun, elbet daha iyileri var ama önce Mordaunt Short Carnival ları bir sindirin derim.
(Yine) elinizdeki CS 646 leri belki s.back olarak sisteme ekleyebilir ve total sisteminizi 5.1 den 7.1e yükseltebilirsiniz.
(Tekrar) elinizdeki HD dvd yi amfinize HDMI yardımıyla baglayın. Sonra amfinin HDMI out undan TV ye çıkın. Hd dvd player muhtemelen Ep-30 dur. HDMI ver. 1.3a destekler, Tv nizde muhtemelen HDMI 1.3a destekler ama amfiniz olan 7001 HDMI 1.3a desteklemez. Ama sizin HDMI 1.3a ihtiyacı olan bir baglantı şeklinede zaten ihtiyacınız yok. -
Verdiğiniz bilgilerden ötürü teşekkürlerimi bir borç bilirim...
Acaba elimdeki CS 646 ları ön sağ sol yapsam steryo olarak daha iyi bir ses mi alırım diye düşünmekteyim...
SR 7001 hakkında neler söylenebilir? İndirimli fiyatı ile ilgimi çeken RX V861 i alıp ertesi gün geri verip aldım SR 7001 i.
TrueHD dışında bir sıkıntısı yok ki sıkıntı sayılırsa o da gibi geliyor bana...
Keyifli forumlar... -
quote:
Orjinalden alıntı: MaGNETICMAN
Verdiğiniz bilgilerden ötürü teşekkürlerimi bir borç bilirim...
Acaba elimdeki CS 646 ları ön sağ sol yapsam steryo olarak daha iyi bir ses mi alırım diye düşünmekteyim...
SR 7001 hakkında neler söylenebilir? İndirimli fiyatı ile ilgimi çeken RX V861 i alıp ertesi gün geri verip aldım SR 7001 i.
TrueHD dışında bir sıkıntısı yok ki sıkıntı sayılırsa o da gibi geliyor bana...
Keyifli forumlar...
7001 güzeldir yamaha 861 e göre benimde tercihim 7001 olurdu.
Bu arada CS 646 yada Mordaunt Short Carnival dinlemediğim için hangisinin front olarak daha performanslı olacağı hakkında yorum yapmam doğru olmaz. Bu tamamen senin tercihin olacak. -
yeni nesil formatları desteklese marantz sr7001 hakkaten güzel ampli. yamaha gibi fazla keskin değil. düzgün çalmaya çalışır. -
quote:
Orjinalden alıntı: the_cantan
yeni nesil formatları desteklese marantz sr7001 hakkaten güzel ampli. yamaha gibi fazla keskin değil. düzgün çalmaya çalışır.
Üstadım 7001 malesef yeni nesil sesleri desteklemiyor. 7002 bu konuda destek veriyor ama fiyatı olmaması gerektigi kadar pahalı. Marantz hep pahalı zaten.
İmzamdaki Sr5001 in fiyatı dahi 2000tl civarlarında. Marantz kendini biraz ayrıcalıklı görüyor açıkcası, ayrıcalıklı olduğu konusunda hem fikir olsamda fiyat politikası konusunda hem fikir degilim. -
Haklısın sevgili dostum. Zamanında marantz av ampli almaya çalıştım. bu kadar çeşid ve her keseye uygun yoktu. ne yaptıysam 1.500 tl den aşağı marantz bulamadı idim. 750 tl baba bir ampli alabiliyordun. ki o zaman ilkin analog görüntü üzerinde upscaling yapabilen (max. 720p idi sanırsam) benim ilk bildiğim marantz. bahsettiğim marantz amplidede yoktu. düşünelim diğer özellikleri. fakat marantz hala ddeğişmemiş anlaşılan. olsun eskisi kadar aklımda değil. 7001 in fiyatının inmesi beklenen, beklenti olurdu ama olmamış demek ki. -
quote:
Orijinalden alıntı: the_cantan
yeni nesil formatları desteklese marantz sr7001 hakkaten güzel ampli. yamaha gibi fazla keskin değil. düzgün çalmaya çalışır.İyi geceler, marantz sr7001 aldım.Sorunu olduğunu bilerek.Power on' da stand-by ışığı hızlı hızlı yanıp sönüyordu.İnternette araştırdım, kullanma klavuzunda reset için multi+ speaker A/B tuşlarına birlikte 3 saniye veya daha fazla basılı tutulması seçeneğinde başarılı olamadım.Araştırmaya devam ettim Pure Direct+ 7.1 canal/ input+ clear (sr7002 resetlemesi ) tuşlarına 3 saniye fazla basılması tavsiyesi üzerine input selector ve volume düğmelerini mavi ışıkları yandı.Multi+ speaker A/B resetlemesi dahil yaptım ancak ekranda bilgiler yok sadece sağ ve sol düğmelerin mavi ışıkları yanıyor.Uzaktan kumandam yok.Bir de yaklaşık 1 saat sonra yine kırmızı stand- by ışığı hızlı hızlı yanıyor yani eski haline geliyor.Tavsiyesi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X