Şimdi Ara

mapusa düstüm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: calibrane

quote:

Orijinalden alıntı: loses

quote:

Orijinalden alıntı: boor

Zamanına yazık etme o zaman. Elle +8 kasmak gereksizdir. Git uruk tronda ms kas daha iyi gelir. Ya da mp ol harpy dön.

calibrane kardesim haklısın

keske harpy yapabilsek emc de adam yok hiçbir sw de adam yok daha 4 ay önce falan elmoranda luferson cıvıl cıvıldı simdi dolu slot görmek imkansız bir olay daha var 33 mage skili kaldırılmıs heralde o yuzden harpy falan zor artık

Hangi serverdi kardeş

Ronark birde bu konuyu actigim gece girmistim ben hapse fakat 2 guu doldurdu dun aksam 10:30 da cıkması gerekdi neden cıkmadı benim hesabım hala ?
    AMD Ryzen 5800x3D/NZXTX63/Asrock B550 Phantom Gaming ITX ac/Nvidia RTX 4080 FE/Kingstone A2000 1 TB m.2 Nvme/G.Skill32GB 3600mhz cl16/CM NR200P /Corsair SF750P/IIyama 34" 144Hz 3440x1440/HyperX Cloud2 Wireless/GK64XS Custom Board Klavye+Gateron Yellow lubed+PBT Keycaps/Logitech g502 Wireless/Iphone 11 Siyah/ Sony Alpha 7R2+Sony 50mm F1.8 FE+Tokina 70-200 f4 FD/Macbook Air 2015/
    Kediciklerim icin instagram : Buraya Tiklayin

• hapisten 2 gün geçtikten sonra çıkmıyorsun ki , ban degil ki bu. görevi yapıp cıkacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

hapisten 2 gün geçtikten sonra çıkmıyorsun ki , ban degil ki bu. görevi yapıp cıkacaksın

önceden 2 gun sorna cıkılmıyomuydu yav =(
    AMD Ryzen 5800x3D/NZXTX63/Asrock B550 Phantom Gaming ITX ac/Nvidia RTX 4080 FE/Kingstone A2000 1 TB m.2 Nvme/G.Skill32GB 3600mhz cl16/CM NR200P /Corsair SF750P/IIyama 34" 144Hz 3440x1440/HyperX Cloud2 Wireless/GK64XS Custom Board Klavye+Gateron Yellow lubed+PBT Keycaps/Logitech g502 Wireless/Iphone 11 Siyah/ Sony Alpha 7R2+Sony 50mm F1.8 FE+Tokina 70-200 f4 FD/Macbook Air 2015/
  • KO yu şu zamanda Koxp kullanmadan yada dolaylı yollardan kullanmadan (koxperlerin partisinde durmadan, MSN koxp bile olsun farketmez partide 1 tanesinde varsa yeter zaten) lvl kasmak, bu oyunu oynamak mümkünmü. Burada gelip ahkam kesmyin. Aman neymiş koxp kullanırsan olacağı !

Bu oyunu bir şekilde koxpa bulaşmadan oynamak ahmaklıktır desem yeri var, elle lvl 'i nereye kadar kasacan!

Siz kendiniz kandırın, aman ben kullanmıyorum falan. Sen kullanmıyonda partideki diğeri kullanıyo, şimdi sen kullanmış olmadınmı yani?

Şimdi arkadaşın konuya dönelim, üstadım hapiste 1 görev yaparsan çıkarsın, en kolayını yap. Hatta hapıse bilerek 1 car daha sok, kendi çarına ks yap (son vuruşu yap), böylece 3 saate çıkacağına 1 saatte çıkarsın. Tabi yanına mana olmadığını farzediyorum.

Not: Tekrar yazimde legal olduğunu zannedenler belki anlamamıştır. Koxp suz kasmak bu oyunun ilk yılarında vardı, üzerinden 10 yıl geçti, şu zamanda koxp 'a bir şekilde bulaşmadan kasmak AHMAKLIKTIR.

• çok bilmişin kardeş ya da öyle konuşmayı seviyorsun. istersen bi eslantı dolaş(server ronark-karus) ondan sonra yorumunu düzelt. sana kasılmak zor gelebilir. ama adam alır ex premıumu sabahtan akşama kadar biraz oturur biraz uyur bira atak ypar eger pt ile samimiysen bunları yapabilirsin tabi değilsen sürekli elin klavyede atack ya da hel l v.s yapmak zorundaysan o zaman da zorlanırsın ama ille de msn ya da normal koxp kullanmak zorunda kalmaz. legal olduğunu zannedenler falan bu gibi lafları kullanma. ben archer çarımla r2ye giriyodum evde 2 pc var ptye alıp oturduyodm dıgerını 50ye kadar ole kastım sonra jumping, level düş falan. 2 günde hallettim bütün mevzuyu. ayrıca ronark serverı için söylim +69 da exp olsun base olsun cz olsun koxpa sıfır taviz var. gayet memnunum. oyun biraz eski günlerine döndü. iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loses -- 13 Eylül 2012; 10:11:10 >
  • İyi olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün para kastığım charımla hapse düştüm eukoda çıkana kadar tam bir gün geçti sabahlı akşamlı dün gece bana zombie de ve bu sabah gloomwingde ks atan arkadaşı bulursam çay kahve ısmarlıcam normalde hiç uğraşmam bırakırdım ama dc preyi aldığımın ilk günü olunca mecburen çıkacaksın bu arada gm raine k0xperlardan daha fazla küfür yiyor bunuda öğrenmiş oldum

Not:müstahaksın falan dersiniz şimdi evet müstahakım
  • bazen goruyorum 1lwl carla gmnin yedi sulalesine kufreden. konusuorm bazilariyla eger dedikleri dogruysa az bile sovuyorlar. o banlansa yeni car acip ole sovuyor. modem resetlior surekli ip yememek icin ama sovmeye devam. neyse k.g gecmis olsun. Allah kurtarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en kötüsüde k0xp açıkken hiç birşey olmuyor ama k0xp kapalı hiçbirşey oto deil sadece k0xpla oyuna girmiştim eslantta dolanıyordum bi baktım hapise ışınladı neyse artık legal madene başladım iyi drop atıyor valla tabi sürekli pc nin başında çıkan taşları kırdır rpr yap itemleri bankaya koy falan zor oluyor k0xp bir lütuf ama gm affetmiyor

Orijinalden alıntı: Empleador

en kötüsüde k0xp açıkken hiç birşey olmuyor ama k0xp kapalı hiçbirşey oto deil sadece k0xpla oyuna girmiştim eslantta dolanıyordum bi baktım hapise ışınladı neyse artık legal madene başladım iyi drop atıyor valla tabi sürekli pc nin başında çıkan taşları kırdır rpr yap itemleri bankaya koy falan zor oluyor k0xp bir lütuf ama gm affetmiyor

Yüzsüzlüğün bu kadarı
    Be Here Now
  • Yıl 2012 hala knight oynayan var.
    Şuradaki yorumlara bakın.Siz burada böyle konuşuyorsanız oyunda ana bacı düz gidiyorsunuzdur.

Orijinalden alıntı: Whitfield

quote:

en kötüsüde k0xp açıkken hiç birşey olmuyor ama k0xp kapalı hiçbirşey oto deil sadece k0xpla oyuna girmiştim eslantta dolanıyordum bi baktım hapise ışınladı neyse artık legal madene başladım iyi drop atıyor valla tabi sürekli pc nin başında çıkan taşları kırdır rpr yap itemleri bankaya koy falan zor oluyor k0xp bir lütuf ama gm affetmiyor

Yüzsüzlüğün bu kadarı

gm nin niye hapse yolladığını buldum orc bowman basılıydı charda ondan yargısız infaz yedik bu arada expte ve pk da k0xp kullanmadım eukoya başladığım günden beri sadece eslantta para kasmak için kullanıyorum akşamları legal madenciyim keşke o sevmediğin k0xperların hepsi benim gibi yapsa

• konuyu degistirmeyin hala cıkartmaya useniyorum
  • quote:

konuyu degistirmeyin hala cıkartmaya useniyorum

konuyu 9 eylülde açmışsın bak ben 12 eylülde hapse düştüm ve çıktım tek yapman gereken ks yapmak son vuruş manyağı olucaksın zaten içerde çok kişi var anlamışsındır hiç mana potun olmadan girsen gene çıkarsın

Orijinalden alıntı: Whitfield

quote:

Yüzsüzlüğün bu kadarı

Senin gibiler yüzünden oyunun durumu bu halde ya zaten

• hep öyle derler de sana inanasım geldi şimdi

quote:

konuyu degistirmeyin hala cıkartmaya useniyorum

konuyu 9 eylülde açmışsın bak ben 12 eylülde hapse düştüm ve çıktım tek yapman gereken ks yapmak son vuruş manyağı olucaksın zaten içerde çok kişi var anlamışsındır hiç mana potun olmadan girsen gene çıkarsın

nedense benim oldugum yerde bitane bile yok baska adam olsa etraftaki yaratiklar teker teker duserdi fakat benim oldugum yerde en zor yaratıklar var o gorev alınan yerde 10 tane farklı gorev yaratıgı var hangisini verirsen ver cıkıyosun fakat 1 no lu gorevi alıyorum bi bakıyorum o gorevde 10 tane basit seyleri kesiyosun ama benim oldugm yerde onlar yok

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.