Şimdi Ara

mapusa düstüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar +8 kasıyodum bi baktım ısınlandı anladmki mapus

isin ilginc tarafı ise su daha oncede girmistim mapusa falan ama buradaki yaratıkların arasında o worm ler falan yok cok zor oluyor bide birsuru gorev var o adamda ( uzun zamandır girmemistm ) bunlardan 40 ar tane kesmemi istiyor bensucsuz yere mapusa attılar bu nasıl oalcak kac gune cıkar

AMD Ryzen 5800x3D/NZXTX63/Asrock B550 Phantom Gaming ITX ac/Nvidia RTX 4080 FE/Kingstone A2000 1 TB m.2 Nvme/G.Skill32GB 3600mhz cl16/CM NR200P /Corsair SF750P/IIyama 34" 144Hz 3440x1440/HyperX Cloud2 Wireless/GK64XS Custom Board Klavye+Gateron Yellow lubed+PBT Keycaps/Logitech g502 Wireless/Iphone 11 Siyah/ Sony Alpha 7R2+Sony 50mm F1.8 FE+Tokina 70-200 f4 FD/Macbook Air 2015/
    Kediciklerim icin instagram : Buraya Tiklayin
  • yaninda 50-60 tane mana varsa 1saate falan cikarsin tahminimce. her zaman manayla dolas. ne kadar cok dusersen o kadar zorlasiyor gorevler. Allah'a sukur 2 aydir priestim 500-600 manayla dolasiorm. zaten basede oldugum icin ibn... bir şerife denk gelmiorm.
    Ugrastiricak biraz ama k.g. tavsiyem +8 kasiorsan 2. servera gec bdw ya da chaosta falan gecersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: calibrane

yaninda 50-60 tane mana varsa 1saate falan cikarsin tahminimce. her zaman manayla dolas. ne kadar cok dusersen o kadar zorlasiyor gorevler. Allah'a sukur 2 aydir priestim 500-600 manayla dolasiorm. zaten basede oldugum icin ibn... bir şerife denk gelmiorm.
    Ugrastiricak biraz ama k.g. tavsiyem +8 kasiorsan 2. servera gec bdw ya da chaosta falan gecersin.

Yani koxp kullanıyosun ve seni hapise atınca o şerif ib... oluyo öyle mi? Yoksa benmi yanlış anladım ?
    Be Here Now
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

quote:

yaninda 50-60 tane mana varsa 1saate falan cikarsin tahminimce. her zaman manayla dolas. ne kadar cok dusersen o kadar zorlasiyor gorevler. Allah'a sukur 2 aydir priestim 500-600 manayla dolasiorm. zaten basede oldugum icin ibn... bir şerife denk gelmiorm.

Yani koxp kullanıyosun ve seni hapise atınca o şerif ib... oluyo öyle mi? Yoksa benmi yanlış anladım ?

meseleyi g..tunden anlamak bu olsa gerek yani ksra bakma. olay cikarmaya mi calisiorsun anlamiyorum. seriflerle cok kavgam oldu tartistigim oldu sebepsiz yere attiklari cok oldu. tanidiklarimi da sebepsiz yere attilar. koxpla ne alakasi var anlamadim. goren bilir
    CalibraneOfZanaX-Archer Ronark Base
    ColdRiotOfZanaX-Asas Ronark Base
    İmComingWithYou-Priest Ronark Base
    Perfectionist-Warior Beramus-76

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

meseleyi g..tunden anlamak bu olsa gerek yani ksra bakma. olay cikarmaya mi calisiorsun anlamiyorum. seriflerle cok kavgam oldu tartistigim oldu sebepsiz yere attiklari cok oldu. tanidiklarimi da sebepsiz yere attilar. koxpla ne alakasi var anlamadim. goren bilir
    CalibraneOfZanaX-Archer Ronark Base
    ColdRiotOfZanaX-Asas Ronark Base
    İmComingWithYou-Priest Ronark Base
    Perfectionist-Warior Beramus-76

Yazı yazmayı bilmiyosan o zaman burda saçma sapan şeyler yazma. Ve bende seni görmedim, bilmiyorum. Bu adamların isimlerini yazdında n'oldu? Neyse konuyu saptırma daha fazla
    Be Here Now
  • Whitfield konuyu karıstırmaktan baska bi bildigin halt yok defol bi halta yaramıyosun zararın dokunmasın kimseye koxp kullanıp kullanmamanın hesabını vermiyecegim burada ben adam akıllı bilegimin hakkı ile +8 kasıp pot paramı cıakrtmaya calısıyorum bosuna gelip post kasıyorsun gercekten yardıma ihtiyacı olanları engelliyorsun
    AMD Ryzen 5800x3D/NZXTX63/Asrock B550 Phantom Gaming ITX ac/Nvidia RTX 4080 FE/Kingstone A2000 1 TB m.2 Nvme/G.Skill32GB 3600mhz cl16/CM NR200P /Corsair SF750P/IIyama 34" 144Hz 3440x1440/HyperX Cloud2 Wireless/GK64XS Custom Board Klavye+Gateron Yellow lubed+PBT Keycaps/Logitech g502 Wireless/Iphone 11 Siyah/ Sony Alpha 7R2+Sony 50mm F1.8 FE+Tokina 70-200 f4 FD/Macbook Air 2015/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    otobusten inerken nineyi dusurdum
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: loses

Whitfield konuyu karıstırmaktan baska bi bildigin halt yok defol bi halta yaramıyosun zararın dokunmasın kimseye koxp kullanıp kullanmamanın hesabını vermiyecegim burada ben adam akıllı bilegimin hakkı ile +8 kasıp pot paramı cıakrtmaya calısıyorum bosuna gelip post kasıyorsun gercekten yardıma ihtiyacı olanları engelliyorsun

Sana noluyo bilader? Konuyu açan kişisin diye gelip bana burda hakaret eden adamı savunma hakkın yok. Eğer o adam bana hakaret ediyosa isterse onun konusu olsun istediğimi derim.
    Be Here Now
  • Bu mapusa girenlerde hep suçsuz oluyor ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Whitfield

quote:

Whitfield konuyu karıstırmaktan baska bi bildigin halt yok defol bi halta yaramıyosun zararın dokunmasın kimseye koxp kullanıp kullanmamanın hesabını vermiyecegim burada ben adam akıllı bilegimin hakkı ile +8 kasıp pot paramı cıakrtmaya calısıyorum bosuna gelip post kasıyorsun gercekten yardıma ihtiyacı olanları engelliyorsun

Sana noluyo bilader? Konuyu açan kişisin diye gelip bana burda hakaret eden adamı savunma hakkın yok. Eğer o adam bana hakaret ediyosa isterse onun konusu olsun istediğimi derim.

burası benim konum sen bana koxp kullanıyor diyemessin tek yaptıgın ortalıgı karıstırmak defol şimdii
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Bu mapusa girenlerde hep suçsuz oluyor ya

Aynen öyle Ayrica bu devirde +8 kasan legal var mi merak ettim o slotlar genellikle koxperlarla dolu oluyor

burası benim konum sen bana koxp kullanıyor diyemessin tek yaptıgın ortalıgı karıstırmak defol şimdii

Ben kime koxp kullanıyosun demişim? Ben diğer arkadaşa dedim ki sen koxp kullandın yakalandın şerifin suçu mu diyosun yoksa ben mi öyle anlıyorum? diye sordum ve birden sen aradan çıkıp ortalığı daha fazla yaygaraya veriyosun, lütfen Türkçe'yi anlayamayanlar veya okumasını bilmeyenler beni Bloklasınlar yazdıklarımı görmesinler, anlamıyolar sonra düşünmeden yazı yazıyolar. Ve zaten eğer ki Hapis'e düştüysen ben sana koxp kullanıyosun derim. Çünkü haksız yere hapse düşemezsin, illa ki bi illegal bi'şey vardır
    Be Here Now
  • İyi olmuş açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Bu mapusa girenlerde hep suçsuz oluyor ya

• arkadaslar isteyen gelip bakabilir legal olarak +8 kasıyorum mageyim sorun ne ? herkezi kendiniz gibi görmeyin k0xp kullandıgıma inananlar varsa bosuna post kasmasın defolup gitsin yardım isteyende kabahat
  • Zamanına yazık etme o zaman. Elle +8 kasmak gereksizdir. Git uruk tronda ms kas daha iyi gelir. Ya da mp ol harpy dön.

arkadaslar isteyen gelip bakabilir legal olarak +8 kasıyorum mageyim sorun ne ? herkezi kendiniz gibi görmeyin k0xp kullandıgıma inananlar varsa bosuna post kasmasın defolup gitsin yardım isteyende kabahat

zaten millet kendisi kasamayınca milleti de koxper sanıyor. ne dim kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş

Orijinalden alıntı: boor

Zamanına yazık etme o zaman. Elle +8 kasmak gereksizdir. Git uruk tronda ms kas daha iyi gelir. Ya da mp ol harpy dön.

calibrane kardesim haklısın

keske harpy yapabilsek emc de adam yok hiçbir sw de adam yok daha 4 ay önce falan elmoranda luferson cıvıl cıvıldı simdi dolu slot görmek imkansız bir olay daha var 33 mage skili kaldırılmıs heralde o yuzden harpy falan zor artık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boor

Zamanına yazık etme o zaman. Elle +8 kasmak gereksizdir. Git uruk tronda ms kas daha iyi gelir. Ya da mp ol harpy dön.

calibrane kardesim haklısın

keske harpy yapabilsek emc de adam yok hiçbir sw de adam yok daha 4 ay önce falan elmoranda luferson cıvıl cıvıldı simdi dolu slot görmek imkansız bir olay daha var 33 mage skili kaldırılmıs heralde o yuzden harpy falan zor artık

Hangi serverdi kardeş
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.