Şimdi Ara

Maokai , Nasıl Bilirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru basit almayı düşünüyorum zevkli heroya benziyor . Nasıldır iyimidir tank olmasına rağmen harrası iyimidir . Latede etkisiz diyorlar doğrumudur tankmı tanky - ap mi kasılmalıdır skil sırası vb. :D

• takıma yararlıdır yardır hemen
  • Jungler oynanir

Ayrica daha dun bir konu acildi maokai hakkinda biraz arasitirmani oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • su siralar tercihi azaldi iyi junglerdir.

• aldınmı
  • BENCE oyundaki en iyi jungler
  • quote:

Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz

Soru basit almayı düşünüyorum zevkli heroya benziyor . Nasıldır iyimidir tank olmasına rağmen harrası iyimidir . Latede etkisiz diyorlar doğrumudur tankmı tanky - ap mi kasılmalıdır skil sırası vb. :D

Mao candır. 1200'den 1400 eloya sırf mao oynayarak yükselttim.

Runeler:

Kırmızılar attack speed.
    Sarılar armor.
    Maviler magic resist per level.
    Büyükler mov speed ya da ability power.

Masteries:

0-21-9

Armor ve Movement speed e verip geçiyoruz.

Jungle Route:

Ayakkabı + 3 pot

1:08 de wraithlere E skili atıyoruz ve 1:40 olana kadar atmaya devam ediyoruz (3 tane yeterli)

Sonra Blue Buff, Wolf ve tekrar Wraith leri alıp mid gank yapıyoruz. (Bu demde Q,W,E açılmış oluyor.)

Mid'de kill aldırabilirsek aldırıyoruz, yoksa Flash.

İtem: Hot, Philosper, Oracle Elixir, Aegis of Legion, Shureyls, Oracle Elixir, Frozen Hearth ya da Sunfire, Abysall Sec, Oracle Elixir.

Özetle Mao op bir karakterdir. (Ultisi ne canlar kurtarmıştı)

Anlamadığın takıldığın yer olursa yardımcı olmaya çalışırım. Jungle oynayan insanları severim. Neyse ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Favi. -- 22 Ekim 2012; 14:43:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Nasıl Counterlanır ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Efendi bir çoçuktur
  • Karsi jungleda oldugunda pushlamaya korktugum bi herodur

• Rp indirimi ile satın aldım. Bende henüz fazla oynamış sayılmam. Fakat ilk gözlemlerimi aktarırsam ,ki hep jungle gittim, jungleda sıkıntı çekmiyorsun, bot 3pot ile başlıyorum. Tanky kasıyorum. Gankleri çok etkili fakat aşırı bir dmg vuramıyorsun. Sen adama sneare attığında lane de ki adamın yardım etmeli. Ben last hit özürlüsü biri olarak pek fazla kill alamıyorum fakat oynadığım her oyunda supporttan(ve diğer tüm oyunculardan) fazla assistim oluyor. Ben eğleniyorum oynarken.
  • takımının iyi olması gerek mao hiç dmg vuramıyor gibi birşey sadece yardımcı bir hero. gankleri gayet etkili ama lanedeki adam iyi oynamalı
  • öncden oynuyodum iyidi can yakıyodu
  • oynaması zor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: favians

quote:

Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz

Soru basit almayı düşünüyorum zevkli heroya benziyor . Nasıldır iyimidir tank olmasına rağmen harrası iyimidir . Latede etkisiz diyorlar doğrumudur tankmı tanky - ap mi kasılmalıdır skil sırası vb. :D

Mao candır. 1200'den 1400 eloya sırf mao oynayarak yükselttim.

Runeler:

Kırmızılar attack speed.
    Sarılar armor.
    Maviler magic resist per level.
    Büyükler mov speed ya da ability power.

Masteries:

0-21-9

Armor ve Movement speed e verip geçiyoruz.

Jungle Route:

Ayakkabı + 3 pot

1:08 de wraithlere E skili atıyoruz ve 1:40 olana kadar atmaya devam ediyoruz (3 tane yeterli)

Sonra Blue Buff, Wolf ve tekrar Wraith leri alıp mid gank yapıyoruz. (Bu demde Q,W,E açılmış oluyor.)

Mid'de kill aldırabilirsek aldırıyoruz, yoksa Flash.

İtem: Hot, Philosper, Oracle Elixir, Aegis of Legion, Shureyls, Oracle Elixir, Frozen Hearth ya da Sunfire, Abysall Sec, Oracle Elixir.

Özetle Mao op bir karakterdir. (Ultisi ne canlar kurtarmıştı)

Anlamadığın takıldığın yer olursa yardımcı olmaya çalışırım. Jungle oynayan insanları severim. Neyse ya.

Kardeşim sen bunu yazalı yıl olmuş ama şu itemların türkçelerini söyletmisşn yada resimlerini gösterirmisin

• Eski konu olduğundanhttp://www.solomid.net/guides.php?g=6644-doo0ooooooom-maokai-build-guide bunu dikkate almanı öneririm keza arkadaşın yazdığı itemlerden bazıları kalktı.Oracle(kahinin özütü) de süreli olduğundan eskisi gibi hemen çıkılan bi eşya değil artık.Site ingilizce fakat itemler resimli olduğundan anlarsın muhtemelen
  • çok iyi jungler. item ihtiyacı çok az.
  • İyi bilirdik..

• ap oynaması çok keyifli
  • niye konularım hortlatıp duruyonuz la
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.