Şimdi Ara

Manuel Fernandes maç gecesinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyefendi kulaklarının çınlaması için herşeyi yapıyor...
    Allah bize sabır versin...

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir. Mustafa Kemal Atatürk

• Bu adamın sizle ipleri koparalı çok oldu, o yüzden normal.
    How charged with punishments the scroll,
    I am the master of my fate,
    I am the captain of my soul."
  • iyi yapıyor.
  • adam oynamak istedi oynatmadılar.zaten takımda kadroda yer alanı da gidiyor. boşta adamın gitmesi normal.niyazi olmasında zaten fırsat kolluyorlar Türkiyeye girmeyin diye. o değil de gs li arkadaşlar Terim'in oyuncuları ne durumdaydı. esir gibi miydiler? Çünkü Terim'in tesislerde kuş uçurtmadığı hatta yönetimi bile sokturmadığından dert yanıyorlardı.

çok da iyi yapmış
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

adam oynamak istedi oynatmadılar.zaten takımda kadroda yer alanı da gidiyor. boşta adamın gitmesi normal.niyazi olmasında zaten fırsat kolluyorlar Türkiyeye girmeyin diye. o değil de gs li arkadaşlar Terim'in oyuncuları ne durumdaydı. esir gibi miydiler? Çünkü Terim'in tesislerde kuş uçurtmadığı hatta yönetimi bile sokturmadığından dert yanıyorlardı.

Konunun bizle bi alakasi yok ama sen gelmissin bize laf atiyorsun
    He bu arada futbolcuysan dikkat ediceksin gece alemlerine fazla dalmiyacaksin futbolcuları esir tutan fatih hoca devrinde 2 sampiyonluk kazandik keşke mancinide öyle olsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ulan böyle futbolcu olmak vardı
  • Yapar tabi.Adam parasını çatır çatır alıyor oynatmıyorsan senin sorunun.Sanki çok zengin takımız sanki başkanımız rus oligarklarından da para saçıyoruz.Zaten fernandesin yerine aynı kalitede bir sürü oyuncumuz var.

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

ne belli fotonun maç gecesi olduğu

her habere inanan bir kesim var ne yazık ki

''Ömür dediğin üç gündür; dün geldi geçti, yarın meçhuldür. O halde ömür dediğin bir gündür; o da bugündür".
  • Helal olsun adama kimsede birşey diyemez Klüp biletini kesmiş . Fernandes'de bunun farkında ne yapsın adam daha ? böyle bir yeteneğin klübe tekrar kazanılması lazımken neden bu kadar töreransız davranırlar anlamıyorum başından beri diyorum bu adam Fenerde olsa keşke halada umudum var şu Fernandesi bi alsak . Quresma'nın portoya gittikten sonraki olayı gibi birşey olur Beşiktaşdan giden ronaldo oluyor

Orijinalden alıntı: hakeen

quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

adam oynamak istedi oynatmadılar.zaten takımda kadroda yer alanı da gidiyor. boşta adamın gitmesi normal.niyazi olmasında zaten fırsat kolluyorlar Türkiyeye girmeyin diye. o değil de gs li arkadaşlar Terim'in oyuncuları ne durumdaydı. esir gibi miydiler? Çünkü Terim'in tesislerde kuş uçurtmadığı hatta yönetimi bile sokturmadığından dert yanıyorlardı.

Konunun bizle bi alakasi yok ama sen gelmissin bize laf atiyorsun
    He bu arada futbolcuysan dikkat ediceksin gece alemlerine fazla dalmiyacaksin futbolcuları esir tutan fatih hoca devrinde 2 sampiyonluk kazandik keşke mancinide öyle olsa

ben laf atmıyorum. sadece soruyorum.hatta bunu sağlayabildiyse takdir ediyorum.bizdeki otorite eksikliği Bilic'in göz yumması mı? az bir maç kaldı şu durumda bile sabredimiyorlar. sizle ilgisi olmayan bir sürü konu var ama konularımızdaki mesajlara bakarsan gs li arkadaşlarımızın mesajlarını bulursun.atmaları da doğaldır.

• alemci
  • Valla takım beni istemiyorsa bende gider eğlenirim. Oturup ağlayacak halim yok.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.