Şimdi Ara

Mantiksiz gelen birseyler var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu yapilan insanlik disi cezasida olum olmali ama daha dune kadar bu konuda bir kirinti bile yokken bir anda ulkenin heryerinde tecavuz haberleri cikar oldu.

2 Ongorum var.

İlki ve daha agir basan.
    Ne yazikki ulkemizde bu konularda madur olsanda seni insan yerine koymazlar mahalle baskisi dedigimiz sey yani.
    İlk olay medyaya yansidiginda ulkenin icindeki bu igrenc olaya maruz kalanlar.

Madurlarin hepsininde cocuk olmasi.
    Bu olayida zayiflatiyor.
    Diger secenekte herkes birbirini bekliyormuscasina zincirleme reaksiyon gostermiscesine ayni anda patlak vermesi.

Ortalikda insanin inanmak istemeyecegi birseyler donuyor.
    Bir iki uc on hepsimi buna gozyumdu .
    Bence Devlet Bu cocuklari Ailelerinden almali.
    Lakin devlet ne haltki diyecegiz .
    18 e kadar bak sonra sal tinerci olsun.
    Tecavuzden Sehitleri konusmaz olduk.
    Bana gore asil amac suni gundem olusturmak.

Ne diyim Bu igrenc olaya bilen, goren ,susan gozyuman ailesi dahil herkesin allah belasini versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YveJhin -- 6 Nisan 2016; 9:54:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anladıysam arap olayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lews Therin Telamon -- 6 Nisan 2016; 9:49:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

Anladıysam arap olayım

Yanlislikla konuyu actim yarim o yuzden.

• quote:

Orijinalden alıntı: YveJhin

quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

Anladıysam arap olayım

Yanlislikla konuyu actim yarim o yuzden.

• Bence bu taciz ve tecavüz olayları şu şekilde artmaya başladı.

Artık hayat çok pahalı. Evlenmek ise cidden zor . Bu başıboş tipler paraları olmadığı için ne evlenebiliyor nede bir sevgili filan edinebiliyor. En sonunda kafayı kırıp tecavüze yelteniyor bir şekilde de yakalanıyor sonrasında.

Sadece bu çocuk istismarlarını anlayamıyorum. Çok fazla çocuk istismarı haberi çıkmaya başladı. Eskiden de olurdu ama çok nadirdi belki yılda 1 olay filan duyardık. Ya oluyordu ama korkudan açığa çıkmıyordu.. Şimdi bir iki kişi hapse gidince herkes polisten gidip yardım istemeye başladı.

Yada temel ahlak yapısı bozulmaya başlayınca millet sapıtmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Bence bu taciz ve tecavüz olayları şu şekilde artmaya başladı.

Artık hayat çok pahalı. Evlenmek ise cidden zor . Bu başıboş tipler paraları olmadığı için ne evlenebiliyor nede bir sevgili filan edinebiliyor. En sonunda kafayı kırıp tecavüze yelteniyor bir şekilde de yakalanıyor sonrasında.

Sadece bu çocuk istismarlarını anlayamıyorum. Çok fazla çocuk istismarı haberi çıkmaya başladı. Eskiden de olurdu ama çok nadirdi belki yılda 1 olay filan duyardık. Ya oluyordu ama korkudan açığa çıkmıyordu.. Şimdi bir iki kişi hapse gidince herkes polisten gidip yardım istemeye başladı.

alakasi yok son cikan haberlerin hepsinde tecavuz edenler

imam evli iki cocugu var
    kocaman dede yigenine saldirmis
    baba kizini hamile birakmis
    adamun birisi kadinla iliski yasarken kadinin bebegine tecavuz edip oldurmus
    karamanda ki adam iki kere evlenmis para sikintisi olmayan bir ogretmen

• quote:

Hayatın çok pahalı,alım gücünün çok düşük, evlenmenin zor olduğuna katılıyorum.bu şartlarda insanlarda ahlak vicdan utanma dürüstlük zor yeşerir

Ateşli akp taraftarlarına hep şunu söylüyorum;senin işlerin tıkırında olabilir ama yetmez çünkü zor şartlarda yaşamak zorunda bırakılanlardan biri gelip sana yada yakınına patlayabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne bekliyorsun ki ülkeden.13 14 yasındaki kızlarla evleniliyor.Birde utanmadan bu konuyu dizi yapıp reyting rekoru kırdırtıyorlar.Popüler tv programlarının hemen hepsinde evlilik programları var ki kimse evlenmiyor tamamen fingirdeşmek,yine popüler tv kanallarında evlilik programları yine evlenmiyorlar elleşip koklaşıyorlar biri birinden ayrılıyor biri biine gidiyor ne beklersin ki nesilden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atılgan oo

quote:

alakasi yok son cikan haberlerin hepsinde tecavuz edenler

imam evli iki cocugu var
    kocaman dede yigenine saldirmis
    baba kizini hamile birakmis
    adamun birisi kadinla iliski yasarken kadinin bebegine tecavuz edip oldurmus
    karamanda ki adam iki kere evlenmis para sikintisi olmayan bir ogretmen

O zaman ikinci seçenek ahlaki çöküntü olayı yani.

• okumadım

ama bu olaylar ensar sapıklarından sonra başlamadı. hep vardı sadece gizli kalıyordu. insanlar dinciyiz ayaklarına yapılan sapıklıkları gördü ve tepki vermeleri gerektiğini anladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukozbek43

Ne bekliyorsun ki ülkeden.13 14 yasındaki kızlarla evleniliyor.Birde utanmadan bu konuyu dizi yapıp reyting rekoru kırdırtıyorlar.Popüler tv programlarının hemen hepsinde evlilik programları var ki kimse evlenmiyor tamamen fingirdeşmek,yine popüler tv kanallarında evlilik programları yine evlenmiyorlar elleşip koklaşıyorlar biri birinden ayrılıyor biri biine gidiyor ne beklersin ki nesilden ?

Çok doğru söylüyorsunuz. aslında bunlar psikolojik olarak insanların bilinçaltına sokuluyor. ve aslında evlenmek amacının akabininde ortaya çıkan gerçek somutlaştırılıyor, fingirdeşmek.

İnternet' teki haber sitelerinin veya bir çok günlük sitenin reklam veya haberlerinde de devamlı cinsellik ve seks ile alakalı şeylere rastlayabiliyoruz. şimdi bana demeyin ki onlar senin girdiğin sitelerle alakalı google adence reklamı falan... resmen insanları buna teşvik eden , bilinçaltına sokan bir yapı var. son dönemin dizilerinde bu sıkça rastlanıyor. dizilerdeki konularda genellikle saçma sapan aşk mevzuları,kimin eli kimin cebinde belli değil , ve çocuk yapma , hamile bırakma , hamile kalma gibi konular irdeleniyor. sırf bu yüzden tv izlemekten vazgeçtim. evlenme programları ise bu kültürü yozlaştırmak konusunda tam bir felaket, keşke hiç olmasalardı...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.