Şimdi Ara

Mantıklı düşünürsem beni güzel bir hayat beklemiyor hayatımı sonlandırmam lazım ama intihar etmek de istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha yurtdışına 1 kez bile çıkamadım ama yaşamaya devam etsem de çıkamayacağım daha çok üzüleceğim neden yaşamaya devam ediyorum bilmiyorum açlıktan zor uyuyorum açlığımı bastırsın diye sakız çiğniyorum şuan lanet olsun yaşamım berbat ve kurtuluş yolum yok her gece neden kendimi öldürmediğimi sorguluyorum yaşasam daha çok acı çekeceğim belki güzel bir şey olur diye bu sefil hayatıma devam ediyorum ama güzel bir şey olmayacak iğrenç bir hayat sürüp geberip gideceğim ve kendimi bu kadar uzun yaşattığım için pişman olacağım son nefesimi dahi verirken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunlar bırakılır mı hajı

Mantıklı düşünürsem beni güzel bir hayat beklemiyor hayatımı sonlandırmam lazım ama intihar etmek de istemiyorum

verirsin para neyse.. sonra..

• em2018 E kullanıcısına yanıt
    Param yok ve ömrüm boyu fakir kalcam kim napsın beni

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6101D9CF5

Param yok ve ömrüm boyu fakir kalcam kim napsın beni
    Sen de fakirler için olanına gidersin? Sanki fakirler gitmiyor.
  • Emmeyede gelmiyor gömmeyede.
  • neden hep iyi düşünüyorsun ki? herkes mutlu olacak diye bir kural yok. dünyanın düzeni böyle. birilerinin mutlu mesut yaşayabilmesi için bazılarının sürünmesi gerekiyor ki bir anlamı olsun. sen de bu hayatta zavallı ezik adam rolünü oynayacaksın. oturup kabulleneceksin hayatını ona göre çizeceksin. bizim çok mu ahım şahım hayatlarımız var. olur da önüne bir fırsat çıkarsa alırsın intikamını insanlıktan. ondan sonra da kapanış. döngünün bu kısmında doğman senin suçun değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadas soyle bir konuya bile kari kiz konusundan giren dengesizler var.Az evvel youtubeta bi videoya denk geldim izledim ötenazi yapılan bi adamdi adamin otel zincirleri varmis ama saglığı yerinde degildi saniyorum.Yani mutluluk parayla olacak sey degil insan kucuk şeylerden bile mutlu olamazsa milyonlari olsun fayda etmez.En fazla 3 yil mutlu sanirsin kendini lüks, ihtişam her şeye sahip olmanin getirdiği mutluluk daha sonra her sey siradanlasir senin icin bi amacin kalmaz.

Sagligin olmasa paran neye yarar zaten

• Henry Rollins kullanıcısına yanıt
    sırtında altınla gelip döngüyü tamamlaması gerek hacı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.