Soru 1 : P Çift ok işareti var q önermenin dogruluk çizelgesi si yazınız ? Soru 2 : (pVq) Çift ok ( (pvq) Önermenin ana eklem ve bişenini Gösteriniz Yaptıgım cvplar 1 : p | q| | p çift ok q | P . DDYY | q . DYDY | P çift ok q DYYD yaptım 2 Soru : (pVq) Çift ok ( (pvq) : Çift ok olana ana eklem dedim Diyer (pVq) ( (pvq) : Bunlarıda Ana bileşen olarak gösterdim Dogrumu yaptım söleyin lütfen 1 tane sorumlu dersim mantık vardı diblomayı alcam bunlar dogruysa help mantıkcılar
vay anasını be bunlardan sebep 5 gün uzaklaştırma almıştım okulda.. mantık hocasınıda okuldan attırtmıştım kadın tahtaya yazdı böyle şeyler çöz dedi bende dedim çözmicem zorladı çözmem dedim. çöz dedi çözmem dedim... çöz dedi çözmem dedim çöz çözmem çözz ççç... kafam attı sonunda saydım ananı avradını sülaleni s.. hocası çözmicem diyorum ne ısrar ediyosun
nası bu soruları cvplayacak olmaz ya dh de yarıdan cogunun okula gıdıyo mantık dersınız yok mu hıc bırınızın :D
V (veya önermesi tablosu) ^ (ve önermesi tablosu) => (ise nermesi tablosu) soru ikide ana bileşen tabi ki de iki parantez içerisindeki önermeyi bağlayan ise => ana eklemi... hatırladığım kadarıyla
tAM CVP LAZIM AMA CVPLARIM % 90 DOGRU GİBİ AMA EMİN OLMAK İSTİYORUM NORMAL SINAVDA DEGIL DIBLOMA SINAVI
quote:Orjinalden alıntı: atomkarınca38 tAM CVP LAZIM AMA CVPLARIM % 90 DOGRU GİBİ AMA EMİN OLMAK İSTİYORUM NORMAL SINAVDA DEGIL DIBLOMA SINAVI dibloma ne ya diploma yazmasını bilmiyen adamı liseye geçiren zihniyete yazıklar olsun olmamış git 1. sınıftan tekrar başla