Şimdi Ara

manticore hakkında yardım pls (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
11.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 60 kasar hood orta dereceli itemlarim var dibine gidip 1200 buf 200 ac 920 healle cok rahat kesiom ama dibine gitmenis lasim
  • Gerekli malzemeler
    ---------------------------
    -1200 buf + 960 heal priest
    (or higer)
    -+60 rogue yada +55 warrior

minimum gereklilik...bu

-manticore nin tek pis huyu buyu ile çaktıgında canın 500-500 den fazla gidio fakat işin iyi tarafı son vuruş büyüye denk gelirse exp e yatmıyorsun.. ama son vuruşu phsical atakla alırsa exp in gidiyor...

* su ana kadar kayda değer bişi çıkmadı bana okadar kestik... fekat ve lakin Abys dekilerden çok sayıda Abys ve bir kaç tane shell-complete cıktıgı söleniyor....

-Bar cıkar die kim salladı? yok öle bişey

sanırım fallenangel den goldbar dusuordu.
  • benim lvlim 45ken bufferim battle priestim elimde largebreaker +6var arkamdada bi tane 960heallerla kestim ama healler ona slow falan atması lazım ama birazcıcık zor 5-6tane kesmiştim içinden bardısh falan çıkıyo diye biliyorum abysdekilerdende abys lulaby die bi item çıkıyo
  • bütün yüksek levelli abbsy yaratıklarından gold - silver düşebilir ama bu çok düşük bir ihtimal tabiki. kekoondan kekuri düşmesi kadar ancak olur sanırım. bende bi gün geçerken laf olsun diye attıgım blizzard sayesinde kekuri ring düşürdüm. 1 taneden bile gold bar düşme şansı var sonuçta 10000 de 1 gibi bişeydir ama..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ForeverPriest

15 tane kestiniz we go-ld barmı cıktı?
    biraz destekli sallayalım pls.
    ozaman millet enayimi dm de o kadar urassın
    zaten manticore kolay yatıo
    15 tane de 1 g.b cıksa herkes milyarder olur..

bu şans işi bazılarına 100 taneden bile pot çıkabilir dm de drop rate daha fazla
  • yuh yani dm nerde bu nerede kiyasladigin seye bak drop rateleri arasinda daglar kadar fark war
  • quote:

Orjinalden alıntı: uur92

Manticore 350-500 arası vuruyo uzaktan debuff atıyo

60+warrior Pot la kesebilir(bence)

Katılıyorum ben lvl 60 blade(master deil)cok rahat kestim pot ile...
  • Peki ya sonuç. Neye karar verdiniz
    1 Hangi item düşer,
    2 Kaç LvL üstü rahat bir şekilde kesebilir ?
  • sonuc 60 olmadan kesme dıyorlar tabıkı buffer eslıgınde
  • hiç ugrasma sen işine bak biz kestik item düşmedi ama ben lwl düştüm
    uzaktan coook iyi vuruyo hayatını kaydırırben o kadarını söylüyeyim
  • Lvl 57 battle priestım.1500buff ve 200 ac var.Atağım 1170.Tek başıma 720lik potlarla kesebilir miyim?Riske atmaya değer mi?
    Edit:Lütfen bilen birisi konuşsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 15 Nisan 2006; 11:51:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haydar_Dümen

bütün yüksek levelli abbsy yaratıklarından gold - silver düşebilir ama bu çok düşük bir ihtimal tabiki. kekoondan kekuri düşmesi kadar ancak olur sanırım. bende bi gün geçerken laf olsun diye attıgım blizzard sayesinde kekuri ring düşürdüm. 1 taneden bile gold bar düşme şansı var sonuçta 10000 de 1 gibi bişeydir ama..

gold ya da silver bar düşmez ama galiba gold ya da silver coin düşüyor bar deil.
  • Ranger ları bilmem ama Mage partisi cok rahat keser manticoru. Knedim kestim ordan biliorum. bi ice olsun gerisi ezik olsada keser mage partisi ile. içinden bişi cıktıgını gormedim duymadım. Ama hayvanın yatısı cok sekil
  • Altı at üstü akrep. uçan kaçan hoplayan zıplayan ölünce parlayan artizlik taslayan acaip bi ucube. zehirlememesine dikkat et. o zaman çok can gidiyo. yakınmdan çalışcan buna. yakından bişey yiyemiyo pot ile kesiyorum ben. çıkan bişi yok.

aha ölünce böyle acayip ışıklar çıkıyo. artiz oluyo.

http://img113.imageshack.us/img113/1179/manticore1av.jpg
  • valla 53 lwl mage bufsuz hell siz catir catir kesti gozumun onunde beramusta ghosst
  • manticoreden bi halt cıkmıyo
    sen sorudugun için bir daha kestim 4k cıktı
    umarım bu cvp sana yetmiştir
  • ARKADAŞLAR BE NMANTİCORELARDAN BAYA KESTİM HATTA VİDOSUNUDA ÇEKMİŞTİM VİDEOYU NASIL KOYACAĞIMI SÖLERSENİZ KOYİYİM İZLEYİN İÇİNDEN NE DÜŞTÜNÜ KENDİ GÖZÜNÜZLE GÖRÜN (KESERKEN +7 HORN CROZ BOW KULLANDIM LVL 50 ,950HEAL,1200BUFUM VARDI VE YAKINDAN DALDIM UZAKTAN ÇOK KÖTÜ VURUYOR YAKINDAN 3LÜ OKLA KESTİM)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ForeverPriest

cabuk yatan bi haywan ama uzaktan debuff gibi bişe atıo işin zor
    en isii içinie girmek
    we 500den fazla wurmaz
    içindende hiç nbişe cıktını görmedim daa

• quote:

Orjinalden alıntı: vethakan

ııde madem bukadar onemsız neden ona ozel bır yer yapmıslar hanı ne bıleyım guzel ıtem verır dıyordum neyse

harbiden la özel yer yapmışlar manticorelere :)))
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.