evet arkadaslar bu mantıcore nedır nasıl kolay olurmu ıcınden hangı ıtemlar duser devamlı goruyorum saldıran hıckımse yok cokmu guclu bırde dusen ıtemlar ne lutfen yazın meraktan olecem ben lvl 52 archerım +6ib var bende sızce oldurmem mumkunmu
cok zor senin onu tek kesmen hele 52 isen imkansız gibi canı falan yerinde bi hayvan ama 60+ partyle rahat kesersin
cabuk yatan bi haywan ama uzaktan debuff gibi bişe atıo işin zor en isii içinie girmek we 500den fazla wurmaz içindende hiç nbişe cıktını görmedim daa
bence 55+ biras zorlarsa kesebilir itemler middle lar ve high lar düşüyo diye biliyorum bence yanına bi rezz al bi kere dene ama kolay olmaz hakaten zorlar ama 55+ dan sonra dene bence
ııde madem bukadar onemsız neden ona ozel bır yer yapmıslar hanı ne bıleyım guzel ıtem verır dıyordum neyse
bu lvlde mümkün değil kesemezsin.. onu kesmenin taktiği var.
dibine girip kesiyorsun onu, uzaktan manyak çakıyo
trans kullanıp yanına yaklascaksın rogue warrıor hepsı keser basıt..
1920 ılede centaur kesılır
quote:
Orjinalden alıntı: l
trans kullanıp yanına yaklascaksın rogue warrıor hepsı keser basıt..
1920 ılede centaur kesılır
transa gerek yok onlar durup dururken vurmuyor..
öyleydi hala öylemi bilmiom
sunu anladımkı bu yaratık hakkında kesın bır bılgı veren yok pekı yıne centaur lar var bunlar nasıldır neler duser bunlardan mesela ellerındekı ok gıbı bıseyın dusmeı mumkunmu
inanmayacaksınız belki; lvl 50 warrıor ve ben 480 heal yaparak centaur kestik...debufı yer yemez cure yapıp buff veriyodum ve uzun ugraslar sonucunda centauru kesmiştik.kimse inanmıyo 50 lvl in kesebilecegine ama biz basardık..eski gunlerden bir anımı neşredeyim dedim
elixir ve mage stafflari du$uyor.
trans vurması ıcın degıl zaten... serı vurmak ıcın :) o zaman cok basıt hemen oluyor
Manticore 350-500 arası vuruyo uzaktan debuff atıyo
60+warrior Pot la kesebilir(bence)
Ben 58 Lvl asasinle kesmiştim 3 tane kestim dibinden çalışmak fikti doğru 4. de debuf attı 2500 HP 910 oldu 960 healda yetişemedi bende paket oldum
55 lvl warrior keser potlu
maticore lerden barlar cıkar goldbar silver bart falan ama 2tane 50 lik herifalıyo ama defansı we canı alan bvir şey atıyo yerden seni takip edip sana wurdumu alahına kavuşuyon defansın yok olu yo canınıda azatıyo sora kendisi yanına geliyo uçum sana bi koyuyuo sende yere gömülüyonama evet zengin olmak için cok iyi15 tane kestik gold bar cıktı ark daşa
15 tane kestiniz we go-ld barmı cıktı? biraz destekli sallayalım pls. ozaman millet enayimi dm de o kadar urassın zaten manticore kolay yatıo 15 tane de 1 g.b cıksa herkes milyarder olur..
Biz +45 battle priest ve 960 healle kestik 2 kişi içinden sadece 1 kere rare item bill +4 çıktı