< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLordMan -- 8 Mart 2021; 22:30:27 > |
Mansur Yavaş neden İmamoğlu gibi değil?

-
-
5 parmağın hepsi bir mi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekrem şov yaparak gündeme gelmeye çalışıyor
Mansur iş yapıyor -
Ben anlamıyorum şu işi, Mansur Yavaş'ı överken Ekrem İmamoğlu'nu gömme zorunluluğu filan mı var? Ya da neden ikisini kıyaslamak zorundayız?
Ekrem İmamoğlu tarihi ve ezici bir farkla İstanbulda yıllardır süregelen düzeni değiştirdi, 1 değil 2 kere kazandı üstelik çoğu kişi bence kendisinin bu denli başarılı olmasını beklemiyordu. Bir süre sonra kendisinden beklentiler aşırı yükseldiği için ne yapsa zaten az gelecekti bu kesin. Düz sade vatandaş olarak benim bile yaşamıma dokundu açtığı metro ve tramvay hatları ile. Sosyal yardım bütçesini 3 katına çıkardı. Kaynakları halka harcıyor, yaptığı icraat yüzü geçmiştir üstelik belediye meclisi önüne her türlü engeli koymasına rağmen. Ekrem İmamoğlu'nu sanki bir sindirme projesi var ve muhalif kesim de Mansur Yavaş kıyasıyla, birini övüp diğerini düşünmeden dayanaksız olarak gömmeyle bu işe alet oluyor gibi.
Ekrem İmamoğlu bir şey dese şov oluyor, demese neden susuyor oluyor. Hiçbir şekilde yaranamıyor bu adam. İkisinin aynı olma zorunluluğu da yok Mansur Bey'in karakteri başka Ekrem Bey'in karakteri başka. İkisini de seviyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
İmamoğlu'nun kendisi de inanamadı ki belediye başkanı olduğuna. AKP'nin başarısızlığı sayesinde seçildi. Mansur Yavaş ise söke söke aldı haliyle emek verilerek elde edilen birşeye sahip çıkılması normaldir.
-
Ekrem İmamoğlu'nu gömme zorunluluğu derken? :)
İmamoğlu`nu gömdüğüm kelime veya cümleyi bulup bana gösterir misiniz hocam?
Teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD
Ben anlamıyorum şu işi, Mansur Yavaş'ı överken Ekrem İmamoğlu'nu gömme zorunluluğu filan mı var? Ya da neden ikisini kıyaslamak zorundayız?
Ekrem İmamoğlu tarihi ve ezici bir farkla İstanbulda yıllardır süregelen düzeni değiştirdi, 1 değil 2 kere kazandı üstelik çoğu kişi bence kendisinin bu denli başarılı olmasını beklemiyordu. Bir süre sonra kendisinden beklentiler aşırı yükseldiği için ne yapsa zaten az gelecekti bu kesin. Düz sade vatandaş olarak benim bile yaşamıma dokundu açtığı metro ve tramvay hatları ile. Sosyal yardım bütçesini 3 katına çıkardı. Kaynakları halka harcıyor, yaptığı icraat yüzü geçmiştir üstelik belediye meclisi önüne her türlü engeli koymasına rağmen. Ekrem İmamoğlu'nu sanki bir sindirme projesi var ve muhalif kesim de Mansur Yavaş kıyasıyla, birini övüp diğerini düşünmeden dayanaksız olarak gömmeyle bu işe alet oluyor gibi.
Ekrem İmamoğlu bir şey dese şov oluyor, demese neden susuyor oluyor. Hiçbir şekilde yaranamıyor bu adam. İkisinin aynı olma zorunluluğu da yok Mansur Bey'in karakteri başka Ekrem Bey'in karakteri başka. İkisini de seviyoruz.Muhalefet için potansiyeli olan sadece bu iki isim var.
Son anketlere baktığımızda Mansur Yavaş , Ekrem İmamoğlu'na göre seçime girse çok daha fazla oy alıyor.
Kısacası Akpdeki tükenmeyi hepimiz gördüğümüz için geleceğin başkan adaylarını kıyaslanamamız kadar doğal birşey olamaz. Bence gelecek seçim Erdoğan vs İmamoğlu veya Yavaş değil.
İmamoğlu vs Yavas olacaktır. Seçilen başkan ise ülkenin yeni tutumunu belirleyecek. İmamoğlu daha çok CHP - HDP çizgisine yakınken Yavaş daha çok CHP - İYİP çizgisine yakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarklıAkıl -- 9 Mart 2021; 1:20:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yok o konuda size katılmıyorum hocam. İmamoğlunun burnundan getirdiler. -
Aynen aslında çok önemli bir mevzu. Büyük ihtimalle CHP iktidar olacak ama 2 başkan adayı da çok farklı görüşteler. Bu da 2 farklı siyasi görüş demek. Dolaylı olarak ta ülkeyi hangi siyasi görüş yönetecek sorusunu sormak demek. -
Ülkenin fabrika ayarlarına geri alınması açısından Mansur Yavaş cumhurbaşkanı olmalıdır. Ekrem İmamoğlu'nda ciddiyet göremiyorum. HDP ile arasına mesafe koyamıyor. Kanas Canan ile yaptığı her açıklamasında AKP'nin ekmeğine yağ sürüyor. AKP bu vasatlık ile çoktan seçim yoluyla gitmiş olması gerekirdi. Mansur Yavaş örneğinde ise ağırbaşlılık, gerçekten çalışma, liderlik vasıflarını görüyoruz. Hatırlarsınız, eski CHP milletvekili Sinan Aygün'ün kaçak inşaat muhabbetleri vardı. Mansur Yavaş hiç partilim falan dinlemeden olayın üzerine gitti. Yavaş'a birçok yalan ithamda bulunuldu bu süreç boyunca ama alnının akıyla çıktı bunun içinden. Aynı tepkiyi İmamoğlu verebilir miydi; sanmıyorum. Birazdan linkini vereceğim olayı da bir hatırlayalım.
ibb'nin torpilli işe alımı - ekşi sözlük (eksisozluk.com)
CHP, daha doğrusu yeni adı ile Y-CHP sjwlerin, liboşların ve sosisyalistlerin uğrak noktası olmuştur. Cumhuriyetle ve onun değerleri ile artık yakından uzaktan alakası yoktur. Ne diyeyim artık? Gelip Öcalan'ın kardeşini TRT bla bla muhabbetleri çevirmeyin. Bu İmamoğlu'nun yazdığı yanlış tweete başka bir yanlışla cevap vermektir.
-
Ben zaten anlamıyorum neden bu ülkede sosyalist komunist zihniyetler var. Aşırı saçma. Ne alaka abi ya. Düşman değilim olabilir ama bu ülkede anlam veremiyorum. -
Mansur Yavaş genel seçimlere girmezse çok büyük bir kayıp olur, yazık olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Halk istiyor ama kendi istemiyorsa yapacak bir şey yok. -
Seçimlere kadar unutulur bu olaylar.Unutulmamış olsa meclisteki akpartililerin twitterda fethullah için yazdıkları gündeme gelirdi.
-
Erken seçim olmadıkça %90 İmamoğlu'nu aday yapacaklar bence. Ama benim gönlüm de Mansur Yavaş'tan yana. Belki Mhp saflarından oy çalarız diye Mansur Yavaş'ı aday gösterirler ama pek sanmıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 9 Mart 2021; 8:5:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Offf herkes saçmalamış ya yok Mansur işini Ekrem şovunu yapıyormuş da adam tabiki yaptığı işleri sosyal mecralarda gösterecek ayrıyetten Ekrem İmamoğlu z kuşağının gözdesi sayılır adam da ona göre hareket ediyor , adam ne yaparsa yapsın suç zaten
-
Mansur Yavaş tek derdinin halka hizmet olduğunu söyledi zaten. Böyle bir hedefi yok. Ama olmalı bence de. Oyumu alır.
Ekrem şov yaparak gündeme gelmeye çalışıyor
Mansur iş yapıyor |
Ekrem İmamoğlu tarihi ve ezici bir farkla İstanbulda yıllardır süregelen düzeni değiştirdi, 1 değil 2 kere kazandı üstelik çoğu kişi bence kendisinin bu denli başarılı olmasını beklemiyordu. Bir süre sonra kendisinden beklentiler aşırı yükseldiği için ne yapsa zaten az gelecekti bu kesin. Düz sade vatandaş olarak benim bile yaşamıma dokundu açtığı metro ve tramvay hatları ile. Sosyal yardım bütçesini 3 katına çıkardı. Kaynakları halka harcıyor, yaptığı icraat yüzü geçmiştir üstelik belediye meclisi önüne her türlü engeli koymasına rağmen. Ekrem İmamoğlu'nu sanki bir sindirme projesi var ve muhalif kesim de Mansur Yavaş kıyasıyla, birini övüp diğerini düşünmeden dayanaksız olarak gömmeyle bu işe alet oluyor gibi. Ekrem İmamoğlu bir şey dese şov oluyor, demese neden susuyor oluyor. Hiçbir şekilde yaranamıyor bu adam. İkisinin aynı olma zorunluluğu da yok Mansur Bey'in karakteri başka Ekrem Bey'in karakteri başka. İkisini de seviyoruz. |
Muhalefet için potansiyeli olan sadece bu iki isim var. Son anketlere baktığımızda Mansur Yavaş , Ekrem İmamoğlu'na göre seçime girse çok daha fazla oy alıyor. Kısacası Akpdeki tükenmeyi hepimiz gördüğümüz için geleceğin başkan adaylarını kıyaslanamamız kadar doğal birşey olamaz. Bence gelecek seçim Erdoğan vs İmamoğlu veya Yavaş değil. İmamoğlu vs Yavas olacaktır. Seçilen başkan ise ülkenin yeni tutumunu belirleyecek. İmamoğlu daha çok CHP - HDP çizgisine yakınken Yavaş daha çok CHP - İYİP çizgisine yakın. |
Yok o konuda size katılmıyorum hocam. İmamoğlunun burnundan getirdiler.
|
İmamoğlu'nun kendisi de inanamadı ki belediye başkanı olduğuna. AKP'nin başarısızlığı sayesinde seçildi. Mansur Yavaş ise söke söke aldı haliyle emek verilerek elde edilen birşeye sahip çıkılması normaldir. |
Benzer içerikler
- realme türkiye"den çekildi mi
- yossi kohen kimdir
- elektrikli traktör ne oldu
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- nur tuğba aktay boşandı
- kutusu açılmış telefon iadesi
- temu alışveriş limiti
- pes 21 türkçe spiker
- nintendo switch 2 türkiye
- togg kaç adet satıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X