Şimdi Ara

Mansimov, Kalkavan Ve Ciner Kasımpaşa Yönetiminde...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dı sürekli Beşiktaş ile anılan Mübariz Mansimov, Zafer Yıldırım başkanlığındaki Kasımpaşaspor yönetiminde yer aldı.

Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, şirkette, görev bölümü sonrasında Zafer Yıldırım başkan, Hasan Hilmi Öksüz başkan vekili, Can Kaymak genel müdür oldu. Şirkette, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, işadamları Turgay Ciner, İhsan Kalkavan, Mübariz Mansimov Gurbanoğlu, Mehmet Turgut Yılmaz ve Mehmet Fatih Saraç yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı.
    Açıklamada, ''Yeni yönetim kurulunun Kasımpaşa Spor Kulübü ve camiasına hayırlı olmasını dileriz'' denildi.

• Derhal kongre üyelikleri iptal edilmeli ve bundan sonrada Beşiktaşlı işadamları arasında isimleri alınılmamalı, Beşiktaş'ın üzerinden kimsenin prim yapmaya hakkı yok. İnşallah Kasımpaşa çıkamaz, Rize'ye başarılar Playoff'larda.
  • Evet iptal edilmeli, kongre simsarları...
  • Kasımpaşa eğer lige çıkarsa otomatikman iptal olacak üyelikleri fikret orman büyük başkan olma yolunda ilerliyor.F.ORMAN DA TER OLMAYA GELDIK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu hikaye bir yerlerden tanıdık

bkz:İstanbulspor
  • Olay ne anlamadım.
  • Boyle besiktaslilar olmaz olsun. Yuzsuz herifler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ali Kuçik Göztepe'de
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizde saf saf ismi geçen kişilerin Beşiktaş 'ımız için bişey yapmak istediklerini ama y.d. tarafından engellendiklerini zannediyorduk. Takke düştü kel göründü ismi geçenlerin Beşiktaş 'ı ne kadar önemsedikleri ve gönül verdikleri ortada. yazıklar olsun demekten başka bişey yok.

Bu arada bunları gördükçe Fikret ORMAN 'a daha çok güvenmek ve destek vermek lazım...
  • Cemaat toplanmış Kasımpaşada...
  • kasımpaşa ne alaka?
  • YD,Başbakan,Kasımpaşa,Tayfur Havutçu,Mansimov,Kalkavan,Ciner vs. anlayan anladı.
  • Masimov denen adamin bjk adini kullanarak prim yapmak istedigini basindan beri hissediyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başbakanın talimatı üzerine Turgay Ciner satın aldı Kasımpaşayı ve bütün borçlarını temizledi.
  • Kasımpaşa'ya uyuz oluyordum şimdi daha da çok uyuz oldum
  • bu işte birşeyler var, talimatlarla olan şeyler bunlar mevzusu derin yani siyaset yapmak istemiyorum
  • Kasımpaşaya transfer filan yaparlar mı acaba ligimizin Man cityi yapmaya kalkmasınlar Kasımpaşayı
  • Bu 3 isimde başbakanın en yakın adamlarındandır. Gizli korumalar olsun, 2002 seçimlerinde mali kaynak olsun bir çok alanda başbakanın arkasında durmuşlardır yıllardır. Kim bilir kasımpaşa hesapları üzerinden ne tür oyunlar oynayacaklar... Amaçlarının kasımpaşa spor kulübünü başarıya ulaştırmak olmadığı çok açık.

Benim anlamadığım şu, eskiden bu işler gizliden gizliye yapılırdı. Başkalarına vekalet verilirdi veya güvenilir ama ismi bilinmeyen kişiler yürütürdü bu tarz işleri. Artık bazıları baya dokunulmazlık kazandı anlaşılan...

Neyse, memlekete hayırlısı neyse o olsun diyelim ve kapayalım konuyu...
  • kasımpaşa artık ilerleyen senelerde avrupaya oynar bakalım transferleri nasıl olacak
  • Kasımpaşa ya bak sen Başbakan da bir el atsaydı daha guzel olurdu
  • Ronaldinho Kasımpaşa'da diyebilir miyiz ?

Ayrıca Eto'da bitmiş..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.