Bildirim
#Manisa'dan Foça'ya en kestirme nasıl gidilir?#
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
karayollarının 2008 haritasına bakarsan bulursun kardeş.yüksek boyutlu oldugu ıcın upload yapamadım.karayolları tcden ındırebılırsın.bende manısalıyım fakat sen ıstanbul tarafıdnan gelıyosun.ben sana toprak yol tarıf ederım oda sana uymaz -
aliağa üzerinden geçersin -
kardeş du bi dk ben sana upload ediyim ya içim rahat etmedi :) -
quote:
Orjinalden alıntı: Massacre
aliağa üzerinden geçersin
evet aliağa --> foça -
Susurluktan sonra Balıkesir İzmir ayrımında Balıkesire sapın,oradan Savaştepe-Kınık yolunu takip edin,Bergama üzerinden Aliağa yönergelerini izleyerek Aliağayı geçin ve Foça sapağına varın sonrası malum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GILMOUR -- 11 Haziran 2008; 18:53:54 > -
http://r.apidshare.com/files/121705821/karayollar__haritas__2008.jpg.html
r den sonraki noktayı kaldırırsan indirirsin hocam.burda haritadan da bi bak gideceğin yola.hatta gıdecegın yerı bıraz buyutup cıktı alırsan daha ıyı olur.
manisaya saruhanlı uzerınden geleceksın ve 3. ışıklardan sapa döneceksin...
1.ışıklar otogarın karşısında üst geçitin orda
2.ışıklar ys kavşağı dediğimiz şu an fatih alt geçiti yapıldı orayı da geçeceksin
3.olarak sanayiye dönülen tarafa döndün mü menemen yoluna girersin.orda geleceğin ilk yer aliağa olacak.ordan çanakkale tarafına ve foça tarafına yolar ayrılıyor ordan da foöa yönüne dönersen tamamdır.
-
quote:
Orjinalden alıntı: ibo3458
r den sonraki noktayı kaldırırsan indirirsin hocam.burda haritadan da bi bak gideceğin yola.hatta gıdecegın yerı bıraz buyutup cıktı alırsan daha ıyı olur.
2.ışıklar ys kavşağı dediğimiz şu an fatih alt geçiti yapıldı orayı da geçeceksin
3.olarak sanayiye dönülen tarafa döndün mü menemen yoluna girersin.orda geleceğin ilk yer aliağa olacak.ordan çanakkale tarafına ve foça tarafına yolar ayrılıyor ordan da foöa yönüne dönersen tamamdır.
-
quote:
Eyw. çok saol
-
rica ederim.Manisaya da uğra zamanın olursa.gezdireyim seni.yalnız gündüz vakti gelme acayyyip sıcak oluyor
arabanın lastikleri bile erir desem çok olmaz heralde -
quote:
rica ederim.Manisaya da uğra zamanın olursa.gezdireyim seni.yalnız gündüz vakti gelme acayyyip sıcak oluyor
arabanın lastikleri bile erir desem çok olmaz heralde
İnş. ama zamanım olacagını sanmıyorum -
manisa demeyin bana salı günü bütünlemeler için tekrar manisaya gelgit yapcaz -
quote:
Orjinalden alıntı: paTRon
manisa demeyin bana salı günü bütünlemeler için tekrar manisaya gelgit yapcaz
başarılar hocam ya allah kolaylık versin.bölüm ne -
bölüm işletme.
valla 5 ders kalcak gibi gircez büte bakalım -
manisadan emiralem yolundan menemene çıkıp oradan foça yoluna gidebilirsiniz -
Bana göre de en mantıklı yol Emiralem gibi geliyor. gidip denediğimden değil ama önümdeki karayolları haritasına göre konuşuyorum. 2 sene geçmiş konuyu hortlaşmış olacağım belki ama phsco o zaman hangi rotayı takip ettin söyler misin, ben de bu hafta orayı deneyeceğim de;)
Emiralem yolunu bilen varsa da, yolun yapısı, viraj ve radar duurmu hakkında bilgi rica ederiz. Syg.
quote:
Orijinalden alıntı: EXTREMETE
manisadan emiralem yolundan menemene çıkıp oradan foça yoluna gidebilirsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X