Bildirim
MaNhUnT 1 ile ilgili !!!!!!!!!!!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: AnD_OnE
Ben su an manhunt 1 i indiricem tam olarak oyun kac mb?????? benim buldugum 179 mb we bana az geldi
YARDIM PLS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Manhunt 1 toplam 3 cd' dir. -
750*3 = 2250 mb mı oluo -
okadar değil tam olarah 1.5GB -
bende indirdim 179 du ama herhalde o sadece setupın boyutu açılıo sora -
bi de manhund 1 ps2 ye cıktı mı
manhunt 2 ne zaman cıkacak we kangı konsollara -
Platform:
PC
Tür:
Action
Multiplayer:
Yok
Yayıncı:
Rockstar Games
Yapımcı:
Rockstar Games
Çıkış Tarihi:
2004 Nisan
Min. Sistem:
1 Ghz işlemci, 192 MB RAM, 2.3 GB Hard disk alanı, 32 MB GeForce2 veya üzeri
manhunt 1 için -
ama yutub da ps2 nin oynansşı bile war
son olarak bu oyunu cdcilerde bulabilirmiyim eski biras oyun ama ..................
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnD_OnE -- 29 Ağustos 2007; 12:23:04 > -
okadar bilmiorum ya bende bi siteden alıntı yaptım ztn şansını bi dene vardır belki -
O RİPLİ SAKIN İNDİRME.OYUNUN GRAFİK SES VB. ÖZELLİKLERİ ÇIKARILMIŞ HALİ.OT GİBİ..HİÇ ZEVKLİ OLMAZ!!!!!!!! -
yok benim indirdiim ripli deiğildi sesleri falan var ama indirdiim siteyi bulamıorum acayip bi dilden bi insan kendi yapmış setuplı falan -
ben indirdim ripli diye üzülmüştüm ama o nasıl ripse full oyundan farksızdı bütün ses ve videolarda vardı 200 mb civarı bir şeydi şimdi link veriyim diyecemde kurallara haykırı -
keşke bulabilsem de pm atsam sana lakin bulamıorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X