Şimdi Ara

Fifa 11 Kariyer mod ile ilgili soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba bir süredir kariyer mod oynuyorum Bucayla. 4.senemdeyim 5 yıldız oldum ancak hala sezon sonunda bana teklifte bulunan kulüpler Galatasaray ve kendi takımım Buca.. ileride yabancı takımlardan veya başka takımlardan teklif gelecek mi ? Sezonlarımı kendimce başarısız da geçirmedim fakat hala hiç bir klüpten teklif gelmiyor

    4 sene içinde sırasıyla

    1.yıl
    süper ligde 10.culuk(yönetimin isteğini yerine getirmiş oldum)
    2.yıl
    1 Türkiye Kupası
    ligde 4.lük
    3.yıl
    ligde 4.lük
    1 Türkiye Kupası
    Avrupa Ligi çeyrek final
    4.yıl
    Lig şampiyonluğı
    Avrupa Kupası(Euro Cup)

    aldım.Bütün kupaları falan aldığım zaman mı diğer klüplerden teklif gelecek orasını anlayamadım :/



  • Genelde menajerlik yıldınız kaçsa o yıldızdaki takımlardan teklif geliyor seçebiliyosunuz yani ama 5 yıldız olduğunuzda 5 yıldızlı takımlar ve 5 yıldız altındaki akımlardan seçebilmeniz lazım bir anlam veremedim :)
  • benimde acayibime gitti. acaba dedim yana geçme tuşu falan varda ben mi bilmiyorum analogları falan hareket ettiriyorum yok hiç birşey olmuyor sadece Türkiye liglerini seçebiliyorum zaten 1 lig var oda süper lig ondada galatasaray ve buca .. galatasarayda oynadığım yıl başarısızdı 5.ydi.bu gidişle bırakıcam fifayı en ufak bir gerçekçilik yok , uefa kupasını aldım sağlam bir transfer bütçesi bekledim gelen para sadece 3.750.000 $ halbuki süperlig şampiyonluğundan bile gelen para 12 milyon dolar. biraz saçma olmuş..
  • Valla eğer FIFA 11 PC den bahsediyorsak sıkıntı sende dostum. Bende çeşitli takımlarla oynadım menajerlik yıldızım ne kadarsa o yıldızdaki takımlardan teklifler geliyor. Mesela 3 yıldızım varsa 3 yıldız takımlardan 5 yıldızım varsa 5 yıldız ve aşağısı takımların hepsinden teklif geliyor. Ama öncelik olarak kupa kazanmak önemli değil. Yönetim hedeflerini yerine getirmek lazım. Ne istiyorlarsa onu yapmak lazım tabi ama kupa kazanmakta artı puanlar getirebilir :) Oyunum orjinal.
  • ben PS3 te oynuyorum benimkide orjinal ama olmuyor .. bende yönetimin isteklerini yerine getiriyorum zaten istediği şeyler her yılki başarıma göre derece derece artıyor. ilk yıl ligin ortalarında bitirmemi istedi aynen istek buydu 'ligin ortalarında bitir' daha sonra ilk 10 da bitirmemi istedi daha sonra ilk 4 te bu yılda ilk 2 de bitirmemi istiyor acaba bunuda yapınca avrupa kupası falan isteyecek ondan sonra mı büyük klüplerden teklif gelecek :S 5 yıldız oldum 200/200 experience oldu 'earning' denen şey de 1.700.000 $ yada 1.800.000 fakat hala bucadayım çıldırıcam

    birde hangi takımlarda oynamıştın ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaknafein. -- 17 Nisan 2011; 16:15:19 >
  • Sanırım problemi çözdüm.EA'in PS3/XBOX360 forumlarına gittim anladığım kadarıyla herkeste aynı problem var.(bir kaç kişi hariç onlarıda söyleyeceğim ileride)ingiliz forumu olduğu için %100 olarak anlayamasamda şunu farkettim kötü takımlarda başlayanlar eğer takımlarında kalırlarsa kendi liglerinden başka teklif gelmiyor.Ancak takım değiştirdikçe kendi liginizde daha iyi bir takıma gittikçe bir dahaki sezon daha da iyi bir takımdan teklif gelebiliyor.Bu sorunu yaşamayanlar ise genellikle juventus m.city gibi iyi takımlarda başlamış oyuncular.kimisi avrupa kupası al böylece diğer ülkelerden teklif gelir falan demişler ama ben avrupa kupası almama rağmen diğer takımlardan teklif gelmedi muhtemelen Galatasaraya falan gittiğim vakit diğer liglerden teklif gelecek ama yinede çok saçma bir sistem zaten konuşulanlara göre forumlarda hiç kimse fifa 11 in kariyer modundan memnun değil herkes fifa 10'un daha iyi olduğunu söylüyor(ps3 te) PC deki rezaletti çünkü..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaknafein. -- 17 Nisan 2011; 16:44:54 >




  • Valla bilemiyorum PS3 'ü bende M.city, Liverpool gibi büyük klüplerle oynadım ufak takım olarak Newcastle ile başladım yeni bi kariyere bakalım :)
  • newcastle ufak mı yav :D başla şöyle karabükle falan ama sim yapmayacaksan başla yoksa sıkılırsın :D
  • Arkadaşlar benimde bi sorum olcak 11 hattında ben futbolcu kariyer oynuyorumda fultbolcu kariyerde şöle bi durum war bazı değişik ayakkabılar war örnek mercurial giyersen hızlı kosuyorsun total 90 giyersen daha iyi şut çekiyorsun gibi gibi banada bunun gibi 1 kaç tane ayakkabı geldi ama nasıl kullanacagımı bulamadım yardımlarınız için şimdiden tesekkürler emeğe saygı ;)
  • FIFA 11 i yeni kurdum menajer modda başladım



    Fenerbahçe yi seçtim ilk kolayda oynadım lig kupasını aldım Türkiye kupasında aldım

    2.Yıl ligi alamadım şl yi aldım Türkiye kupasıni aldım

    3.YİL yine ŞL yi aldım Türkiye kupasıni aldım ligi alamadım

    4.yil tüm kupaları aldım menajer yildizi 5 oldu Barça vb klüp ler teklif etti yine fener de kaldım takım kalitesi arttığı için istediğim oyuncuları aldım sonra hep maçları simule ettim şl den elendim Türkiye kupasındqn elendim öbür yılda aynı şekilde kupalardan elendim 5 yıldız olan menajer 3 yıldıza düştü ve beni klüp ten kovdular bende oyunu bıraktım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.