Şimdi Ara

Manga neden hala hak ettiği değeri almıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktaki gibi Manga neden hala hak ettiği değeri almıyor?

Orijinalden alıntı: vobuma

Neyi hak ediyor?

söylediği güzel şarkılarını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maNga'nın yaptığı son güzel şey Fly to Stay Alive'dı. Ondan sonra iyice mıçtı batırdı iğrenç bir hale geldi. Yıldız Tilbe, Kenan Doğulu gibi tiplerle düetler falan. Son çıkardıkları albümde pop rock olmuş zaten. Şehr-i Hüzün zamanı efsaneydi de sonradan batırdı.

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır;
    Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır!
  • https://www.youtube.com/watch?v=XHcG3ke-JDI

Gerçekten başarılı bir gruptu ama eski havasını koruyamadığı için tükeniyor.

ilk iki albumunun ne kadar basarili olduguna deginmeme bile gerek yok. alisirim gozlerimi kapamaya, cevapsiz sorular, bitti ruya, bir kadin cizeceksin vs. hepsi bence turkiyede bu tarz muzikte devrim niteliginde parcalardi o donemde. fakat bu kadar iyi isler yapmalarina ragmen o donem uzerlerine yapisan ergen muzigi, linkin park taklidi tabirlerinden bir turlu kurtulamadilar ve son yillarda da bunu kabullenerek ergen kesime hitap etmeye basladilar.
    son albumleri uzulerek soyluyorum ki gercekten les parcalardan olusuyor. artik serdar ortac gibi tekrarlayan sacma bestelere, anlam ifade etmeyen bos sozler yaziyorlar.
    ferman'in sesi, tonu, tinisi hala cok cok guzel, cok cok karakteristik, potansiyeli olmasina ragmen kendisini ve sesini harcadigini dusunuyorum.
    butun bunlarin isiginda, son calismalariyla maalesef hakettikleri yerdeler. populer kulture ve akima kapilarak kendi kemik dinleyicilerini kaybettiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: awaking the centuries

zamaninda ben de cok dinlerdim 2009 2010 civarinda. rock metal tarziyla ilk tanistigim donemlerdi.
    ilk iki albumunun ne kadar basarili olduguna deginmeme bile gerek yok. alisirim gozlerimi kapamaya, cevapsiz sorular, bitti ruya, bir kadin cizeceksin vs. hepsi bence turkiyede bu tarz muzikte devrim niteliginde parcalardi o donemde. fakat bu kadar iyi isler yapmalarina ragmen o donem uzerlerine yapisan ergen muzigi, linkin park taklidi tabirlerinden bir turlu kurtulamadilar ve son yillarda da bunu kabullenerek ergen kesime hitap etmeye basladilar.
    son albumleri uzulerek soyluyorum ki gercekten les parcalardan olusuyor. artik serdar ortac gibi tekrarlayan sacma bestelere, anlam ifade etmeyen bos sozler yaziyorlar.
    ferman'in sesi, tonu, tinisi hala cok cok guzel, cok cok karakteristik, potansiyeli olmasina ragmen kendisini ve sesini harcadigini dusunuyorum.
    butun bunlarin isiginda, son calismalariyla maalesef hakettikleri yerdeler. populer kulture ve akima kapilarak kendi kemik dinleyicilerini kaybettiler.

Çok merak ediyorum manga ne zaman eski günlere dönecek kendini toparlayacak

• Merto55 kullanıcısına yanıt
    benim de en cok isteyecegim seylerden biri fakat bu saatten sonra zor gorunuyor.

Orijinalden alıntı: awaking the centuries

benim de en cok isteyecegim seylerden biri fakat bu saatten sonra zor gorunuyor.

ben inanıyorum manga bi gün kendini toparlayacak ve biizi çoşturacak ama o eski şehri hüzün albümü kadar efsane olamayacak

bir de şöyle bakmak lazım o zamanlar dinlediğim gruplardan çoğu eski günlerinden uzak Korn en son skrillex ile dubstep techno falan yapıyordu,Evanescence 2011'de güzel bir albüm çıkardı ama sonrasında sessiz sedasız çekildiler ortalıktan.... linkin park hybrid theory,metora günlerinden çok uzakta(nerede in the end,numb gibi şarkılar... )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle haklisiniz yine de ben isterdim ki popularitenin pesinden gidip tarzlarindan odun vermek yerine az ve oz dinleyici kitleleriyle yola devam edip kaliteli isler yapmaya devam etsinler. sadece manga icin demiyorum, saydiginiz gruplar icin de ayni sekilde.

Denize bir dakika durup bakmaya vakitleri olmadığını söyleyen bu insanlar, ne zevksiz mahluklar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.