Şimdi Ara

maNga - e-Akustik ( 2012 Yeni Albüm - ÇIKTI )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  maNga - e-Akustik ( 2012 Yeni Albüm - ÇIKTI )

Albüm akustik ağırlıklı. Eski şarkılarının akustik versiyonları bulunacağı gibi yepyeni şarkıları da olacak. Bunlardan birisi ise Yıldız Tilbe ile yaptığı düet şarkısı '' Hani Biz '' Bu şarkının klibi de çekilmiş. Yakında müzik kanallları göstermeye başlayacak. Albümü yasal yoldan dinlemek için;

http://muzikicinefes.com/album/13121#

Aynı zamanda grup, yeni albümünü tanıtmak için konserlerine başladı.

Albüm tanıtım konserleri hakkında bilgi için;

http://www.manga.web.tr/Konserler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 23 Mart 2012; 22:23:13 >

• Kapak çok amatörce olmuş sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

Kapak çok amatörce olmuş sanki.

Manga Amatör demek bu işlerle amatörce uğraşan arkadaşlara hakaret olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

quote:

Haklısın valla hocam.Facebook vs. yerlerde kendilerine sayfa açan apaçilerin kapakları gibi

• quote:

quote:

quote:

Haklısın valla hocam.Facebook vs. yerlerde kendilerine sayfa açan apaçilerin kapakları gibi

Du hast coverından sonra hala arsız arsız albüm çıkarıyolar birde. Neyse dinliyeni vardır daha fazla trollemeyeyim konuyu. Ama sson birşey diyeceğim kardeşim paintten daha iyi yapar.

• quote:

quote:

quote:

Aynen. Ben de hiç beğenmedim.

Ama maNga bu kadar kötülemeyi haketmiyor diye düşünüyorum. Sonuçta eurovision da haklarıyla 2.lik getirdiler. Amatör bir grup olsa hatta sizin dediğiniz gibi amatörden de beter kötü bir grup olsa bırakın 2. olmayı eurovision onlar için rüya olurdu. Hatta onu geçtim 2009 MTV Avrupa'nın en iyi sanatçısı da seçilmişlerdi.

Keza 2009 da çıkardıkları albümün hemen hemen tüm şarkılarını hala da dinlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 11 Mart 2012; 0:30:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

quote:

quote:

Aynen. Ben de hiç beğenmedim.

Ama maNga bu kadar kötülemeyi haketmiyor diye düşünüyorum. Sonuçta eurovision da haklarıyla 2.lik getirdiler. Amatör bir grup olsa hatta sizin dediğiniz gibi amatörden de beter kötü bir grup olsa bırakın 2. olmayı eurovision onlar için rüya olurdu.

Keza 2009 da çıkardıkları albümün hemen hemen tüm şarkılarını hala da dinlerim.

Yok hocam ben sadece kapak için öyle dedim.Dinlemesemde bi alıp veremediğim yok Manga ile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yıldız Tilbeyle düeti beğenmedim daha tempolu birşey olabilirdi . Kapak ne öyle hakikaten
  • Mangayı severim ama kapak ibretlik.
  • Manga iyidir ama hakikatten o ne biçim kapak
  • Kapağa o kadar takmamak lazım ama bence akustik yerine bu kadar bekledikten sonra adam gibi bir albüm yayınlamaları gerekliydi. Artı Yıldız Tilbe nedir tarz mı değiştirdiniz nedir yani? Rezil bir şarkı çıkmış ortaya bence. Umarım albümün gerisi daha iyidir.
  • Albümün tüm şarkılarını buradan dinleyebilirsiniz.

http://muzikicinefes.com/album/13121#

Cevapsız sorular, Her aşk ölümü tadacak ve dursun zamanın akustik versiyonlarını öneririm. Harika olmuşlar.

Bu arada kapak buymuş arkadaşlar. Manganın etrafındaki yıldız ne öyle, paint ile yapılmış gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 23 Mart 2012; 22:22:09 >

• Kapağın o paint'te yapılmış olan kapak olmadığını biliyordum.

Şarkılara gelince akustik versiyonları fena olmamış.Birkaç tanesini hergün dinliyorum.Ama düetler pek hoşuma gitmedi.

Artık yeni albüm bekliyoruz Manga'dan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Kapağın o paint'te yapılmış olan kapak olmadığını biliyordum.

Şarkılara gelince akustik versiyonları fena olmamış.Birkaç tanesini hergün dinliyorum.Ama düetler pek hoşuma gitmedi.

Artık yeni albüm bekliyoruz Manga'dan.

Evet ben de pek beğenmedim düetleri.

Dursun Zaman çok güzel olmuş bu arada. Orijinalinde Göksel vardı, bunda tek Ferman seslendirmiş. Daha farklı, hoş geldi kulağıma. Keza Cevapsız Sorular da hoş olmuş.
  • Albümü bugün satın aldım bu arada. 19 TL fiyat etiketi mevcut.
  • quote:

Albümü bugün satın aldım bu arada. 19 TL fiyat etiketi mevcut.

Türkiye şartlarına göre çok pahalı geldi bana ya.O paraya yabancı albümler satılıyor.Acaba ekstra bazı şeylermi var yanında yoksa sadece şarkılarmı?
  • Hadi darısı Özlem Tekin , Duman , Serdar Ortaç ve Demir Demirkan'a
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

quote:

Albümü bugün satın aldım bu arada. 19 TL fiyat etiketi mevcut.

Türkiye şartlarına göre çok pahalı geldi bana ya.O paraya yabancı albümler satılıyor.Acaba ekstra bazı şeylermi var yanında yoksa sadece şarkılarmı?

Albüm güzel tasarlanmış. İçinde arkası poster olan önünde şarkı bilgilerine yer verilen kalın bir kağıt çıkıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.