Beyler Bence Db cekmıs cunku basındakı The party has been disbanded yazısının "T" Harfi acıcık ucundan gozukmus ayrıca db cektıysen pekte hayrını goremessın heralde cekmedıysen helal valla 58 lwl de ultıma kendı basına kesmek bıraz MUCIZE :D gıbı bısı
quote:
Orjinalden alıntı: Me®t
Kötü bir haberim var ,
Yakalandın !! :)
Information chatten anlaşıldığı üzere ölmüşsün ve ölmeden önce damagelerin var . Öldükten sonra hiç bir damage vermeden kutunun sana çıkması partide olduğunu gösterir . Ayrıca buff almışsın buradan da anlayabiliriz . Fakat 4 dropun birden sana gelmesi şans değil:) Partiden çıkmışsın . Diğer şahıslardan nasıl hızlı oldun onuda söyleyim ..
Sen öldün ve tekrar damage vurabilmek için ultimaya doğru koşuyordun , fakat diğer elemanlar % lerini atmış ve ölmemek için uzağa kaçmışlardı . Ultima öyle bir anda öldü ki , kutu açabilicek rangede sadece sen vardın :) Bide gelmiş pişkin pişkin daha iyi bir şey beklerdim yazıyorsun .. Kendin de çabala daha iyisi gelicektir emin ol .
çok zekisin ama diil 4 kere yattm % atarken sonra arada onlar da % atmşlar ayrıca db yapan ben deil başkan dı orda kutu duruodu tıklamamak aptallık olrdu.. nese seni inandırmak zornda olduğumu düşnmüorm^^
bakn gençlik sadece paylaşmak istedm inanmayanlar umrmda da deil istemeyen cwp yazmaz olr biter
quote:
Orjinalden alıntı: Envoy
quote:
Kötü bir haberim var ,
Information chatten anlaşıldığı üzere ölmüşsün ve ölmeden önce damagelerin var . Öldükten sonra hiç bir damage vermeden kutunun sana çıkması partide olduğunu gösterir . Ayrıca buff almışsın buradan da anlayabiliriz . Fakat 4 dropun birden sana gelmesi şans değil:) Partiden çıkmışsın . Diğer şahıslardan nasıl hızlı oldun onuda söyleyim ..
Sen öldün ve tekrar damage vurabilmek için ultimaya doğru koşuyordun , fakat diğer elemanlar % lerini atmış ve ölmemek için uzağa kaçmışlardı . Ultima öyle bir anda öldü ki , kutu açabilicek rangede sadece sen vardın :) Bide gelmiş pişkin pişkin daha iyi bir şey beklerdim yazıyorsun .. Kendin de çabala daha iyisi gelicektir emin ol .
çok zekisin ama diil 4 kere yattm % atarken sonra arada onlar da % atmşlar ayrıca db yapan ben deil başkan dı orda kutu duruodu tıklamamak aptallık olrdu.. nese seni inandırmak zornda olduğumu düşnmüorm^^
Beni inandır diyen de yok zaten gerçek ortada kabul et :)
DB YAPMIŞŞ
bak mesela o shout daki yeri de başkana kfr ettiğmm içn sildmm ama inanmazsanz inanmaynn
Valentine de atlamış hemen in rol diye :)
db yapmış yinede h.o ne diyim
quote:
Kötü bir haberim var ,
hocam ne tespit ya o geçende bana db attın diyolardı söylermisin arkadaşlara MiCRoDruMMeR db atarmı hiç
kıvırmaya çalışma db yi çekmişin işte başkan bozmasa çekmicek miydin aslında adam haksız da değil bu yüzden bn kimseyle boss kesmem clandan adam bile çağırmam yakın arklarımla keserim bölüşürüz olur biter
hiç yoktan iiyidir ama ultimaya göre kötü
BAKın SİMDİ ben CLANDAYIM 3 KİŞİİDK BEN % ATTIM 4 KERE OLDUM VE GERİ GELDIM KUTU BANA CIKTI PARTY OLAN ARKADASLLAR LINART İDİ INANMAYAN GELSIN MANESE PM ATSIN VE CLANDAKI TUM ARKADASLAR SOYLESIN
İyi item
güzel bir db çalışması tebrik ederim...
quote:
Orjinalden alıntı: temo
güzel bir db çalışması tebrik ederim...
GEL DB ETTIMSEM CLANIMA SOR CLANLA 3 KİŞİ İİDK ONLAR LINARTA İDİ
quote:
Orjinalden alıntı: superfare
Beyler Bence Db cekmıs cunku basındakı The party has been disbanded yazısının "T" Harfi acıcık ucundan gozukmus ayrıca db cektıysen pekte hayrını goremessın heralde cekmedıysen helal valla 58 lwl de ultıma kendı basına kesmek bıraz MUCIZE :D gıbı bısı
SEN SİMDİ DION %ATMİŞLAR KACIYOALRDİ DIOSUN BIZM CLAN ARDREAM CLANI ULTIMA +70 LERE TEK ATIYO % ATIITIN NASIL KACSIN VE ONLAR LINARTA DIYORUM ANLAMIYOSNUZ GELIN SORUN
keske db lemesen
bnim ark 58 lvl de felankordan 417k exp aldı sade % lerle ve yatmadı nasıl oluyor bu is o zmn 50 lvl asas bile felankordan kutu calabilr itiraz etmeyin