Bugün Migros'ta bu yazıyı gördüm. Fiyatları direkt yazmıyordu ve ben de dolduruşa gelip almayım diye sormadım. Eskiden bizler manda mamülleri mi bilirdik? Çok şükür gün geçtikçe gelişiyoruz ve maaşallah gıdalarımız çeşitlenip, görgümüz artıyor. Bir köşeye de elde güzel aromalı kahve koyup satsalardı, alışverişimi yaparken alıp içerdim ama kendilerini o kadar geliştirememişler şimdilik. |
'Manda kaymağı ve manda yoğurdu satışlarımız başlamıştır'

-
-
Al sana Manda Kaymağı (Migros)
Üstelik %80 Manda sütlüymüş...Bu fiyata kim alsın?
https://www.migros.com.tr/velioglu-kaymak-80-manda-20-inek-sutu-kg-p-b8a913
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 4 Nisan 2022; 18:43:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu da meşhur Manda Sütlü Yoğurt (Manda Yoğurdu diyemiyoruz çünkü yoğurdun içindeki Manda Sütü miktarını bilmiyoruz)
https://www.migros.com.tr/belkis-manda-sutlu-yogurt-kg-p-bee1a1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 4 Nisan 2022; 18:45:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben suzme yogurttan baska yogurt yemedigim icin beni ilgilendirmeyen gelisme.
-
Manda sütünü jakuziye doldurup içinde de mada sütünden yapılmış dondurmamla keyif çatabildiğim için
Benide ilgilendirmeyen gelişme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben hep 50 liralık manda yoğurdu alıyorum.
-
Bir ara limonata olmayan bir limonata vardı, limon aromalı içecek olarak geçiyordu. Belki hala vardır bilemiyorum. Şimdi de ''manda sütlü'' yoğurdumuz var elhamdülilah
-
Reisin en büyük şansı bu muhalif kafası.
Günlük sigara parası kadar verilmiş sağlıklı gıda tavsiyesi üzerinde tepinip duruyorlar.
Sayısız malzeme varken saçma sapan biraz da magazin boyutunda boşuna zaman harcıyorlar.
Rte ile dalga geçerek elinize ne geçiyo beyler😐
Yani bu adam zengin bir aileden gelip veya solcu bir aileden gelip cumhurbaşkani olsa herkes el üstünde tutardi.kasimpaşali olmasi sizi neden bu kadar rahatsiz ediyo ki?
ergen ergen konuşma ewlat...
-
Ümmetçi reis severler bunu beğendi.Gerekirse bok yeriz ,saltanattan tasarruf olmaz
Adamsin👍
Tire yoğurdu dışında yoğurt tanımam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
300 liraya şöyle yatmadan önce yenen karışımdan herkese tavsiye ederim. Ayda altı üstü 9.000 lira verirsiniz ama iyi geliyor ona göre
-
İçinde %1-2 süt olduğu halde dondurma diye satılan ürünler de var.
-
2 günde ürün 7 tl artmış :D
-
-
Eskiden manda yoğurdu mu vardı yemeyin ölmezsiniz (!)
En Beğenilen Yanıtlar

Al sana Manda Kaymağı (Migros)
![]() Üstelik %80 Manda sütlüymüş...Bu fiyata kim alsın? https://www.migros.com.tr/velioglu-kaymak-80-manda-20-inek-sutu-kg-p-b8a913 |
ergen ergen konuşma ewlat... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X