Şimdi Ara

MANCİNİYİ PRANDELLİYİ YEDİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hamza'yı da gönderin hadi aslanlarım benim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hamza yetmez!!! Meloyu satıp kar ettiğini zanneden düşük beyinlerden de kurtulmak gerek.. Melo yu satanlar çok şeyi sattılar dediğimizde hepiniz saydırıyordu..
  • Aynen öyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir taraftar topluluğu düşünün ki bu taraftar topluluğu 2 tane büyük teknik adamı yedi. Yerine gelen köylü futbol özürlüsünü şampiyon yaptı diye baştacı yaptı. Geçen sene dediğimde yemediğimlaf kalmadı. Ama hak ediyoruz. Çünkü taraftarın çoğu skor odaklı. Yahu bu taraftar hala Sabri'yi destekliyor burdan pay biçin vahametimize. Hele bazı gereksizler vardı bu kadro geçen sene şampiyon oldu transfere ne gerek var dediler.

    Herşeyi geçtim. Geçen sene Prandelli Sneijder'ı ön libero yaptığında herkes eleştirdi. İstifa diye stadı yıkıyorlardı. Şimdi Dengeoğlu da aynısını yapıyor. Nerede bu aslan parçaları?

    Açık ara Türkiye'deki en KALİTESİZ taraftar grubu bizimkisi. Futboldan anlamayan cahil sürüsü. Forumda bizim bölümde olanların da %90'ı böyle.
  • mancini'ye ters tek bir laf söyleyemeyecek çapsızlar ordusu adamın ayağını kaydırdı işte, bizim taraftardan nefret ediyorum.
  • mancini inter'de 3 te 3 yaptı,bu sene şampiyon olursa çok üzülürsünüz,vizyonlu adamdı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord Joker

    mancini inter'de 3 te 3 yaptı,bu sene şampiyon olursa çok üzülürsünüz,vizyonlu adamdı

    Mançininin takımları 2. Yarı dususe geciyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisinin de kuyusunu kazan Türk futbolcular.

    O adamlar bu takımdan temizlenmedikçe biz daha çok Td göndeririz.
  • Kendi keyfi için istedikleri hocayı yemekten çekinmeyen selçuk&burak olduktan sonra hiçbir şey değişmez. Hamza tam onların istedikleri gibi bir hoca.
  • Prandelli çaykur rizespor'u şampiyonlar ligi şampiyonu yapsa bile galatasaray'dan yollandığı için zerre üzülmem, takımın içine etti.



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Ulan Mancini yi taraftar mı gönderdi? Adam Ünal Aysal la oturdu konuştu. Ünal Aysal bütçede kısıntıya fgideceklerini söyledi. Gelecek için anlaşamadılar gitti. Bunu Mancini açıkladı.

    Adam İnter de iki sene de harcadığı paraya bakarsanız anlarsınız.

    Mancini iyi hoca güzel hoca ama adam 0 dan kadro kuruyor. City de de İnter de de çok güçlü bir bütçesi vardı. Biz de adama göre çok sınırlı.

    Bir de sürekli taraftara söven insanları anlamıyorum.
    Evet kardeşim bi siz anlıyorsunuz futboldan ülkenin tek zekisi sizsiniz. Hep sizin dedikleriniz doğru. Bu ego ile çok uzun yaşamazsınız azcık normalleşin.

    Taraftar Hamza hoca yı sahiplenmeyip ne yapacak? Adam geçen sene gelip takımı toparladı iyi oyun olmasa da sonuca gitti. Sonuca giden adama kötü futbol oynatıyor diye çok önemli olan şampiyonluk yarışında yuhalayıp sırtını mı döneceksin?

    Hamza hoca nın en büyük yanlışı yönetim tarafından medyanın ve taraftarın önüne atılmasına müsaade etmesidir.

    Adam açıkladı şunları şunları istedik alamadık diye. Bu sene de takım da dışarıdan gözükmeyen bi sıkıntı var adam arayışta. Bi şeyler denemeye çalışıyor. Sinan ı kazanmaya çalışıyor.

    Tamam Umut Diyeceksiniz katılıyorum bende. ama Sinan ı bende istiyorum ama adam girdiği son iki maçta da top almadı neredeyse bi aydın yılmaz etkisi bile yapamıyor. Ben olsam yine umut u oynatmam ama bi sıkıntı var demek ki yasin de veya diğerlerinde.

    Takım da inanç yok şu an. Sneijder in de de Muslera sın da da sürekli medya da olmaktan dolayı bence bi inançsızlık var. Sneijder top almıyor aldığını vuruyor verim düşük. Sneijder in kalitesine göre düşük yani. Yerlileri söylemiyorum zaten burak 0 semih 0. Sabri hak getire. Podolski mesela adamı o kadar yüceltti ki taraftar adam sadece Sneijder le paslaşmaya çalışıyor. Bi şişkinlik var. Bu gözle bi izleyin maçı.

    Benim umudum var yönetim Değişirse veya tutumu değişirse takım zatrn bi iki maça toparlanacaktır galibiyet serisi olursa. Devre arasında da en az bir forvet ve ön libero transferi olursa yine şampiyonluk yarışında olur bu takım. Bence Grosskreutz gelince podolski yasin ikilisinden birinin yerini alacaktır. Geri de oynatacağını sanmıyorum.
    Çok yazmışım affola



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord Joker

    mancini inter'de 3 te 3 yaptı,bu sene şampiyon olursa çok üzülürsünüz,vizyonlu adamdı

    Mancini o kadar parayı bizde de harcayabilse mantıklı olarak, burdada yapardı herhalde



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • o değilde manciniyi, prandelliyi türkler yedi hamzayı yabancılar yiyecek gibi bknz: atletico maçı sonrası muslera açıklamaları



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.