Şimdi Ara

Mancinin aklindan gecenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mactan 1 hafta once: Real Madrid ve karsisinda Turk takimi. Herhalde puan beklemiyorlardir. Yok canim, kesin puan beklemiyorlardir.

Mactan 1 gun once: Sansa bak Ronaldo sakatlandi :) Iyi bari fazla fark yemeyiz. Muslera'yi, Sneijder'i riske etmeye gerek yok. Ligde puan farki aciliyor.

Mac baslarken: Iyi mucadele ettik derim. Onumuzdeki maclara bakacagiz derim. Cok klasik oldu sanki. Barnebau atmosferinden etkilendik falan derim. Neyse daha 90 dakika sure var. Bulurum soyleyecek bir seyler...

Ilk yari devam ederken: Ahahaaha kirmizi kart gorduler :) Yat oglum defansa. Puan alirsam kulup efsanesi olur muyum acaba?

Ilk yari devam ederken: Gol yedik :( Gol attik :) Ulan oyuncular fena oynamiyor. Olum Roberto bugun sansli gunundesin.

Devre arasi: Bizim oyuncular 1 gol daha mi acaba? Atarlarsa efsane olur :) Hadi bakalim hayirlisi.

Ikinci yari devam ederken: Performans dustu sanirsam. Aman bosver dokunma. Simdi gol mol yeriz benden bilirler.

Ikinci yari devam ederken: Gol yedik :( Dur bakalim belki yine Umut atar hemen. Ilk yari atti, simdi de atabilir. Istatistikler yanimda.

Ikinci yari devam ederken: Bi gol daha... Neyse bitti mac. Simdi birkac degisiklik yapmak lazim. Iyi aklima geldi valla az daha unutuyordum.

Ikinci yari devam ederken: Yenilgiyle beraberligin fakli yoktu derim. Bir anlik konsantrasyon kaybi derim. Juventus maci daha onemli derim. Iyi iyi baya bir sey cikti. Ucakta hangi yemek cikacak acaba? Kirmizi sarap mi icsem yoksa beyaz mi?

• yaratıcı ama bence böyle konular açmayın malum maçın heyecanı taze morallar bozuk
  • Cidden iyi yazmissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece gece hocam ya
  • Uçak muhabbeti

• "bu takımı bu hale getirip kaçan fatih terim'e bu insanlar nasıl bu kadar saygı duyar yahu?"
  • bence risk budur.mancini fanları hemen eksilemeye başlar malum forum kaynıyor..
  • Guluyorsunuz ama espiri olsun diye yazmadim. %90'inin dogru oldugunu dusunuyorum.
  • hocam görmedin mi son dakkalarda acayip sayıp sövüyordu. Özellikle defansa gelince top ya da eraya el kol edip tipe bak dercesine sayıyordu valla. Mancinide suç aramamak lazım. Bence elinden geleni yapmaya çalışıyor bu kadar kısa sürede de olsa.

ama güldürdün tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

bence risk budur.mancini fanları hemen eksilemeye başlar malum forum kaynıyor..

Hocam bu forumda israrla anlasilmayan bir sey var: Herkes "fanboy" veya "hater" olmak zorunda degil.

Bugun ayni seyleri Fatih Terim yapsa yine bu konuyu acardim. Zannediyorlar ki Fatih Terim'i hic elestirmedik. Ayni kisiye kafayi takip, surekli elestirecek olsam forumda yazmam zaten. Cunku bunu yapan yeterince uye var. Ha bir tane fazla olmus, ha eksik olmus ne farkeder?

Galatasaray mac kaybediyor. Acilan konularin yarisi hala Fatih Terim ile ilgili. Adam gideli aylar oldu, hala Fatih Terim konusuyorlar. Zaten buradaki bircok insanin amaci futbol tartismak falan degil. Dolayisiyla ne kadar cok eksi alirsam o kadar hakli oldugumu dusunurum.

• Mancini düşmanı olup, "oh olsun Fatih Terim gitti ve her GS yenildiğinde gülecem" diyen birisidir bunu yazan.

Resmen tastikledin her GS yenilgisi sonrası mutlu olacağını. Tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Mancini düşmanı olup, "oh olsun Fatih Terim gitti ve her GS yenildiğinde gülecem" diyen birisidir bunu yazan.

Resmen tastikledin her GS yenilgisi sonrası mutlu olacağını. Tebrik ederim.

Yukarida aciklamasi mevcut. Espiri olsun diye degil, gayet ciddi yazdim. Bence son derece trajik bir olay.

Sorunu bende degil mesaja gulenlerde ara.
  • maçın sonlarında kulübede bir hareketi vardı.hakem bitirsin diyordu
  • ilk yarı gerçekten iyi top oynadık fakat eray.. zaten toplamda 4 pozisyon 4 gol var.

Mancinin şuana kadar yaptığı en büyük hata "Burak" ısrarı. Umut gibi bir adam varken. Ben bugün ilk yarıyı keyif alarak izledim. Muslera kalede olsa bambaşka bir maç izleyebilirdik Mancini gerçekten güzel bir kadro çıkardı bence.

takımda büyük eksikler var dany ortasaha da daha yaratıcı ve agresif bi anlayış. Amrabat yerine daha "mantıklı top öldürmeyen" kanat gibi. Ben ilk yarıdan keyif aldım tek eksiğimiz kaleciydi onunda acısını çekiyoruz kimse mancini ye sallamasın bence.
  • Tespitler malesef doğru 2 hafta önceden real maçını hiçe sayan ne başarı beklersin ki zaten. Sen umut ver gaz ver puan için çıkacaz de ama yook son maç juveye kaldı de. Yazık bu adama 3.5 milyon euro verecez bide. Ulen terimle ronaldolu madridten 6 yedik, Yarısı yedek 10 kişi kalmış kötü oynayan bir madridden de 4 yedik yani çok farklı oldu kurulsallaştık tabi kurumsal goller yedik en azından.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gece güldürdün ya dostum Allah da seni güldürsün
  • ilk yarı defansa yattığımızı düşünmüyorum
  • Fatih hocayi "6 yedirdi yuh artik" diye gommeye calisanlar bu mactan sonra "kadro fatihin ama" diye yine toz kondurmayacaklar Manciniye. Halbuki Juve macindan sonra defans ustadi ilan edilmisti resmen, "fatihin yaptiramadigi defansi hemencicik halletti, iyilestirdi" minvalinde konusuyorlardi. Umarim en azindan tek fonksiyonu onu bombos olsa bile topu sagina alip yanindakine pas atabilmek olan Danyden sol bek yapmaz ve Riera girdikten sonra topu soldan ilerletebildigimizi gormus olur. Aydinin da en formda kanat oyuncumuz oldugunu anlar herhalde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.