Şimdi Ara

Mancini Revizyona Gidiyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray'da rotasyon kapıda. Süper Lig'de Kayserispor'la karşılaşacak sarı-kırmızılılarda teknik direktör Roberto Mancini, Eboue ve Chedjou'yu tribüne göndermeyi planlıyor.

Chelsea mağlubiyeti ile Şampiyonlar Ligi'ne ikinci turda veda eden Galatasaray'da Roberto Mancini kadro değişikliğine gidiyor. İtalyan teknik adam, Eboue ve Chedjou'yu tribüne gönderecek.

Sarı kırmızılı oyuncuların oldukça moralsiz görünmesi Mancini'yi düşündürürken, tecrübeli teknik adam şiddetle puana ihtiyacı olan Kayserispor karşısında sürpriz yaşamak istemiyor. Chelsea mücadelesinden sonra Kayserispor'a karşı bazı oyuncuların konsantre kaybı yaşayabileceğini düşünen Mancini, fazla forma şansı bulamayan isimleri kadroya alacak.

Eboue ve Chejdou'yu yabancı kuralından dolayı tribüne gönderecek olan Roberto Mancini, Veysel ve Hakan Balta'ya şans verecek. Muslera, Telles, Melo, Sneijder ve Drogba'dan vazgeçmeyi düşünmeyen deneyimli çalıştırıcı, Hajrovic ve Ontivero'dan birini, performansına göre kadroya ekleyecek.

Burak Yılmaz konusunda henüz kararını vermeyen Mancini, son haftalarda moralsiz görünen golcü futbolcuyu dinlendirebilir. Umut Bulut'un performansından memnun olan tecrübeli teknik direktör bu durumda hücum hattında da değişikliğe gidecek.

Ntvspor

• Drogba hariç doğru karar olur. Oyuncuları hem dinlendirmeli hem de tekrar forma için hırslandırmalıyız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drogba ve Selçuk kesilmediği sürece maç izlemenin anlamı yok benim açımdan
  • Hll olsun özlenen ligi tanıyan bir hoca umut bulut super olur bide sag acık salih tadından yenmez birde şinoyu sola koydummu allahhhhhhh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuk ve Drogbayı kesmedikçe ben buna revizyon demem. Diğerleri zaten bir oynayıp bir oynamayan isimler.
  • Revizyon nerde be?

Haberin saçmalığına bak her hafta çıkan sürpriz 11 çıkacak yine defansta oynama yapılacak o kadar..
  • Adam Umut diyor. Böyle revizyon mu olur allasen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden mi Ersun Yanal ?
    7 yıl önce açıldı
    Ünal Aysal Geri Geliyor
    10 yıl önce açıldı
    Mancini: Terim efsane
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Artik kimi oynattigi, kimi kestigi umrumda degil. Isterse Sneijder'i Drogba'yi Melo'yu Muslera'yi da kessin. Yeter ki sahada su daginik, pasif, iletisimsiz, kararsiz, korkak futbolu oynamayalim.

Bunu nasil yapacak orasini da kendisi düsünsün. Kadroyu mu revize ediyor kendi kendisini mi revize ediyor umrumda degil. Neredeyse sezon bitiyor hala istikrarli futbol yok. 2 hafta üst üste ayni futbolu oynamadik.

40 kisilik kadrodan 11 tane oyuncu cikarmaktan acizse bi zahmet biraksin gitsin. Önümüzdeki 9 haftada Mancini sampiyon olmak zorunda degil. Ama bu camiaya bir umut vermek zorunda.

Eger bu umudu veremezse, Italya'da kendisine basarilar dileriz... Profosyonellik ve kurumsallik bunu gerektirir.
  • Drogba ve Selçuk'u kesmediği sürece ezik mancini olarak akıllarda kalacak..
  • Gökhan Zan'a ne oldu arkadaşlar ya? Adam Juventus maçında harika oynamıştı, Llorente'ye bir tane kafa topu bırakmamıştı. Sakat mı bu adam, yoksa o Melo'yla girdikleri münakaşadan dolayı mı oynatılmıyor?
  • Ben de revizyonu bi takım sanıp mancininin gittiğini sanmıştım

• Ntv'nin revizyon dediği şeyi Mancini her hafta yapıyor hatta aynı maç içinde bile yapıyor bu revizyonu. Defans oyuncularını değiştirmenin bize bir faydası olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp

Gökhan Zan'a ne oldu arkadaşlar ya? Adam Juventus maçında harika oynamıştı, Llorente'ye bir tane kafa topu bırakmamıştı. Sakat mı bu adam, yoksa o Melo'yla girdikleri münakaşadan dolayı mı oynatılmıyor?

Aynen hocam ya Hakan Balta yerine Gökhan Zan daha iyi olur bence . Niye oynatmıyor anlamıyorum sanki Hakan çok iyi defans
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Ben de revizyonu bi takım sanıp mancininin gittiğini sanmıştım

Kelime dağarcığına hayran kaldım kardeş.

• selçuk ve drogba kesilmeli ama yapmayacak gibi gözüküyor.
  • Takımın en vasatlarını kenara çekmeyip saçma sapan değişiklik yapacaksa, hiç yapmasın daha iyi.
  • Muslera-Veysel-Semih-Gokhan-Hakan-Melo-Yekta-Hajrovic-Sneijder-Telles-Burak 11'i gayet iyi olurdu bence. Lucas da yedeklerde.

• bu mu revizyon
    daha önce dedim kukla gibi bir hoca, demişler muhtemelen ws drogba burak selçuk sakat/cezalı olmadığı sürece 11 e ekle. taktik teknik sistem hak getire
  • Şu Lucas'ı oynatsa yemin ederim çoğundan istekli oynar çocuk. Koray'ı da aldık hiç oynatmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Ben de revizyonu bi takım sanıp mancininin gittiğini sanmıştım

Kelime dağarcığına hayran kaldım kardeş.

Kendimizi ancak bu kadar geliştirebildik kardeş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.