Şimdi Ara

Mancini hala oyuncuları tanıyamadı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ceyhun nedir Allah aşkına ? Adam takımın el freni.Hücum yönü bu kadar zayıf bi oyuncuyu ne diye alırsın ? Sağındakine solundakine zor pas veriyor , hücuma yönelik zaten sıfır pas.Ve sen bu adamı birkaç kere daha oynattın , her oynattıgında sahanın en yeteneksiz en saçma oynayan oyuncusuydu.Hala gidiyorsun Ceyhun'u alıyorsun.

Aydın'ı çıkarıyosun Amrabat varken Ceyhun'u alıyorsun.Amrabat mükemmel bir kanat oyuncusu değil ama mevcut kadroda aydın çıkıyorsa girmesi gereken adam Amrabat'tır.Sen gidip 5 dk kala oyuna alsan ne olur.Önceden alsan da adamın maç kurtaracagını söylemiyorum tabi ama yapılması gereken hamle bu şekilde olmalıydı.

İçerde oynadığın maçta Dany'yi oynatıyorsun , deplasmanda Riera'yı.Ne alaka yahu ? Hani Dany niye oynamadı demiyorum da bunun mantığı nedir.Sonuçta Dany defansif olarak daha güçlü Riera ofansif olarak daha güçlü kağıt üstünde.Fizik kondisyon olarak Dany daha iyi seviyede ve sen bu adamı ilk maçta içerde oynattın iyi de oynadı.Deplasmanda niye Riera'yı deniyorsun ? Hani iç sahada saldırırsın tam tersi ilk maça Riera ile çıksa bişey demicem.Riera oynamış Dany oynamış bu maçı kurtaracak hamle değil tabi ama ne kadar alakasız oyuncu seçimi yaptığının göstergesi.

Ceyhun inşallah şu takımdan gider.Bu kadar işe yaramaz bi oyuncuyu 5 dk izlemeye dayanamıyorum.Umarım Fener maçında da Ceyhun'u oynatmaz.

• benim anlamadığım bu adam ceyhuna niye taktı niye amrabata takmıyor da ceyhun hani ligde tamam da burda alınması gerek ilk oyuncu max 60 ta amrabat tır. adam girdiği gibi umuta 10 numara pozisyon yarattı
  • nedir harbiden bu mancinin ceyhun sevdası ?
  • Elindekilerle anca bu kadar arkadaşlar. Kanatları zaten kapadılar adamlar hiç hareket ettirmiyolardı aydını çıkardı ceyhunu aldı ortaya, selçuğu da ileri yolladı. olay bu. Manciniye kızmanıza gerek yok. Ceyhunu bu takıma alanlara sormak gerek asıl.
  • bruma beklendiği gibi oynayabilse veya sadece arda bizde olsa bu maç gollü bir şekilde yenerdik. bir kişi orta yapmadan önce bi tane rakip geçemedi. kenar oyuncusuysan çalım atıp orta yapacaksın önündeki adamı geçmeden orta yapmaya kalktılar maç boyunca hep etkisizdi ortalar bir drogbanın ortası hariç o cidden iyiydi ama şans kaçtı.
  • Oyunculari tanimamasi cok buyuk dezavantaj. Ornegin Fatih Terim doneminde taraftar neredeyse butun oyuncu degisikliklerini tahmin edebiliyordu. Sadece buradaki mac forumlarina bakin anlarsiniz. Bu da insana inanilmaz rahatlik veriyordu. Ornegin ikinci yari Amrabat girecek, Umut girecek, Emre girecek diyebiliyorduk.

Simdi ise taraftar diken ustunde. Acaba Mancini hangi maceraya yelken acacak diye endise duyuyoruz. Bugun beraber maci izledigim 100 tane Galatasaray'linin Ceyhun'un oyuna girisine tepki verdigini gordum. Ayni sekilde Burak'in cikmasina da oyle. Henuz kimse Mancini'ye guvenemiyor. Bu da normal. Adam bilmedigi bir lige geldi. Oyuncularin ismini bile duymadigi bir takima hop diye sezon ortasinda geldi. Isi gercekten zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trybskts

Ceyhun nedir Allah aşkına ? Adam takımın el freni.Hücum yönü bu kadar zayıf bi oyuncuyu ne diye alırsın ? Sağındakine solundakine zor pas veriyor , hücuma yönelik zaten sıfır pas.Ve sen bu adamı birkaç kere daha oynattın , her oynattıgında sahanın en yeteneksiz en saçma oynayan oyuncusuydu.Hala gidiyorsun Ceyhun'u alıyorsun.

Aydın'ı çıkarıyosun Amrabat varken Ceyhun'u alıyorsun.Amrabat mükemmel bir kanat oyuncusu değil ama mevcut kadroda aydın çıkıyorsa girmesi gereken adam Amrabat'tır.Sen gidip 5 dk kala oyuna alsan ne olur.Önceden alsan da adamın maç kurtaracagını söylemiyorum tabi ama yapılması gereken hamle bu şekilde olmalıydı.

İçerde oynadığın maçta Dany'yi oynatıyorsun , deplasmanda Riera'yı.Ne alaka yahu ? Hani Dany niye oynamadı demiyorum da bunun mantığı nedir.Sonuçta Dany defansif olarak daha güçlü Riera ofansif olarak daha güçlü kağıt üstünde.Fizik kondisyon olarak Dany daha iyi seviyede ve sen bu adamı ilk maçta içerde oynattın iyi de oynadı.Deplasmanda niye Riera'yı deniyorsun ? Hani iç sahada saldırırsın tam tersi ilk maça Riera ile çıksa bişey demicem.Riera oynamış Dany oynamış bu maçı kurtaracak hamle değil tabi ama ne kadar alakasız oyuncu seçimi yaptığının göstergesi.

Ceyhun inşallah şu takımdan gider.Bu kadar işe yaramaz bi oyuncuyu 5 dk izlemeye dayanamıyorum.Umarım Fener maçında da Ceyhun'u oynatmaz.

ceyhun = mehmet topal

selçuk mutlaka daha ofans a yakın olmalı .sneijder 3 hafta daha olmucak.bruma fw le pas bağlantısı kuracak adam değil.ya drogba geride oynucak bu haftalarda yada selçuk biraz daha ofansa yakın durcak.

mancini gerçekten saçmaldı brumayı ortaya almakla.koy çizgiye adamı .birde brumaya nasil bir taktik verdiyse adam hiç risk alıpta çalımlamaya çalışmadı .halbuki bu takımda brumadan hızlı adam eksilten başka oyuncu yok. bu riski alacaksa bruma almalı.

cl de deplasman= tek fw mancini uçtu bruma burak drogba nerdeyse 3 fw.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.