Şimdi Ara

Manchester United Kıraathanesi | Manchester United 2-1 Chelsea | #AmorimOut (833. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.805
Cevap
65
Favori
1.320.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 831832833834835
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rashford konusunda da yanılmadığıma bir kez daha şahit oldum. Çok büyük bir forvet olacak, çok büyük.

Keşke Mourinho erken geleydi de Sanches ile Sane'yi de alaydınız. Hayalimdeki 11 kurulacaktı.

Psn: CanaWAR_
  • Gole kadar çok şanssızdık ama Allah Rashford'ın yüzüne baktı yemin ediyorum
    Bu mesaja eklenen görseller:

Manchester United Kıraathanesi | Manchester United 2-1 Chelsea | #AmorimOutManchester United Kıraathanesi | Manchester United 2-1 Chelsea | #AmorimOut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaleye pek iş düştüğünü hatırlamıyorum.
    Defans hattını başarılı buldum bu maç. Bailly muazzam stoper. Valencia'nın ortaları saç baş yoldurttu.
    Pogba şanssızdı. Fake atarak çektiği bir şut var onu gol yapmasını beklerdim.
    Mkhitarian ve Ibra boşları oynadı. Özellikle Mkhitarian çok kötüydü.
    Rooney'e çok kötü yorumları yapılırken adam şapkadan tavşan çıkarttı
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Rooney bey diyeceksiniz
    rashford çok şanlı İbra ,Rooney gibi adamlarla çalışıyor

Hull çok iyi direndi ama çok iyi oldu 3 puan zor maçtan 3 puanı kopardık. Miki artık formayı kapmıştır hayırlı olsun. Valencia bir tane doğru orta kesemedi hatta maç boyu adam gibi bir orta açamadık. Zlatan çok top kaybı yaptı. Rooney tutuk olsada kaptan bir şekilde farkını yaratıyor. Kesilmesi oyundan çıkması hiçbir zaman söz konusu olmadığını göstermiştir net olarak. Curtis çok iyi direndi helal olsun. Pogba istekliydi golde atabilirdi gayet iyi oynadı. Fellaini'de gördüğü saçma kart dışında fena değildi. Blind ve Bailly gene kusursuzdu. Shaw ve Mata'da çok çalıştı.

• Jose Mourinho ilk 4 resmi maçını da kazanan ilk United menajeri oldu.
    Marcus Rashford seni yaratan Allah'ıma kurban

Manchester United Kıraathanesi | Manchester United 2-1 Chelsea | #AmorimOut

Jose Mourinho: Bence galibiyet için her şeyi yaptık. Dürüst olmak gerekirse bu maçı hakettik. 2. yarı maçı domine ettik.

Jose Mourinho: Çocuklar son dakikaya kadar inandılar. Galibiyet için her şeylerini verdiler.

MAN OF THE MATCH ERIC BAILLY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 27 Ağustos 2016; 22:39:54 >

• Oraya bir üç puan daha yazmanızı rica edeceğim .

Orijinalden alıntı: Four of a Kind Quads

Oraya bir üç puan daha yazmanızı rica edeceğim .

Morinho varsa iş bitmiştir..

• Defanstan başlamak gerekirse, Bailly ve Blind çok iyiydi, gelen her topu soğunkanlılık ile kestiler ve ileri aktardılar. Smalling'in yeri ne olacak bilmiyorum. Hadi Bailly kesemezsin takımdan ama Blind de kesilmez ki. Çok üst düzey performans sağlıyor defansta. Tabi esas performansı biraz daha iyi takımlarda ortaya çıkar. Valencia'ya bazı arkadaşlar katkı yapamıyor, kazma, orta açamıyor diyor ama şuan da 4 haftalık gösterdiği performans ile BPL nin en iyi sağ beki oldu. Böyle de devam edeceğine eminim. Geçen maçlarda Zlatan'a 2 tane orta ile assist yaptı. İnanılmaz bir katkısı var atağa. Ataklarda sağ kanat oynuyor bu sayede Mata serbest dolaşabiliyor, içeri giriyor, pas dağıtmaya yardımcı oluyor. Shaw ise gayet yerinde güven veriyor şimdiye kadar, pek fazla atağa katkısı Valencia kadar olmasa da iyi işliyor. Onun da büyük maçlarda performansının ortaya çıkacağına inanıyorum.

Defansif Ortasahaya gelirsek Fellaini ve Pogba, öncelikle Fellaini gelen her topu kesti, havadan veya yerden hiç farketmeden bütün topları aldı. Yine takımı atağa taşıdı. Kart gördüğü pozisyonu söylemiyorum çünkü klasik Fellaini her maç yapmadan geçemiyor. Bence harika gidiyor Fellaini ile. Görev adamı. Pogba'ya gelirsek bir oyuncuda herşey mi olur, uzun boyu ve bacakları sayesinde top kaptırmıyor, fiziği ile de top kazanıyor. Gayet yerindeydi, parasını hakeden bir oyuncu. Hem yaşı genç hem de uzun yıllar Man.Utd'a görev yapacaktır. İstikrarlı, sakatlanacağını düşünmüyorum. Gayet güçlü. Görev adamı, Fellaini ile iyi anlaşıyor. Pogba sürekli atağa yardım ederken, Fellaini geride kalıyor, süpürge görevi görüyor. Defansif ortasaha gayet başarılı, bu şekilde iki oyuncu ile ilerlenmeli diye düşünüyorum. Morgan vs. gibi oyuncular Mourinho taktiğine uymuyor.

Forvet arkasına gelirsek Rooney, Martial, Mata ve daha sonra giren oyuncular, öncelikle Mata dan başlamak istiyorum zira kendisi takımın belkide en çok çalışanı forvet arkasında oynayan olarak bunun nedenini de Mourinho nun istediği taktiksel görevi yerine getirebileceğini düşünmesi ve kendini kanıtlamak istiyor. Gerçekten çok iyi gidiyor, her yere koşuyor. Geçen haftalarda gol de attı. Bence Mata şuan kesilmemeli. Bu çalışkanlık ile her takımda oynayabilir. Ama bunu sürdürmek önemli, gelecek haftalarda yorulabilir. Martial günün en kötüsüydü, hiçbirşey yapmak istemiyor gibi sahada. Kendisini toplaması lazım, Mourinho onu yedeğe çekip düşünmesini sağlamalı ki anlasın ben nerde hata yapıyorum diye. Gelelim Rooney takımın kaptanı, tam bir kaptan. Yine forumda Rooney'e eleştirenler olmuş. Ben haksız buluyorum, kendisi bu takımın vazgeçilmezi. Belki golden önce pek birşey yaptığını söyleyemeyiz fakat gol katkısının %99 u onun. Nasıl bir oyuncu olduğunu gösterdi, eleştirenleri susturdu. Görev adamı, kesilmez her maç oynar. Sakatlanma denen birşey yok zaten, çok güçlü. Sonradan giren Mkhitaryan, o kısa sürede yetenekli olduğunu ve Man.Utd'a katkı sağlayabileceğini gösterdi. Parasını hakeder fakat bu takımdan kimin kesileceğini bilmiyorum. Martial dışında kimse kesilemez bana göre. Fakat onun Martial yerine alınması taraftarı değilim. Rashford bence daha çok gelecek vaat ediyor ve Martial'in 60 dakika da yapamadığını 5 dakikada yapıp çalımlar atıp, içeri girip, şut attı. Tehlike yarattı. Martial yerine Rashford alınmalı kadroya. Mkhitaryan bir şekilde oyuna sonradan dahil olmalı ve gelecek haftalarda performansa göre onun yeri de belli edilebilir.

İbrahimoviç ve De gea hakkında konuşmaya gerek yok, ikisi de bugün yoktular diyebilir De gea top gelmedi ama İbrahimoviç varlığı ile yeter. Sakatlanmadığı sürece zaten her maç oynaması gerekiyor. Belki yapılabilirse Rashford İbrahimoviç değişikliği yapılabilir, Martial yerine de Mkhitaryan monte edilebilir. Bu şekilde giderse bu takım bu yıl şampiyon olur, 4 haftalık süreçte Man.Utd saat gibi işliyor. Uzun bir yazı oldu ama yazmak istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: sarıman

kaliteli özet gösteren bir yer varmı

http://www.footytube.com/video/hull-city-manchester-united-aug27-441672?ref=tchan_ov_vidgrid

http://www.fullmatchesandshows.com/2016/08/27/hull-city-vs-manchester-united-highlights-full-match/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 27 Ağustos 2016; 23:53:45 >

• 
Sayfa: önceki 831832833834835
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.