Bildirim
MAN' dan mühendislik harikası 'HydroDrive'
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sistem, sıvı basıncı ile ön tekeri mi döndürüyormuş? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64
Sistem, sıvı basıncı ile ön tekeri mi döndürüyormuş?
Aynen öyle._____________________________ SONY VAIO VPCEB1S1E - ASUS N550JV-CN127H
FORD FOCUS 1.6TDCI- MERCEDES-BENZ C220 CDI
AKG K324P - ROCKIT SOUNDS R50 - SAMSUNG GALAXY S II
GIGABYTE 990FXA-UD5/ AMD FX8 8320 / SAPPHIRE RADEON HD7850 O.C. / CORSAIR VENGEANCE DDR3 2133Mhz DUAL-KIT / KINGSTON 240GB V+200 SSD -
helal olsun adamlara _____________________________ -
Harika bir sisteme benziyor. Normal bir 4 çeker olmadığı için güç kaybı yok ve sürekli çalışmadığı içinde yakıt sarfiyatı yok.
Çok güzel olmuş._____________________________ -
Çok iyi teknoloji. Aslında bu sistemle gelecekte suyla çalışabilen otomobil üretmek çok zor olmasa gerek. _____________________________ -
güzel sistem.helal olsun...
_____________________________ K.Atatürk -
Çok güzel bir teknoloji yanlış anlamadıysam 400kg daha hafif oluyormuş bu sayede.400kg muazzam bir ağırlık ve bu teknoloji ile beraber yakıt tüketimi büyük oranda düşücektir. _____________________________ 
Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. -
mesajım bulunsun pcde izleyim _____________________________ -
o basınca nasıl dayanıyor sistem..yani borular falan...kalın boru kullanamazlar yer yok gibime geliyor... _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Tek kelimeyle harika! _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Mühendisliğe bak be. Bizimkiler de daha integral alamasın
_____________________________ -
400 kg bir tirin yakit tüketimine pek etki etmez fakat bu sistemin türkiye yollarinda özellikle doguya calisan araclarda cok faydasi olacagi kanaatindeyim.. umarim yayginlasir.. _____________________________ -
altından yine VW çıkacak bir konu daha.haydi kolları sıvayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 8 Şubat 2012; 22:06:09 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: electrostatic
altından yine VW çıkacak bir konu daha.haydi kolları sıvayın
vw man ı satın almamısmıydı_____________________________
Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN -
Cidden çok güzel bir sistem.. _____________________________
-
man bu aralar yeni model kamyonlarıyla ve otobüsleriyle epey ilerleme sağladı.
özellikle adblue siz eu4 motorları iyi sattı gibi.
mercedesle rekabet kızışıyor.
_____________________________ Dünya'nın Sırrı Basit; Eli Büyük Olan Her Zaman Kazanır ! Eğer Kazanmak İstiyorsan Egona Değil de İdeallerine Göre Hareket Et !
"Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!" K. Atatürk.
-
askerde unimog kullananlar iyi bilir benzeri bi sistem vardı teklonojisini bilmem ama askeri araçların tümünde istege baglı 4 çeker konuma giriyor tır kamyon farketmiyor. _____________________________ New Astra Edition
triger -
MAN ın kamyonları nasıldır bilmem ama, Ankaranın belediye otobüsleri MAN oldu olalı MAN dan nefret ettim. Ayrıca geçenlerde Nilüfer firması ile şehirler arası yolculuk yaptım. Blue Bus diye bi otobüs yapmışlar Neoplan marka otobüs. Anladığım kadarı ile bu otobüste MAN fabrikasında üretiliyor. Buzdolabında MAN filan yazıyordu. Ben bu kadar kalite yoksunu bir otobüs görmedim. _____________________________ -
Çok ama çok akıllıca.
Man bu işi biliyor.
Adamlar sadece tır ve otobüs yapıyor ama S2000'ler hariç hakkıyla yapıyor.
Mühendisliğine hayran kaldım._____________________________ mantık..
Benzer içerikler
- petrol ofisi yorumlar
- stage 1 yazılım
- polo 1.2 trendline
- kasiste arabanın altını vurdum
- pasta cila güneş yanığını geçirir mi
- yeni 408
- volkswagen id.4
- 2021 dacia duster
- hgs km sorgulama
- filante renault
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler