Şimdi Ara

...Mame Romları (Jetonlu Atari Oyunları) by AmigamaN :o)... (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.440
Cevap
17
Favori
1.025.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • düşündümde türk milleti degil mi beyler dikkat edin
    screenshots ta acılan sayfa t harfiyle baslayan mame oyunları
    yukarı solda screen shots tan istediginiz harfi secersiniz resimlere bakarsınız
    tekrar linki veriyorum
    http://www.mame.net/screenshotsT3.html#tokisens
  • beyler siteyi iyi dolasın ozellıke screenshots lara baktıktan sonra
    Work-in-progress news deki sayılı kısımları iyi dolasın
    amigaman a biraz destek cıkak kardesım 29 sayfa olmus 10 sayfası onundur
    busefer atom bombası patlattım dikkat
    tektek degil topluca resim isim bulabileceginiz link verdim tekrar veriyorum onemli
    amigaman kızacak simdi forum bos muhabbetten buyudu dıye ama neyse
    amigaman is number one
    yalakalık degil gercek oyle tahmın edıyorum kı buyuk cogunluk mame ı burda ogrendi
  • Arkadaşlar mame 32 v.0.93 ü bir türlü çalıştıramadım.ROms LARI ROMS KLASÖRÜNE ZİPLİ OLARAK ve açık olarak attım ama bir türlü oyunları bulamıyor program.Nasıl yapıcaz ayarları?
  • sulo61gun
    kardes 27 inci sayfanın altlarında acıkladım bak bi sorununu gorursun mame icin mame 32fx guzel tavsiye ederim nerden ındırecegın orda yazıyo acık halde atma roms a zıplı halde at veya zaten ıstedıgın orda yazıyo
    mıllet
    verdigim bu linkte sıtede sol kısımda bulunan Work-in-progress news
    calısmaları gosterıyo ilk iki rakam yılı son iki rakam ayı gosterıyo
    04 ile baslayanlara bakmayın kafayı yersınız muhtesem oyunlar var bakmanızı tavsiye etmem
    simdilik oynayamıyacaksınız kafayı sıyırmayın
  • zinc le ilgili sorunumu versiyonu değiştirerek hallettim
    zinc de çalıştıramadığım oyun kalmadı

bu arada impact emulatorunu iki kişilik yapmayı başaran varsa yazsın ne olur kafayı yedirtti

zinc fe de açamadığınız oyunları zincguı arayüzüyle deneyin birdo zinc oyunlarının bioslarını tam olarak koyun rom klasörüne

bios sorunu olanlar biospaket diye bir dosya var onu indirebilirler
  • Walla saol amigaman yeaw ... Çok makbule geççek bu :)

Rom ların grafik ses kod gibi şeylerini değiştirmeyi düşündün mü hiç ??? walla iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: plotter

zinc le ilgili sorunumu versiyonu değiştirerek hallettim

bu arada impact emulatorunu iki kişilik yapmayı başaran varsa yazsın ne olur kafayı yedirtti

zinc fe de açamadığınız oyunları zincguı arayüzüyle deneyin birdo zinc oyunlarının bioslarını tam olarak koyun rom klasörüne

link verirsen iyi olur.
  • Ne alaka bişi farketmez ha zincfe ha zincgui ikisi de arayüz aynı programı çalıştırıyo no yanlış bilgi
    quote:

Orjinalden alıntı: plotter

zinc le ilgili sorunumu versiyonu değiştirerek hallettim

• Tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederiz walla işin bizim gibi soru soranlarla çok zor yeaw ya da

• bios sorunu olanlar burada bicok bios var [link=http://bioshouse.free.fr/]
    ve tekrar veriyorum bu linke tıklayın cok sey degısecek
    screenshots tan mame oyunlarının resimlerini gorebilir
    Work-in-progress news den beklemediginizi bulacaksınız
    www.romnation.net vewww.emuasylum.com dan oyunları indirin

• Sonunda çalıştırdım Art fighting neogeo biosu ile çalışıyor haberiniz olsun ama görüntüler pek net değil sanki.En iyi grafik ayarları nasıl siz nasıl yaptınız yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 27 Mart 2005, 17:27:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sulo61gun

Sonunda çalıştırdım Art fighting neogeo biosu ile çalışıyor haberiniz olsun ama görüntüler pek net değil sanki.En iyi grafik ayarları nasıl siz nasıl yaptınız yani? (Callus veya snes daha net oluyodu)
  • amigaman saol ama amigaman.bat dosyasına girince oyun yawaş çalışıyo ya da en azından karakter seçme ekranında oyun yawaşlıyoo bi zahmet yardm eder misin ???
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacak?

Amigaman in söylediği siteden emuasylum sitesin den mame ve diğer emulator programlarını indirdim ve bunlarla beraber neogeo bios gibi dosyalarıda indirdim fakat ben bu bios dosyalarını nereye koyacağım ve zip şeklinde mi kalacak?

bide mortal kombat 3 ve 4 ü oynayan varsa emulatorunu ve rom dosyasını nerden bulduğunu yazarsa sevinirim...
  • Arkadaşlar neorageX kullanarak metul slug 5 oynamak istiyorum ama neo metal slug u görmüyor.
    sanırım sorun neorageX deki directories de ki rompath1 ve rompath2 yi ayarlayamamam
    bunu nasıl ayarlayacam?
    diyelimki neoragex aynı isimli klasörle masaüstünde ve metal slug 5 ide o klasörün içine kopyaladım diyelim rompath1 ve rompath2 ye ne yazmamız gerekli
    yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur_oc

Arkadaşlar benim bir sorum olacak?

in söylediği siteden emuasylAmigamanum sitesin den mame ve diğer emulator programlarını indirdim ve bunlarla beraber neogeo bios gibi dosyalarıda indirdim fakat ben bu bios dosyalarını nereye koyacağım ve zip şeklinde mi kalacak?

bide mortal kombat 3 ve 4 ü oynayan varsa emulatorunu ve rom dosyasını nerden bulduğunu yazarsa sevinirim...

biosları zipli halde roms klasörüne at
  • ya ben bi tane indirdim ama dosyalar hep BIN dosyası.. bunları çalıştırmak için bi programmı lazık
  • Kendini katınlamak isteyenlere buyrulur türk serverı yurtici.jetoncu.com:27888
  • ulen bende bi kaç oyun göstereyim segada ne oynardık inşallah kimse daha önce vermemiştir bu oyunu
    Sonic and knuckles 1MB

Aha buda emusu(200KB)
    http://www.emuasylum.com/emulators/Kega.zip

• aha buda 3D si ve sadece 3MB

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.