Şimdi Ara

...Mame Romları (Jetonlu Atari Oyunları) by AmigamaN :o)... (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.440
Cevap
17
Favori
1.025.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amigaman yanlız bi sorun war senin internette kullandığın dosya paylaşım sitesi dosyaları kısa bir sürede siliyoooooo onun için senin koyduklarının hiçbirini İNDİREMİYOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Lütfen başka bi site bul bu tarz download lar için

• yine saol
  • ya amigaman n-gage oyunları hangi sitede war bilion mu weya bilgisayarlar için bir n-gage emulatörü bulsana !!! artık dijital fotoğraf makineleri için bile mame emülatörleri war !!!

hangi sitede diosanız :

www.zophar.net
  • weya bi site aç oyun we emülatörlerin hepsini koyup sonra da "deget be maaş wermesseniz ben gidiom ya burda teknik servis gibi olmuşak yeawww !!!!!" dersin

ne kadar sinir bişiiii

• bu senin hazırladıın zinc 1.1 emülatörü dosyalarını benim e-mail e yolliyabilirmisen amigaman ????

e-mail: animehastasi2@hotmail.com
  • Herhangi bir ROM içindeki görüntüleri sesleri ve rom un codec ini (kodlamasını) değiştirmeyi biliosan rom dosyalarını hack le öle manyaq olir walla
  • Amigaman kardeş eline sağlık çok emek harcamışsın Teşekkürler
    Ama sana saldıranlara karşılık vermesen ortalık hiç gerilmez bırak isteyen istediğini desin
    milletin ağzı torba değil...
  • ewet..... benim gibi emulatorden iyi anlarım diyenin bile sorunu oluyormuş....

herkesin kahramanı amigaman kardeşim benim sorunum (bozuk atmazsan tabii) zinc de control ayarlarını yapamıyorum zincfe arayüz olarak kullanıyorun zincguı deoyunlar yavaş oynadığından zincfe de kontrol ayarı yapmam lazım fakat değişmiyo ayarlar kontrol ayar menüsünde değişmiş gibi görülsede ilk baştaki ayarları kullanıyorum değştiremiyorum.. örneği coin tuşunu 3 e alamıyorum......
    şimdiden teşekkürler

birde impact emülatörü çift kişilik ayarlana biliyormu?
  • thanks
  • ben sunset raider ı indirdim roms klasörünün iiçine zip molarak,dosya olarak ve tek tek olarak attım ama hiç bir şekilde oyunu çalıştıramadım mame 32 yi kurdum.neden olmuyor acaba?yardımcı olurmusnuz?
  • yaw beyler king of serisi için hangi mameyi yüklemeliyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hetfield

ben sunset raider ı indirdim roms klasörünün iiçine zip molarak,dosya olarak ve tek tek olarak attım ama hiç bir şekilde oyunu çalıştıramadım mame 32 yi kurdum.neden olmuyor acaba?yardımcı olurmusnuz?

oyunu roms klasörüne attın(zipli atcan) sonra mameyi açtın solda avaibleyi seçtin ve f5e bas oyunun adının gözükmesi lazım sonra çift tıkla çıkan siyah ekranda sırasıyka o ve k ye bas oyun başlar
    birde mame açıkken options-directory-browse yap oyunları yüklediğin roms klasörünü göster
  • zinc veya impact isteyenlerwww.emumania.pl/zinc.php
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

yaw beyler king of serisi için hangi mameyi yüklemeliyim.

mamenin tüm versiyonlarında çalışır tabi son versiyonu indir güncel olsunhttp://mameplus.emu-france.com/
  • arkadaşlar turnuva yapalım mame vb.. kapışacakcaklar ip; yurtici.jetoncu.com:27888
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheBigMysterious

bu senin hazırladıın zinc 1.1 emülatörü dosyalarını benim e-mail e yolliyabilirmisen amigaman ????

e-mail: animehastasi2@hotmail.com

Bir daha bul,yap, et gibi KELIMELER DUYMAYAYIM... şANSINI ZORLUYORSUN...

Sadece Tekken 3 için optimize ettiğim Zinc... Roms klasörü içine TEKKEN3.ZIP i at... Sonra amigaman.bat dosyasına bas OYNA...

http://s14.yousendit.com/d.aspx?id=2GV6C5DEGFL9W1HR2KN2FR5V0T

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmigamaN -- 26 Mart 2005, 13:28:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: plotter

ewet..... benim gibi emulatorden iyi anlarım diyenin bile sorunu oluyormuş....

herkesin kahramanı amigaman kardeşim benim sorunum (bozuk atmazsan tabii) zinc de control ayarlarını yapamıyorum zincfe arayüz olarak kullanıyorun zincguı deoyunlar yavaş oynadığından zincfe de kontrol ayarı yapmam lazım fakat değişmiyo ayarlar kontrol ayar menüsünde değişmiş gibi görülsede ilk baştaki ayarları kullanıyorum değştiremiyorum.. örneği coin tuşunu 3 e alamıyorum......
    şimdiden teşekkürler

birde impact emülatörü çift kişilik ayarlana biliyormu?

Zinc dos sürümünde demiş olduğun ayarlar biraz karışıktı cidden... Windows arayüzlü olanlarda ise oyun yavaş.. Belki yeni bişiler çıkmıştır ama şu an bakmam zor üzgünüm. Impact 2 kişilik oluyordu sanırım çok uzun zaman oldu bakmayalı...

Zinc windows arayüzlü olanda ayarladığın controller.znc dosyasını DOS arayüzlü olanınki ile değiştirmeyi denedinmi? içerisinde key ayarları bulunmakta fakat ÖZEL kodlar olduğu için hangi tuşun code karşılığı ne bulmak biraz zor nette illaki vardır bir bak...

• quote:

Orjinalden alıntı: ozgur_oc

Amigaman kardeş eline sağlık çok emek harcamışsın Teşekkürler
    Ama sana saldıranlara karşılık vermesen ortalık hiç gerilmez bırak isteyen istediğini desin
    milletin ağzı torba değil...

Bundan sonra böle zaten... muhatap olunacaklrla diyalog kuracaz... Diğerlerinin canı cennete...

• evet millet ve oyun arayanlara resmini gormem lazım oyunu o zaman hatırlarım diyenlere
    http://www.mame.net/screenshotsT3.html#tokisens
    burada az cok biraz oyun resmi var ...
    amigaman kardes tesekkurler; B B1 B2 oyle ayırmıs o neden biliyomusun

siteye girenler assagıda next 20 var biraz dolasın

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.