ya bu mame emülatörünü yükledim fakat simgesine tıkladığımda No game specified on the command line deo.... lütfen yardım please
yaws arkadaşlar ben bu mame i kuramadım.... hangi versiyonu kurmalıyım.... sistemimi de söliim... ayrıca nasıl kurmalıyım.... windows 98 800 mhz pentium 3 bilgisayarım war.... bana ayrıntılı bi şekilde anlatabilirseniz sewinirim.... ayrıca unzipped zipli dosya mı demek.... ltfeeeeeennnnnnnnnnn yaarrrrrrrrrrdddddddddıııııııımmmmmmmmmmmm.............
MAME yi herhangi bir yere açacaksın yada kuracaksın. Daha sonra indirdiğin ROM lar zip li şekildedir. Bunları açmadan (zipli halde) MAME klasörünün içindeki ROMS klasörünün içine atacaksın. Bu işlemden sonra eğer MAME de yada ROM da bir hata yoksa; MAME yi çalıştırdığında aviable games içerisinde yüklediğin ROMların görünmesi gerekir. Geriye sadece çift tıklayıp oynamak kalıyor..
quote:
Orjinalden alıntı: Obi_Wan
Banana shoot, super shoot fln olan bir futbol oyunu vardı. Bu oyunun adı ne ve nerden bulabiliriz?
o oyunu büyük ihtimalle nes (nintendo) romlarında bulabilirsin ismi gol 3 tü ama farklı bi ismi daha olabilir bi bak büyük ihtimalle nes (nintendo) romlarında nes romları icinwww.emuasylum.com vehttp://www.theoldcomputer.com/Libarary's/Emulation/ROMs_summary.htm burayı oneririm buradan Samurai Pizza Cats.zip i indirmenizi tavsiye ederim baya güzel bisey
samurai pizza cats
mame in hangi versiyonu iidir....
yeni gelenler yeni gorenler mame acamayanlar bıos sorunu olanlar: ilk basta bana gore en baba sıte olanwww.emuasylum.com adresinden emulatoru ındırın
buradan istediginiz emuyu secın mame hakkında konusuyoruz mame i secın mame32fx i onerırırım mame32 advance mame bunlarda ıyı ardından bazı oyunlar ıcın gereklı bioslar var buradan [link=http://bioshouse.free.fr/] veya mame emulatorunu ındırdıgınız aynı yerden mame yazılarının altında All MAME BIOS Files var ordan biosları indirin adındanda anlasılacagı gıbı butun bıoslar var icinde ve bu bıoslar zıplı halde all mame bios u indirdikten sonra bunu roms klasorunun ıcıne acıyoruz.all mame bios u degil onun icinde zipli bioslar var onlar roms a zipli halde atılacak.yani all mame biosu extract ediyoruz zipli bios dosyalarını roms klasorune yapıstırıyoruz ok ardından bircok adres verıldı buralardan indirilen zipli haldeki oyun romlarını aynı sekilde(acmadan) roms klasorune atıyoruz mame i acıyoruz avaible a geliyoruz f5 e bastıgımız zaman calısan oyunlar gozukecektır(bazı oyunlar calıstıgı halde avaıble da gozukmuyor) oyununu sec cıft tıkla onune uyarı yazısı gelecek "o" ardından "k" tuslarına bas 5 ile jeton at 1 ile basla
millet kof un hikayesini anlatan siteler falan var mı bilen var mı
yeni oneriler target ball : bilardo ama....................... avanger ın galactıc storm klasıklerden funny buble .................... miss buble 2................... komedi bisey istiyosanız monkey mole panic bunların hepsı mame oyunlarıwww.romnation.net buradan indirebilirsiniz zevklı bı futbol oyunu last strıker
resim falan vermeden tavsıye etmıssın dıyenler olacaktır resımlerı aslında dolaylı yoldan verdım bu lınktenhttp://www.mame.net/wip0407.html yukarı solda work ın progresten dolasın hepsını ve kat kat fazlasını bulacaksınız screenshots larada bakmayı unutmayın
quote:
Orjinalden alıntı: Obi_Wan
Banana shoot, super shoot fln olan bir futbol oyunu vardı. Bu oyunun adı ne ve nerden bulabiliriz?
buradan indirebilirsin yalnız dikkat et bu nintendo nes oyunu mame degil
MAME dışında emulatorüm yok, ne ile açmam gerekiyor bunu?
tekken 3'ü açamıyorum.... Yardım please.... bios sorunu olabilir mi?
kardes bunun icin nintendo emulatoru indirmen gerekiyor link veriyorum jnes veya virtuanes mesela bunları indirebilirsin ikiside iyi bu emulatorde roms klasoru falan yok ındırdıgın zıplı haldeki oyunu istedigin yere at (zipli halde kalacak) emulatoru ac open dan oyununun oldugu yere git oyuna cift tıkla karsında futbolundandan baska ilerlemelisi falanda var onlarıda suradan bak
discus sana yazmadım onu seninkini amigaman halletmisti tekken sevmedigimden hic bakmadım bile bak biraz oku veya tekken 3 kelimesini arat
walla amigaman sen benden de emu delisisin herhalde :P.bunlar ne yaw 8.sayfaya kadar okudum sonra sıkıldım.aradıgımı o asyfaya kadar bulamadım ama
bloody roars 1 veya 2.ismi dogru mu tam da hatırlayamıom.impact rom olması gerekiyor bi de rival schools.sen de belki linkleri vardır.
yaws şu zinc emülatörünün kurulumunu bana biri anlatabilir mi? veya anlaşılır bi şekilde yükleyebileceğim bir yer war mı (Emulasyonturkiye) dışında....
quote:
Orjinalden alıntı: AmigamaN
MEŞHUR TEKKEN 3 Dİkkat edin çok jeton harcamayın...
ÇALIŞTIRMAK İÇİN MAME NIN SON VERSIYONUNU BIR DENEYIN HEPSI BU TOPICTE VAR. SAYGILAR.. BEN YATAR...
tekken 3 'ü yükledim bios dosyaları falan da tam yine ama çalışmadı.... öalıştırdığımda yarısı gökkuşağı renkli diğer tarafı simsiyah bi ekran çıkıo ve öle kalıo...