Şimdi Ara

MAMAK MEBS OKULUNDAN HANGİ OTOBÜS GEÇER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
27.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BUGÜN ANKARA ASKERLİK ŞUBESİNE SEVK EVRAKLARIMI ALMAYA GİTTİM. BANA KAPALI ZARF VE 8,91 TL ÖDEME YAPTILAR. ZARF ÜZERİNDE 2 ARALIKTA SINAVA GİRECEKTİR YAZIYOR. SINAV YERİ OLARAK MEBS OKULU MAMAK/ANKARA YAZIYOR.

- MAMAK MEBS OKULUNA BELEDİYE OTOBÜSÜ İLE NASIL GİDEBİLİRİM? ULUSTAN HANGİ OTOBÜSLER GEÇER?

- BİRDE ADAY NUMARASI FALAN VERMEDİLER BANA 10 ARALIKTA SINAV SONUCUMU NASIL ÖĞRENECEĞİM?

- SINAV YERİNE CEP TELEFONU İLE GİDEBİLİRMİYİZ?

- SINAV SAAT 09:00 DA BAŞLAYACAKMIŞ. SAAT 08:00 DE ORDA OLACAĞIM. ARTIK 1-2-3 ARALIKTA İSTEDİĞİN GÜN GİDİLMİYOR. SEVK EVRAKLARINI ALMAYA GİDERKEN HANGİ GÜN GİRMEK İSTEDİĞİNİ SORUYORLAR. (YIĞILMA OLMAMASI İÇİN)

• ??????????????????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

??????????????????????

ulustan siteler dolmuşuna binince oralara yakın bi yerde atıyo bildiğim kadarıyla.

MERHABA

BUGÜN ANKARA ASKERLİK ŞUBESİNE SEVK EVRAKLARIMI ALMAYA GİTTİM. BANA KAPALI ZARF VE 8,91 TL ÖDEME YAPTILAR. ZARF ÜZERİNDE 2 ARALIKTA SINAVA GİRECEKTİR YAZIYOR. SINAV YERİ OLARAK MEBS OKULU MAMAK/ANKARA YAZIYOR.

- MAMAK MEBS OKULUNA BELEDİYE OTOBÜSÜ İLE NASIL GİDEBİLİRİM? ULUSTAN HANGİ OTOBÜSLER GEÇER?

- BİRDE ADAY NUMARASI FALAN VERMEDİLER BANA 10 ARALIKTA SINAV SONUCUMU NASIL ÖĞRENECEĞİM?

- SINAV SAAT 09:00 DA BAŞLAYACAKMIŞ. SAAT 08:00 DE ORDA OLACAĞIM. ARTIK 1-2-3 ARALIKTA İSTEDİĞİN GÜN GİDİLMİYOR. SEVK EVRAKLARINI ALMAYA GİDERKEN HANGİ GÜN GİRMEK İSTEDİĞİNİ SORUYORLAR. (YIĞILMA OLMAMASI İÇİN)

arkadaşım bende orda sınava gircem bana 1-2-3 aralıkta istediğin gün girebilirisn dediler sen hangi şubede yaptırdın ayrıca bentdersindeki mamak dolmuşlarına binebilirsin gitmek için ben ordan gitçem

• quote:

Orijinalden alıntı: asıhancı

quote:

MERHABA

arkadaşım bende orda sınava gircem bana 1-2-3 aralıkta istediğin gün girebilirisn dediler sen hangi şubede yaptırdın ayrıca bentdersindeki mamak dolmuşlarına binebilirsin gitmek için ben ordan gitçem

Ben 1.kattaki Altındağ askerlik şubesinden yaptırdım. 2 aralıkta sınava girecem. Sabah beraber buluşup gidebiliriz. İrtibata geçelim.
    Msn: balciarif@ttnet.net.tr
    E.mail: balciarif@ttmail.com

İsmim: Arif

• quote:

Bu okul Samsun yolundaki büyük kışla değil mi? Yoksa altmışevlerdeki yer mi? Bilgisi olan yok mu ?

evet samsun yolu veya kırıkkale yolu mobilyacılar sitesinin ordaki büyük birlik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melrin -- 6 Kasım 2009; 18:37:59 >
    -adem/-1987 sivas doğumluyum.../-Kayseride yaşıyorum.../-Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği ve Kimya Mühendisliği bölümlerini bitirdim...
    EGE OR. MU. TB. K.LIĞI NARLIDERE İZMİR
  • Kayseri-Ankara arabası yakınından geçer. Ama okul samsun yolunda ise. Altmışevlerde ise yürürsün. Sınava daha önce burda giren varmı? Samsun yolundaki mi? Altmışevlerdeki mi?
  • quote:

Kayseri-Ankara arabası yakınından geçer. Ama okul samsun yolunda ise. Altmışevlerde ise yürürsün. Sınava daha önce burda giren varmı? Samsun yolundaki mi? Altmışevlerdeki mi?

samsun yolu yazdık ya okumadınmı

Orijinalden alıntı: dogansc

quote:

Kayseri-Ankara arabası yakınından geçer. Ama okul samsun yolunda ise. Altmışevlerde ise yürürsün. Sınava daha önce burda giren varmı? Samsun yolundaki mi? Altmışevlerdeki mi?

Daha önce girdinmi orda sınava? Ben telefonla aradım. Altmışevler otobüsüne bin. KOSGEB önünde in dediler. Kafam karıştı

• quote:

quote:

quote:

Daha önce girdinmi orda sınava? Ben telefonla aradım. Altmışevler otobüsüne bin. KOSGEB önünde in dediler. Kafam karıştı

sana telefonda doğru söylemişler. altmışevler ile eşref akıncı karşı karşıya zaten arada bi cadde var sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogansc -- 7 Kasım 2009; 12:18:00 >

• kayaştaki petrol ofisinin ordan mamak dolmuşları gitmiyo mu?

Orijinalden alıntı: fener66

kayaştaki petrol ofisinin ordan mamak dolmuşları gitmiyo mu?

siteler dolmuşuna binersen gider.

quote:

Orijinalden alıntı: fener66

kayaştaki petrol ofisinin ordan mamak dolmuşları gitmiyo mu?

siteler dolmuşuna binersen gider.

Kızılay ziya gökalp caddesinden geçen 329-ALTMIŞEVLER-KIZILAY otobüsüne binsem. muhasbere okulunda insem olur mu? Samsun yolundaki kışlaya mı gidecez? Yoksa altmışevlerdekinine mi?
  • ??????????
  • Ankarada oturan 2 aralıkta sınava girecek arkadaşlar msn adresimi ekleyin. Beraber gidelim: balciarif@ttnet.net.tr
  • Sınav yerine cep telefonu götürebiliyormuyuz? Sınav yeri altmışevler deki kosgebin karşısı mı?
  • Paşalar hiç kafanız karışmasın. Mamak MEBS'e şöyle gidilir.
    İlk olarak hiç stres olmayın korkmayın çünkü MEBS çok güzel bir yer ve bütün personeli size karşı acayip saygılı ve kibar. Hatta kendinizi bir an Askeriyede değil de fakültede bir şeye baş vuruyormuşum gibi hissedebilirsiniz :))

ANKARA dışından gelenler AŞTİ'den metroya binin ve son durak olan Dikimevi'nde inin. Oradan bineceğiniz taksi Nisan 2013 itibariyle 13 lira 50 kuruş mukabili sizi nizamiyenin önüne kadar götürüyor.
    Ama yok ben taksiden korkarım otobüs en iyisi diyorsanız o zaman Aşti'den metroya binip Kızılay'a gelin orada her 6-7 dakikada bir geçen 220-221 numaralı Mamak paralı halk otobüsüne binin. Sizi nizamiye kapısından yaklaşık 459 metre aşağıda indirecektir :) Oradan 5 dakikada yürüme gidersiniz.

Ayriyeten sınav yerine cep telefonu almıyorlar. Nizamiyenin hemen karşısında simitçi var. Korkmadan ona emanet edebilirsiniz çünkü herif hemen yandaki KOSGEB'in kadrolu kapı simitçisi :) . 5 TL de o alıyor.

Başarılar :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.