Şimdi Ara

Malum işi yaptıktan sonra çöküyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok zor durumdayım, lütfen yardım edin, malum işi haftada 1'e indirdim sağlık açısından, fakat buna rağmen her yaptığımda başım dönüyor, halsizleşiyorum ve 15-20 dakika civarı kendime gelemiyorum, gece yapınca uykum kaçıyor uyuyamıyorum, sabah ya da öğlen yapınca da aşırı halsizleşiyorum yürürken bile başım dönüyor, işin garip yanı yapmadığım sürece hiçbir sorun yok, yaptıktan sonra böyle oluyor, nofap denedim fakat bu sefer de uyurken kamyon virajı alamayıp devriliyor, nofap yaparsam ayda 3-4 don falan kaybediyorum bu yüzden en sağlıklısı haftada 1'e indirdim fakat sonuç bu, neden olabilir?

• Yapma kardesim o zaman. Cok mu zor şu hormonlari bastirmak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • profil resminde bile dişi var hayatından birazcık çıkarsan şunları normal işler ile uğraşsan aklına gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suzuya.Juuzou

profil resminde bile dişi var hayatından birazcık çıkarsan şunları normal işler ile uğraşsan aklına gelmez
    Hocam profilimde ki bir dişi değil yalnız, bir tanrıça, dini amaçlardan dolayı bu resmi koydum.
  • kendinde yazmışsın bir yarım saat kadar beklersen kendine gelirsin.
  • Nasıl yapıyorsan artık bende hiç öyle şeyler olmuyo. Sakin sakin yapmayı dene bide :D
  • gece yapınca nasıl uykun kaçıyor benim tam tersi uykumu getiriyor mışıl mışıl dalıyorum uykuya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buradan lütfen.

https://forum.donanimhaber.com/nofap-ekibi-ana-konu-birbirimize-destek-oluyoruz--126269516

• doktora git. sorunun ve çözümü faplayıp faplamamak değil ilerde sevişemezsin bile dediğin gibiyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 25 Nisan 2018; 23:49:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

doktora git. sorunun ve çözümü faplayıp faplamamak değil ilerde sevişemezsin bile dediğin gibiyse
    Hocam sorun burada da gizli olabilir, sanırım asıl olay sevişemeyip mastürbasyon yapmanın verdiği hüzün, orgazm olurken bir burukluk oluyor içimde.
  • hoja kamyon devrilmesi zevkliyse bence kıy dona. bim poşetine 2 tane delik aç ayaklarını geçir delikten ve poşeti donunun üstüne giy sonra yat uyu. kamyonu yuvarla şarampolden vahoouuww oğ yeah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    o zaman psikolojini düzelt. faptan daha çok bu psikoloji zarar veriyor ergenlere. erken boşalma yapar ilerde bu stres
    no fapda falan bir başarı yok millet faplamıyor karıyı kızı kaldırıyor diye bişi yok

karıyla kızla dolasan herifler eli sizden daha çok oraya gidiyor. ama sonra gidip ağlamıyor fapladım diye, hayatına devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 26 Nisan 2018; 0:12:24 >
  • İşinizi sevmiyorsunuz galiba hocam.zannettigim kadariyla kamyon soforusunuz.basim falan donuyo diyosunuz dikkat edin hocam.bak birkac kez devirmissiniz

• Az ama sağlam çekiyorsun demek.
  • Baş dönmesi dopamin vurduğu için oluyor.30 gün yapmayıp bir anda yaptığımda bana da olduydu.Manyak bir şey ya Onun dışında bir takım hormonal değişimler oluyor.Gevşeme felan normal şeyler ama bu kadar da etkilemez.Başka bir sıkıntı var gibi gözüküyor.Beslenmeyle ilgili olabilir.Bir ara pek yemekle aram yoktu.2 posta kaydım.Sonra ayakta duramayıp yere yapışmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 26 Nisan 2018; 0:33:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: em2018

hoja kamyon devrilmesi zevkliyse bence kıy dona. bim poşetine 2 tane delik aç ayaklarını geçir delikten ve poşeti donunun üstüne giy sonra yat uyu. kamyonu yuvarla şarampolden vahoouuww oğ yeah
    Vay canına taktiğe gel

• Ben de günde 3 defa yapıyordum,ne zaman bıraksam kendimden gurur duyuyorum ama haberlerde vs dekolte gördüğüm zaman tekrar bime.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cerade

Baş dönmesi dopamin vurduğu için oluyor.30 gün yapmayıp bir anda yaptığımda bana da olduydu.Manyak bir şey ya Onun dışında bir takım hormonal değişimler oluyor.Gevşeme felan normal şeyler ama bu kadar da etkilemez.Başka bir sıkıntı var gibi gözüküyor.Beslenmeyle ilgili olabilir.Bir ara pek yemekle aram yoktu.2 posta kaydım.Sonra ayakta duramayıp yere yapışmıştım.
    Hocam beslenmeyle de ilgisi yok, zayıfım ama bayağı yemek yerim.

• Kac yasindasin? Ereksiyon sonrasi kulaklarda tikanma gibi bir durum oluyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Hocam beslenmeyle de ilgisi yok, zayıfım ama bayağı yemek yerim.

Alıntıları Göster
    Sen doktora git hocam.Burda ne desek boş.Tek emin olduğum şey haftada 1 yapılan masturbasyon insanı bu kadar etkilemez.Bu dediklerinin olması için her gün çekmen lazım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.