Şimdi Ara

Maltepe'ye yol tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupa yakasından Maltepeye gitmem gerekiyor. Daha önce hiç gitmemiştim, karşıya geçerkende TEM güzergahını kullanırdım. Kadıköy'e falanda hiç kendi arabamla gitmek nasip olmadığı için yarına kısmet inşallah
    Avrupa yakasının neresinden gideceğim önemli değil, E-5 güzergahından Boğaz Köprüsünü kullanarak geçmeyi düşünüyorum. Maltepe'nin de neresine gideceğim önemli değil, oraya kadar gittikten sonra bulurum ama siz yinede Yeditepe Üni. o tarafa doğru tarif ederseniz, orayı merkez almak daha kolay olur diye düşünüyorum. Ya da daha merkezi bir yerini söyleyebilirsiniz. Büyük ihtimal tabelalarla sorunsuzca giderim ama yinede gitmeden önce bir bilene sormak istedim, Bin nasihat alıp, bir musubetle karşılaşmamak istiyorum

Bu arada Boğazda KGS geçiyordu dimi

• Yani bir kişi bile yardım etmez mi ya?
  • istanbul şehir rehberi var ben bilmediğim bir yere gideceksem bakıyorum harita uydu görüntülü ve baya detaya iniyor ordan baka bilirsin

ben cok gittim maslakta oturuyorum d-100 karayolundan gidiyorsun fsm. köprüsünden sonra 30-40 km kadar zaten tabelalar baya yardımcı oluyor insana
  • Bahsettiğiniz rehbere baktım çok güzelmiş, teşekkürler.

D-100 üzerinden gideceğim bende ancak FSM den değilde Boğaziçi köprüsünden geçmeyi planlıyorum...
  • Yeditepe üniversitesi dediğiniz Yeditepe üniversitesi hastanesi olarak düşünüyorum.

1. Köprüden çıkın, Fenerbahçe stadına doğru rampayı inerken sağdan Göztepe ayrımı vardır, oradan girip yolu soldan takip edin E5'e çıkacaksınız. Dümdüz devam ettiğinizde solunuzda Optimum alışveriş merkezini göreceksiniz, daha da devam edin, solunuzda Carrefour'u gördükten 400-500 metre sonra yine solunuzda Yeditepe üniversitesi hastanesini göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio -- 12 Ağustos 2009; 23:33:45 >
  • madem boğz köprüsünden geleceksin

hiç bir yere sapmadan devam et.
    fenerbahçe stadının oradan zaten yol seni sahil yoluna sokar.
    yine hiç sapmadan maltepeye kadar sahilden yavaş yavaş estire estrire gel.

köprüden sonra hiç sapmana gerek yok yani.
  • Köprüden kaptır Acıbadem'in oralarda sağa yanaş yokuşu in. Yokuşun aşağısındaki Bostancı-Harem sapağına girip soldan yani Bostancı yönünden devam et. Dosdoğru git Göztepe, Kozyatağı, Bostancı'yı geç. Maltepe tabelaları başlayacaktır. Köprünün tıkalı olacağı saatte çıkacaksan Sirkeci'den Harem'e geçip E-5'e direkt olarak katılıp dosdoğru gitmek de alternatif. Ama feribot 5 lira+yolcu 1.5 lira. İyi yolculuklar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum ben Sarıyer'de oturuyorum ve okulum Yeditepe. Kendim gidermiş gibi anlatayım sana en pratiği olur.

Köprüden geçtikten sonra Ankara tabelalarını takip et, gişelerden takribi 10-15 dakika sonra sağa aşağı Ankara-sabiha gökçen vs. tabelası gelecek. Oradan girdikten sonra rampayı tırmanacaksın bir süre, solda alışveriş merkezi vari bir yapı göreceksin. Biraz daha ilerleyince Küçükbakkalköy tabelası gelecek. Oraya saptığında bu sefer Kayışdağı tabelalarını takip etmeye başlayacaksın. Zaten K.bakkalköy'e girince Carrefour'un yanına ineceksin anayoldan. Oradan sonra kime sorsan Kayışdağı rampasını tırmandıktan sonra karşına çıkacak olan Yeditepe Üniversitesi'ni tarif edebilir kapasitede olmalı. Neyse okulun yanına geldikten sonra direkt yolunu bozmadan okul ve yanındaki boş arazi sağında kalacak şekilde duvar dibinden giden çift şerit yolu takip edeceksin. Hep sağı takip edersen Yedpa'yı geçeceksin ve oradan itibaren zaten Maltepe başlıyor.

• Çok teşekkürler, biraz kafam karıştı ama anladım, zor olmayacak Tekrar teşekkürler birde tam olarak gideceğimi yeri kesin bi şekilde öğrenebilsem çok güzel olacakta, telefonlara cevap veren yok...
  • Gideceğiniz yer tam neresi?

Çünkü Hastane olarak tarif ettiğimiz yer aslında Bostancı, Üniversite olarak tarif ettiğimiz yer aslında Kayışdağı, yani ikisi de Maltepe değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

madem boğz köprüsünden geleceksin

Akıl akıldan üstündür, ben yeditepe lafını görünce şartlanmışım.
    Sahil yolu çok daha düz ayak ve pratiktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tubo

Gideceğiniz yer tam neresi?

Çünkü Hastane olarak tarif ettiğimiz yer aslında Bostancı, Üniversite olarak tarif ettiğimiz yer aslında Kayışdağı, yani ikisi de Maltepe değil

Merkez dediler sadece, oradan sahile ineceğiz falan dediler ama merkezi bilmediğim için, haritada yeditepe üniversitesini gördüm ve bilindik bir yere kadar gelirim oradan sonrasını kime sorsam gösterir diye düşündüm
  • Belki de Yeditepe Diş Hastahanesine gidecektir Bağdat Caddesi Göztepe'ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tubo

Gideceğiniz yer tam neresi?

Hocam okulun dibinden devam edince Maltepe'ye iniyor yol zaten.
  • @RqJnr

Yol Maltepeye iniyor, doğru söylüyorsun. Öbür tarafta da e5'i takip edersen 1 km sonra Maltepe sınırları içinde oluyorsun ama Maltepe küçük bir yer olmadığı için bilmeyen adam baya bir dolanır diye düşünüyorum.

@Uazro

Sen gideceğin yerin adını bir yazsan belki bildiğimiz bir yerdir.
  • dediğim gibi ulaşamıyorum arkadaşlarıma, söz verdim geleceğim diye. Bana merkeze gel dediler sadece, yarın bi şekilde ulaşırım onlara bulunduğum yeri söyler oraya çağırırım artık. Yardım eden herkese teşekkürlerimi sunuyor, iyi geceler diliyorum
  • O zaman @individual'ın anlattığı şekilde sahil yolundan devam et, solunda Maltepe Carrefour'u göreceksin oraya gir arkadaşlarını da oraya çağır, merkeze en yakın ve bulması kolay noktalardan biri orası, hemen ilerisinde de Maltepe Belediyesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RqJnr

quote:

Orijinalden alıntı: individual

madem boğz köprüsünden geleceksin

Akıl akıldan üstündür, ben yeditepe lafını görünce şartlanmışım.
    Sahil yolu çok daha düz ayak ve pratiktir.

can
    beraber gelin işte aynı yere gidiyorsanız

• Erenköy-Bostancı-Küçükyalı-Maltepe semtlerinde gitmek istediğin yerin adı veya adresini yazdığın anda sana bir veya birkaç yol alternatifi sunabilirim. Kesinleşince yarın öğlene kadar boşum ve PM bile atsan görür görmez yardımcı olabilirim:)
  • :) Herkese teşekkürler, @Tubo' nun dediği gibi Maltepe Carrefour'a çağırdım arkadaşları orada buluşacağız.

@atiyba, sana da ayrıca teşekkür ederim. Sahil yolundan aheste aheste Carrefour'a gideceğim, kaybolmazsam eğer
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.