Şimdi Ara

Maliyetsiz küçük köpek almak istiyorum. Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son zamanlarda twitterda hayvanseverlerin paylaşımları gözüme çarpar olmuştu. Hatta bir süre dalga geçtim kendimce bu insanlarla. Niye bu kadar büyütürler bu olayı diyordum kendi kendime. Tabiki böyle şeylerin üzerine ibretlik birşey yaşanmasa olmaz.

Geçen hafta yolda giderken bir köpek çıktı karşıma. Sağ arka bacağı sakatlanmış, iyice zayıflamış, soğukta titreyen bir hayvancıktı. Bir an göz göze geldik, ona nasıl acıdım anlatamam. Kandil dolayısıyla kek falan dağıtmışlardı mahallede, onları verdim hemen. Havada kaptı hayvan. Hal böyle olunca benim içimdeki hayvan sevgisi tekrar tavan yaptı. Şu günlerde bir köpek almayı düşünüyorum ama..

Malum öğrenciyiz, 300-500 lira veremem bir yavruya. Ayrıca öğrenci evindeyim. Büyüyünce benden büyük olacak bir hayvanla da yaşayamam. Ek olarak da alacağım hayvan biraz sadık olmalı. Tavşan hamster falan almayı düşünüyordum ama ben eve gelince sevinçten uçacak, bana oyunlar yapacak bir hayvan istiyorum. Bana arkadaş olsun.

Tüm bu kriterlere göre tavsiye edebileceğiniz tür var mı? Ya da ben sana veririm bir yavru diyen?

• kuş al bence 20 tl bişey
  • parayla almaktansa bakıma ihtiyacı olan bir hayvanı alsan daha iyi olmaz mı nasıl bulursun bilmiyorum ama
  • o zaman barınaklara git bence yada sokakta zayıf kalmış bi köpeği al besle istediğin şeyleri karşılayacak köpek ve senin sevgini ateşleyen unsurlar o köpeklerde fazlasıyla var.
  • http://www.facebook.com/haysev şu sayfaya bak bi
  • Sahibinden.comda hayvanlar ucretsizdi en son bak ordan iletisime gec ucretsiz alabilirsin
  • barınaktan almayı hiç düşünmemiştim aslında. ben biraz araştırayım arkadaşlar. başka fikirler varsa da başım üstüne.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcanylmaz

barınaktan almayı hiç düşünmemiştim aslında. ben biraz araştırayım arkadaşlar. başka fikirler varsa da başım üstüne.

Büyünce hayvanı sokağa atacaksan hiç alma...
  • arkadaşlar böyle demeyin ya vallahi üzülüyorum. baktım ilgilenemiyorum, memlekete götürürüm kardeşim bakar.

bu arada bir ilanda gördüm de "secereli" yazmışlar. hiç bilmiyorum bu işleri. bilen var mı nedir bu muhabbet?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

quote:

Orijinalden alıntı: mertcanylmaz

barınaktan almayı hiç düşünmemiştim aslında. ben biraz araştırayım arkadaşlar. başka fikirler varsa da başım üstüne.

Büyünce hayvanı sokağa atacaksan hiç alma...

Büyümesi önemli değil bile hevesini aldıktan sonra atacaksan sakın yapma, sokakta, evcilleştirilmiş sokak ortamına ayak uyduramayan bir hayvan gördüğümde sorumlularına ..

Hayvanların psikolojisi bozuluyor sonra ya at araba çarpıyor ya yem yicek bulamayıp ölüp kalıyor.

Lütfen

https://www.facebook.com/OTOYOLDAKI.HAYVAN.OLUMLERINE.COZUM

bağlantıda hayvanlarını sahiplendirmek isteyenler var ..buraya bakabilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.