Arkadaşlar ben Obama'nın bahçivanıyım. Genelde hafta sonları Obama bey kahvaltısını evde yapar. Hafta içi ise sürekli gezilerde olduğundan pek uğramıyor. Bugün kahvesini yudumlarken beni yanına çağırdı. Hey Türk come come dedi. Yıllardır bana Türk der. İsmimle hiç hitap etmedi. - Buyrun beyim.. + Sizin oralar karışıkmış Türk, aman diyim gitme ülkenize. - Gitmem beyim ben burada rahatım. + İyi iyi. Bahçeye yeni çiçekler ekmeni istiyorum çok özenli olsun. - Hemen beyim hemen.
Kısa bir sohbetten sonra iphone 6 ı çıkardı.Nerden biliyorsun diyeceksiniz hanımıda karşıda oturuyor, çıkarttıktan sonra bak hanım iphone 6, dün özel geldi dedi. Ben telefona şaşkınlıkla bakarken öyle bakma Türk, nazar değer demez mi ? Meğersem bunlara telefonlar önceden geliyormuş sizlere 3-4 yıl sonra üretiliyormuş kardeşlerim. Şimdi gidebilirsin Türk dedi.
10 adım gittikten sonra güzel bir ağaç var ağacın dibinde de metal birşey vardı.Eğilip alıyım derken Obama beyimiz telefonda kes sesini Netenyahu diyordu. Saldırıyı planlamaya başlayın, korkmana gerek yok dedi Türklerden.
Netenyahuda kim acaba dedim içimden.Türkler kelimesi de geçmişti. Hemen odamda ki bilgisayardan google a girdim.Aslında pek kullanmadığım makine işime yarayacaktı. Netenyahu yazdım ve malesef İsrail Başbakanı yazdı. Ardından israil donanmasının gücüne bakmak için İsrail donanması yazdım, ve donanımforum diye birşey çıktı.Sizleri bu sayede buldum. Sayın Türk dostlarım bu bilgiyi lütfen gerekli yerlere ulaştırınız.Ben az önce Türkiyeye biletimi aldım geliyorum eğer başıma birşey gelirse sizler bu mesajı saklayın ve gereğini yapın.
Görüşmek üzere.
Tutmaz.
ne ara 91 mesaj kastın
quote:
Orijinalden alıntı: Syronwar
Tutmaz.
Konuyu açmam ve senin görmenin üzerinden 10 saniye geçse sen 45-50 saniyede okudun ve sonra da mesajını mı yazdın
quote:
Orijinalden alıntı: Kal Chi
quote:
Orijinalden alıntı: Syronwar
Tutmaz.
Konuyu açmam ve senin görmenin üzerinden 10 saniye geçse sen 45-50 saniyede okudun ve sonra da mesajını mı yazdın
googlea netenyahu yazdıktan sonra ekrandan netenyahunun zebanisi çıkıp seni zindana atmalıydı, olmamış