stoch ve dia 2side bu takımın gole dönük ileri uç oyuncusu değil.. sezon başı alex siliniyordu bunların yüzünden (çok büyük hatadan döndük ) 1..stoch fiziki değerleri çok zaıyıf şut ve gol yüzdesi çok zayıf şut tekniği iyi fakat şut atmayı bilmiyor fiziki mücadele gücü sıfır pres yapmaz asistleri fena değil kesinlikle 3üncü sınır bir oyuncudur 2.dia şut tekniği zayıf gol vuruşu yok gibi bişey defansif ve takım oyunu takım savunmasına çok büyük zararı var sadece pas ve hızı iyi kesinlikle 11 oyuncusu değil mehmet bu hali ile bile çok daha iyi (Gökhan gönül bile dia ile oynamak istemediiği açıkladı defansif açıdan zor durumda kalıyorum dedi.)
tamam
quote:
Orijinalden alıntı: fod
tamam
tmm ne ?
Günaydın Futbol'u izlemişsin galiba
Gökhan Gönül'ün şu açıklamasını yaptığı bir kaynak paylaşır mısın, hiçbir futbolcunun takım arkadaşı hakkında böyle konuşacağını sanmıyorum. Ayrıca Stoch ve Dia bu ligin üzerinde oyunculardır. Biri 20 diğeri, 23 yaşında bırakın da biraz olgunlaşsın oyunları, biraz zaman tanıyın, şimdiden başlamışsınız yok şöyle böyle diye. Messi gelse ona bile bir kulp bulursunuz zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode Gökhan Gönül'ün şu açıklamasını yaptığı bir kaynak paylaşır mısın, hiçbir futbolcunun takım arkadaşı hakkında böyle konuşacağını sanmıyorum. Ayrıca Stoch ve Dia bu ligin üzerinde oyunculardır. Biri 20 diğeri, 23 yaşında bırakın da biraz olgunlaşsın oyunları, biraz zaman tanıyın, şimdiden başlamışsınız yok şöyle böyle diye. Messi gelse ona bile bir kulp bulursunuz zaten.
İmzami atarim.Her kelimesine katiliyorum
stoch tamamda dia iyi
Daum'a göre Gökhan İnler'de de gelecek yoktu,adam olmazdı ondan,şimdi nerede top oynuyor ne paralara almaya çalışıyorlar o adamı.Daum'un söyledikleri zerre kadar umrumda değil yani.
quote:
Orijinalden alıntı: ForeverMetal
Daum'a göre Gökhan İnler'de de gelecek yoktu,adam olmazdı ondan,şimdi nerede top oynuyor ne paralara almaya çalışıyorlar o adamı.Daum'un söyledikleri zerre kadar umrumda değil yani.
Aynen öyle.
quote:
Orijinalden alıntı: undergroundfasulye
stoch tamamda dia iyi
stoch diadan daha iyi bunu hiç bir şekilde tartışmam...
benim anlatmak istediğim bu 2kanat forveti tipinde oynayan 2 oyuncunun da çok büyük eksikleri var ve sizler hala bunları görmemekte ısrar ediyorsunuz keitaya da mükemmel futbolcu diyenler vardı yattara da mükemmel diyenler vardı (hala da var ) fakat şenol güneş düz bir futbolcuyu bile yattara ya tercih etti neden dersiniz ? takım savunmasına zarar veriyorlar 2side şut yetenekleri de özellikle dianın ki çok çok zayıf gol yetenekleri de aynı şekilde özellikle dianın ki çok zayıf pino tipinde bir oyuncu bal yapmayan arı...
şimdi size soruyorum bu takımda alexi çıkarın ve 4.3.3. oynayın stoch ve dia da kanat forveti diyelim stoch ile dia ile mi gol arayacaksın ? kaçta kaç gol atacaklar bulduklar 3posizyonun 1 atacaklarını gösteriyorlar mı ? (ben görmedim ) peki bütün yük nianga kalacak ? defansif özellikleri ve fizik mücadele güçleri de çok zayıf alex bile daha iyi bu konu da...
adam geçmek çalım atmak yetmez o mevki de oynayan oyuncuya asist yapmak bile yetmez daha fazla özellikli olacak...
quote:
Orijinalden alıntı: DeFJaM_
Günaydın Futbol'u izlemişsin galiba
yoo hayır ben bunu bugün söylemiyorum ki zaten inanmıyorsan gir dh fbliler grubuna sor onlara....
quote:
Orijinalden alıntı: Celldweller
quote:
Orijinalden alıntı: undergroundfasulye
stoch tamamda dia iyi
stoch diadan daha iyi bunu hiç bir şekilde tartışmam...
benim anlatmak istediğim bu 2kanat forveti tipinde oynayan 2 oyuncunun da çok büyük eksikleri var ve sizler hala bunları görmemekte ısrar ediyorsunuz keitaya da mükemmel futbolcu diyenler vardı yattara da mükemmel diyenler vardı (hala da var ) fakat şenol güneş düz bir futbolcuyu bile yattara ya tercih etti neden dersiniz ? takım savunmasına zarar veriyorlar 2side şut yetenekleri de özellikle dianın ki çok çok zayıf gol yetenekleri de aynı şekilde özellikle dianın ki çok zayıf pino tipinde bir oyuncu bal yapmayan arı...
şimdi size soruyorum bu takımda alexi çıkarın ve 4.3.3. oynayın stoch ve dia da kanat forveti diyelim stoch ile dia ile mi gol arayacaksın ? kaçta kaç gol atacaklar bulduklar 3posizyonun 1 atacaklarını gösteriyorlar mı ? (ben görmedim ) peki bütün yük nianga kalacak ? defansif özellikleri ve fizik mücadele güçleri de çok zayıf alex bile daha iyi bu konu da...
adam geçmek çalım atmak yetmez o mevki de oynayan oyuncuya asist yapmak bile yetmez daha fazla özellikli olacak...
Çalim atip asist yapmak yetmez demissin Bunlari yapip daha fazlasini istedigin adam barcelonada oynuyor şuan..
Dia güzel yedek olur mehmet topuz oynayınca gg nin performansı da artıyor.
stochun üstünde durulması gerekir bence iyi bir sol bekle stoch da çıkışa geçer.Canerin kendinden haberi yok saçmalayarak oynuyoır.Santosun da kafası dağınık.Dediğim gibi iyi bir sol bekle 10-15 maçtan sonra alışır çünkü stoch pas alışverişleriyle kaleye giden bir adam.
quote:
Orijinalden alıntı: K U N
Dia güzel yedek olur mehmet topuz oynayınca gg nin performansı da artıyor.
stochun üstünde durulması gerekir bence iyi bir sol bekle stoch da çıkışa geçer.Canerin kendinden haberi yok saçmalayarak oynuyoır.Santosun da kafası dağınık.Dediğim gibi iyi bir sol bekle 10-15 maçtan sonra alışır çünkü stoch pas alışverişleriyle kaleye giden bir adam.
gerçekten doğru gökhan çok daha rahat oynuyor mehmet ile çünkü kafası rahat oluyor... stoch fizik mücadele gücünü pres gücünü ve gol vuruşu becerisini geliştirmeli bunları geliştirirse çok iyi futbolcu olabilir fakat şuan da o seviye de değil ve en kötüsü de arkasında caner gibi bir oyuncunun olması katılıyorum... fakat ben bu yaşında bile GÖKAY çok daha iyi oyuncu olabilir diyorum çünkü defansif yönü çok daha iyi ve futbolu biliyor gökay
Daha ikisi de çok genç önlerinde çok uzun yıllar var. Bu iki oyuncunun değerini bilmeliyiz. Umarım harcanmaz. İleride çok iyi paraya da satılabilirler. Sonuçta adamlar yeni bir ülkeye yeni bir futbol anlayışına alışmaya çalışıyorlar, biri Fransadan diğeri Hollandadan geldi. Zamana ihtiyaçları var. Şu an ki halleri bile çok iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: M@v3rick__09
Daha ikisi de çok genç önlerinde çok uzun yıllar var. Bu iki oyuncunun değerini bilmeliyiz. Umarım harcanmaz. İleride çok iyi paraya da satılabilirler. Sonuçta adamlar yeni bir ülkeye yeni bir futbol anlayışına alışmaya çalışıyorlar, biri Fransadan diğeri Hollandadan geldi. Zamana ihtiyaçları var. Şu an ki halleri bile çok iyi.
defansif olarak çok kötüler ve kendilerini geliştirmeleri lazım ve gol vuruşlarını da geliştirmeleri lazım
Kim ne derse desin Stoch çok kaliteli ve geleceği çok parlak bir oyuncu.
Malesef takıma adapte olamadı. Bu duruma çok üzülüyorum. Twente maçında izlediğim Stoch'un yarısı kadar oynasa bile ligin altını üstüne getirir.
quote:
Orijinalden alıntı: 1299
Kim ne derse desin Stoch çok kaliteli ve geleceği çok parlak bir oyuncu.
Malesef takıma adapte olamadı. Bu duruma çok üzülüyorum. Twente maçında izlediğim Stoch'un yarısı kadar oynasa bile ligin altını üstüne getirir.
Stoch'un kesinlikle güçlenmesi lazım. Öyle tıfıl kanat oyuncusu olmaz.
Stoch kaleye dikine giden bir futbolcu ben beğeniyorum şahsen...