Şimdi Ara

Malesef bu sene cacık olmayacak gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke olsada yanılsam ama sene başından beri iyi oynadığımız maç yok.

Hocanın aklı başka yerde.

Futbolcularda sanki GS adı var nasıl olsa kazanırız modu var.

Ve en önemlisi takımda halen daha sistem yok.

İsteyen iyi gün taraftarı diyebilir benim adıma, saygı duyarım, ama bu sene durum zor. Ha bu arada bilinçsiz transfer politikasıda cabası. Neyse her sene şampiyon olamazsın sonuçta. Üst üste 3 beraberlik kötü oldu. Fikstür istediği kadar zor olsun.

Umarım Avrupada biraz daha motive oluruz. Grup çok sakat. Saygılar hepinize.

• Ilginc bir takimiz da acilinca tutamazlar bizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka takımlara sallamak yerine özeleştiri yapabilen aklı başında taraftarlara bayılıyorum

• Siz daha dün cl grubundan 1.olarak çıkıyordunuz ne oldu da her şey değişti bir maçla ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Siz daha dün cl grubundan 1.olarak çıkıyordunuz ne oldu da her şey değişti bir maçla ?

Takımda ki ışık gitmiş. Çok net.
  • terim istifa edecek saglam hoca gelecek takıma önce sistem oturtacak (takım rastgele oynuyor ne bir duzen ne bir strateji 0) takımda hiç bişi yok su anda..Son gölude seyirci baskısı sayesinde attık deplesman olsa oda zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

Siz daha dün cl grubundan 1.olarak çıkıyordunuz ne oldu da her şey değişti bir maçla ?

Tamam da ben bu kadar görüş değiştiren bir taraftar grubu görmedim gerçekten. Bir kaç gün sonra real madrid maçı var oyuncuların aklı madrid maçında olabilir? Bir maçla karar vermek doğru değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Tamam da ben bu kadar görüş değiştiren bir taraftar grubu görmedim gerçekten. Bir kaç gün sonra real madrid maçı var oyuncuların aklı madrid maçında olabilir? Bir maçla karar vermek doğru değil

O eski 1996 GSsi olmalı.

Sen artık büyük takımsan aklın oynadığın maçta olmalı. Sonuçta hayatımızda ilk defa katılmıyorus Şampiyonlar Ligine. Klüp olarak Real Madrid ile son 13 yılda 6. maçımıza çıkıcaz. Aklın senin Antalya maçında olmalı.

• Her sene şampiyon olacağız ya da mükemmel oynayacağız diye bir şey yok.Bu sene için seneye ŞL gruplarına direk katılmamız beni mutlu eder.Şampiyon olamazsak fazla üzülmem.ŞL için ise gruplarda 3. olmamız en yüksek ihtimal olarak duruyor.2 senedir lige ambargo koyduğumuz ve başarılı bir sezon geçirdiğimiz için , ufak bir tökezleme de taraftar hemen isyan ediyor.Ama geçen 2 sezonda da herkes biliyorki sezona iyi başlamamıştık zaten.Zamanla biraz daha toparlanırız.Bu lige fazla bir kadromuz var ama kendimizi oyuna verirsek şampiyon olabiliriz 10 puan farklarla , potansiyelimiz çok yüksek.
  • quote:

''Arsenali biz de yeneriz yeaa ne var ki bunda canım aaa .s '' sana bir şey hatırlattı mı acaba hatırlatmadıysa dur ben hatırlatıyım hani yeneriz dediniz 5 gol yediniz 2 maçta o yüzden çok konuşma trollüğünü bil.
  • O değilde, maçın sonlarına doğru, senelerdir Galatasary doldur boşalt yapıyor. Tamam, o an itibari ile yükleniyorlar ama daha tertipli oynanamaz mı diye düşünmüyor değilim. Sonuçta rakibi kendi sahasına hapsediyor, baskılı bir şekilde yükleniyor.

Kendi düşüncem.
    Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Gezmiş

Her sene şampiyon olacağız ya da mükemmel oynayacağız diye bir şey yok.Bu sene için seneye ŞL gruplarına direk katılmamız beni mutlu eder.Şampiyon olamazsak fazla üzülmem.ŞL için ise gruplarda 3. olmamız en yüksek ihtimal olarak duruyor.2 senedir lige ambargo koyduğumuz ve başarılı bir sezon geçirdiğimiz için , ufak bir tökezleme de taraftar hemen isyan ediyor.Ama geçen 2 sezonda da herkes biliyorki sezona iyi başlamamıştık zaten.Zamanla biraz daha toparlanırız.Bu lige fazla bir kadromuz var ama kendimizi oyuna verirsek şampiyon olabiliriz 10 puan farklarla , potansiyelimiz çok yüksek.

Kesin katılıyorum ama burada ki en büyük sorun Fatih Terim'in 3 senede halen daha sistem oturtamaması.

Ayağa pas yapan takım özelliğimiz uzun bir zamandır yok.

Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz ama sanki bu sene zor gibi.

Bakmayın geçen sene bizede rezalettik ama FB ve BJK de rezaletti.

BJK bu sene çok iyi başladı ve devam ederler. FB de ne kadar yenilgi ile başlasada iyi bir ivme kazanabilir. Hareketli güzel bir kadrosu var.

Bizim kadro ise kopuk. Bir taraftan yıldız iyi adamlar bir tarafdan Emre, Engin gibi ne olduğu belirsiz futbolcular.

• abi sen adnan polat'ın ne halt olduğunu en başından anladığın için senin eleştirilerine bugüne kadar hiç cevap veremedim, hep ceketimi ilikleyip alıntı butonuna basmadan geçtim ama buna cevap yazayım. bu kadar abartma. elbette haklı olduğun noktalar var.

takımda sistem yok çünkü iki tane beyin var. sneijder'i oynatmak istiyorsan taş gibi beklerin ve suat-emre-okan misali defansta deli gibi basan orta sahan olmak zorunda. e haliyle sol bek aksıyor, sneijder'i oynatınca da selçuk'tan bir suat-emre-okan üçlüsünden birinin performansını bekliyoruz ama selçuk'un işi bu değil çünkü o da bir diğer beyin. sneijder değil selçuk oynarsa da sneijder'in adı yüzünden sorun çıkacak elbette. forvet sorununa hiç değinmiyorum. drogba oynamazsa adı yüzünden sorun çıkar ki namussuz burayı çin olarak görmesine rağmen fena da oynamıyor. burak oynayınca da resmen top bizde değilken 10 kişi kalıyoruz ama adam çıkıp bir anda 2 gol atarak maçı sana kazandırabilecek bir herif. (bu maçta sneijder-selçuk ikilisi yoktu ama madem sistemden bahsettik genel konuştum ben de)

bilinçsiz transfer politikası zaten sneijder-drogba'yı almaktı, yerli transferde çuvallamamızdan bahsetmiyorum bile.

fatih terim'in kafası kesinlikle ünal aysal'da, milli takım'ı falan umursamıyor. kendisi hem milli takımı hem galatasaray'ı yönetmek istiyor ama hem ünal aysal hem tff karşı buna. tff'yi kendisi de halleder, yıldırım demirören resmen adamın evcil köpeği oldu zaten. ancak ünal aysal terim için büyük sıkıntı. aysal'ın terim'e bile çok profesyonel yaklaşması, "eleman" lafları falan terim için çok büyük sıkıntı, egosuna ters hareketler bunlar. terim aysal'a bu hareketlerini ve laflarını yedirmek için milli takıma bakıyor bir yandan da, yoksa kariyerine milli başarılar eklemek istemesi (avrupa veya dünya şampiyonu olabileceğimize hatta yarı finale kalabileceğimize inanan var mı allah aşkına?) veya sözleşme parası vs. umrunda değil adamın. her iki tarafı da yönetip aysal'ı en azından bir tartışmada olsa da yenmek istiyor artık. ben bu yüzden önümüzdeki günlerde terim'in başbakan erdoğan'ı devreye sokup "ben iki taraftan da ülkemize başarılar kazandırmak istiyorum, ünal aysal'ı ikna edin." gibi bir yalan söyleyeceğini ve işi erdoğan-aysal ikilisine atacağını düşünüyorum zaten. terim bu planını bir devreye soksun kafası rahatlar zaten.

velhasıl kelam uzun uzun yazdık gelelim pozitif taraflara. biz (bizden kastım forumun geneli, ben değilim) değil miyiz güzel bir avrupa galibiyetinden sonra türkiye'dir galatasaray diyen? biz /bizden kastım forumun geneli, ben değilim) değil miyiz en zor durumlardan çıkmamızla bile övünen? ikiyüzlülük yapmayın o yüzden (bu laf da forumun genelinedir.) ve inancınızı kaybetmeyin.

• quote:

Kim demiş 1. çıkarız diye yahu? Kura çekildiği andan itibaren genel yorumlar en fazla ikinciliğe oynayabileceğimiz yönündeydi, hâlâ öyle.
  • quote:

quote:

quote:

Adam sadece kendi fikrini yazmış hocam. Ben de tek kişinin görüşüyle taraftar grubunun görüşünü nasıl bağdaştırdınız onu anlamadım

• quote:

Kim cl grubundan 1. çıkacağız demiş, kimmiş o hayalperestler merak ettim.
  • Fenerlinin teki gene gelip bombayı bırakmış aklınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD11

quote:

quote:

quote:

Adam sadece kendi fikrini yazmış hocam. Ben de tek kişinin görüşüyle taraftar grubunun görüşünü nasıl bağdaştırdınız onu anlamadım

Hocam forum geneline baktığımda öyle bir görüş gördüm gibi.

Bu arada yukarıda bana tepki verenler olmuş,o mesajımı ters bir niyetle yazmadım.

• quote:

Kim demiş söylesene bi?
    Real çakar gider, Juve parçalar gider, Kopenhag balına yener sonuncu oluruz. Tamam bitti gitti Avrupa ya felan gitmeyelim. 1. olur çıkarız demeyeceğimiz gibi bunları da söylemeyiz. Siz değil miydiniz sözde Arsenal i şöyle yapsak yeneriz böyle yapsak yeneriz diye? Yenemeyeceğiniz gün gibi ortadaydı, muhabbetini yapmasaydınız o zaman?

Bir maçla rüya takımı olduğunuz, bir transferle göklere çıkardığınız takımınıza ve başkanınıza attığınız o mesajları bulup çıkartayım mı illa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

quote:

Kim demiş söylesene bi?
    Real çakar gider, Juve parçalar gider, Kopenhag balına yener sonuncu oluruz. Tamam bitti gitti Avrupa ya felan gitmeyelim. 1. olur çıkarız demeyeceğimiz gibi bunları da söylemeyiz. Siz değil miydiniz sözde Arsenal i şöyle yapsak yeneriz böyle yapsak yeneriz diye? Yenemeyeceğiniz gün gibi ortadaydı, muhabbetini yapmasaydınız o zaman?

Bir maçla rüya takımı olduğunuz, bir transferle göklere çıkardığınız takımınıza ve başkanınıza attığınız o mesajları bulup çıkartayım mı illa?

Biz ne bir maçla rüya takım olduk,ne de bir maçta küme düşmeye oynayan takım. Bu seneye çok iddialı girenin siz olduğunu bana inkar edebilir misin? Sezona bu kadar iddialı girip bir beraberlik sonrası bu kadar laf edilmesi doğru mu ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.