Şimdi Ara

Malatyadaki Esrarengiz Patlama Sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 dakika once falan oldu, gok gurultusunun 10 kat yuksek sesiydi. Duyan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırdır inşaallah toprağım bomba sesi falan mı ? Ulan bu aralar Malatya üzerinden çok oyun oynuyorlar sonu hayır olsun.
  • Kedidir kedi

• quote:

Orijinalden alıntı: God Loves Ugly

Hayırdır inşaallah toprağım bomba sesi falan mı ? Ulan bu aralar Malatya üzerinden çok oyun oynuyorlar sonu hayır olsun.

Bomba sesi gibiydi kardesim, dedigim gibi bir gok gurultusunden 10 kat daha yuksek bir sesti. Kuslar falan kacisti hep ama sonra itfaiye bile gecmedi.

• Up

• Bende duydum sarsıntıda oldu biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem44

Bende duydum sarsıntıda oldu biraz

Ben sarsinti hissetmedim uykudan uyandim o sirada. Ilk basta feci yagmur yagiyor sandim ama kapiyi acinca bulut bile olmadigini gordum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aractan gelen patlama sesi
    8 yıl önce açıldı
    Gaza basınca gelen patlama sesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up

• birileri damlar şimdi haarpp dır diye buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Shephard

http://www.stargazete.com/dunya/nato-ussunde-patlama-20-yarali/haber-658208

?

• Beydağında kireç ocağı var. Dinamit ile patlatmışlardır. yine şuanda toki orada zaten.
  • malatyadayım ..uyuyordum duymadım ..ne taraflardasın sen kardeş?
  • Malatya'nın neresinde oldu hemşehrilerim?
  • Malatya'nın bir çok yerinde, vatandaşlar tarafından şiddetli bir patlama sesi duyuldu.

Saat 10.50 sularında duyulan şiddetli patlama sesinden sonra vatadandaşlar paniğe kapılarak, güvenlik güçlerini ve basın kuruluşlarını aradılar. Patlama sesinin il merkezi, Beylerderesi, Doğanşehir ilçesindeki Suçatı mevkiinden bile duyulduğu iddia edildi. Patlamayı Kernek Parkı civarında duyan bir vatandaş, " Konumumuza göre şehirin batı tarafından gelen bir patlama sesiydi. Patlamanın kaynağının bize uzak olduğunu hissedebildik. Ancak patlama sesiyle birlikte adeta yerin tabanında da bir sarsılma oldu." dedi. Resmi kurumlardan herhangi bir açıklama yapılmadı.

İddia Çok.. Resmi Açıklama Yok..

Resmi olmayan bilgilere göre şiddetli sesin; yol yapım çalışmaları sırasında büyük bir kayanın dinamit ile patlamasından kaynaklandığı belirtiliyor. Bir başka iddia ise yeri açıklanmayan bir Kireç Ocağı'nda patlama olduğu, herhangi bir can kaybının olmadığı şeklinde. Ayrıca şiddetli patlama sesine 'ses duvarını' aşmış bir uçağında neden olmuş olabileceği iddialar arasında.

http://www.malatyahaber.com/haber/yer-gok-sarsildiresmi-aciklama-yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Shephard

http://www.stargazete.com/dunya/nato-ussunde-patlama-20-yarali/haber-658208

Afganistan'ın Logar vilayetindeki NATO üssündeki patlamada 20 kişi yaralandı.
    Logar Emniyet Müdürü Gulam Sahi Rugliveney, bir militanın, bomba yüklü aracı Logar'ın merkezi Pul-i Alem Şehrindeki NATO üssünün giriş kapısında patlattığını belirtti.

Rugliveney, patlamada 3 NATO askeri 17 sivil olmak üzere toplam 20 kişinin yaralandığını söyledi.

Taliban Sözcüsü Zabihullah Mucahid ise patlamayı üstlenerek, patlamada ölenlerin de olduğunu iddia etti.

Komutan Logarın memleketini bulduk

• Ben ogrenci yurdunun orada oturuyorum, ustte bir arkadas aciklamis.

Ben dagda calisanlarin bunu yapmis oldugunu dusunmuyorum cunku baktigimda kuslar o tarafa dogru kaciyordu. Elazig yolu tarafindan geldigini dusunuyorum ben.

• Bende Arapgir ilçesindeyim arkadaşlar..Ses buraya kadar gelmez malumunuz ama gökyüzünde bizim Malatya yönünden alt taraflardan yükselen bir parlak ışık gördüm ve hiçbir yıldız öyle değildi..Eşimle beraber bunu ,izledik çok hızlı bir şekilde hareket ediyodu....Eşim yıldız falan deyip durdu ben hiç bir yıldızın öyle hareketli olduğunu görmedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fragman44

Bende Arapgir ilçesindeyim arkadaşlar..Ses buraya kadar gelmez malumunuz ama gökyüzünde bizim Malatya yönünden alt taraflardan yükselen bir parlak ışık gördüm ve hiçbir yıldız öyle değildi..Eşimle beraber bunu ,izledik çok hızlı bir şekilde hareket ediyodu....Eşim yıldız falan deyip durdu ben hiç bir yıldızın öyle hareketli olduğunu görmedim..

Tepeden bombalandık desenize.

Şaka bir yana gerçekten ilginç bir şey, hala açıklama olmaması da ister istemez farklı şeyler düşünmeye itiyor.
  • İran vurmuştur ölü taklidi yapın giderler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.