İnternette sörf yaptığım zaman hoparlörden ezan sesi geliyor araöça konuşmalarda olabiliyor bilgisayarımda tv kartı veya radyo kartı yok bu nasıl olabilir.Bazen
Kardeş ayıptır sorması ne tür sitelere giriyorsun?
browser açık olmadığı zamanda geliyor. :)
aynı olay bizim arkadaşın hoparlörinde de oluyor bazen.bir radyo yayını var ses olarak.nerden geldiği meçhul
Bir internet radyosu veya internet sitesine eklenmiş bir ses olabilir. Ses, bilgisayarı açmanızdan itibaren geliyorsa trojen tarzında bir zararlı olabilir. Veya bu işleve sahip bir program yüklemişsinizdir.
quote:
Orjinalden alıntı: tncbzqrt
Bir internet radyosu veya internet sitesine eklenmiş bir ses olabilir. Ses, bilgisayarı açmanızdan itibaren geliyorsa trojen tarzında bir zararlı olabilir. Veya bu işleve sahip bir program yüklemişsinizdir.
eski hoparlörüm böyle yapmazdı değiştirmeyi düşünüyorum
Bende logitech x530 da ara ara bulgar radyosunu dinliyorum. Hoparlörün sesini sıfıra getirmem yada sonuna kadar açmam da fayda etmiyor. Alet kendini radyo sanıyo heralde
quote:
Orjinalden alıntı: members
Ermiş PC
quote:
quote:
:)
quote:
şaka mı bu şimdi, speaker kendi mi ezan okuyacak ?
ciddiyim
Bu olay Neil Armstrong'un ayda ezan sesini duyduğu anı hatırlattı nedense Şaka bir yana elektronik aygıtlarda az da olsa rastlanılan bir durumdur bu, örneğin benim eski ses sistemimde müzik setim bilgisayarda ses kartıma bağlıydı ancak arka planda çok kısık zorlukla duyulacak düzeyde radyo yayını duyulabiliyordu.
ezandan zarar gelmez...keşke benim ki de çalsa kendiliğinden :)
Hangi Siteye giriyon bildigim kadarıyla bu YUSUF VİRÜS adlı virüsün işi bi müslüman yapmış
Allah Yardım Etsin !!!
ben virusten şüphelenmiyorum kaspersky var tarattım bişey çıkmadı ama şu speaker almayı düşünüyorum nasıl
Speaker ın manyetik koruması yoksa, ortamdaki EM dalgalardan etkilenebilir. Ortamı değiştirebilirsin, iyi bir iletkenle etrafını sarıp sonra bu iletkeni topraklayabilirsin, gürültünün oluşmasına sebep olan kaynağı bastırabilirsin ya da yeni manyetik korumalı bir hoparlör alabilirsin, tercih senin... Hangisi kolayına geliyorsa...
Ayrıca bilip bilmeden yazanlara da gün doğuran bir başlık olmuş!