Şimdi Ara

malatyada 2 savaş ucağı carpıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet son habere gore 2 şehit var. Ayrıntılı haber geldikçe guncellenecek
    Edit: şehit sayısı 4 olarak açıklandı.
    Eğitim uçuşu sırasında havada çarpışmışlardır.

http://www.milliyet.com.tr/malatya-da-koylulerin-ucak-dustu--gundem-2018935/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 24 Şubat 2015; 21:30:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Suriyenin yaptigini dusunuyorum. Malum adamlarda 450 tane savas ucagi ve sayisini bilemedigimiz kadar cok karadan havaya fuzeleri mevcut ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliosman2323 -- 24 Şubat 2015; 21:16:57 >
  • aliosman2323 kullanıcısına yanıt
    Ancak malatya da gerçekleşmiş. Oraya füze falan atacak kabiliyet yoktur suriyede. :)

• Malatya'da iki askeri
    uçak çarpıştı
    Malatya'nın Akçadağ ilçesinde
    iki askeri uçak çarpıştı. Kazada
    2 askerin şehit olduğu, 2
    askerin yaralandığı iddia
    edildi.

TRT HABER: İKİ UÇAK DÜŞTÜ
    TRT Haber'in geçtiği bilgiye göre
    keşif uçuşu yapan 2 askeri
    uçakla irtibat kesildi. TRT
    muhabiri Malatya'nın kırsal
    kesiminde uçak parçalarının
    bulunduğunu belirtti.
    Malatya Valisi Süleyman Kamçı
    yaptığı açıklamada 2 uçağın
    düştüğünü bildirirken 2 pilotun
    ise şehit olduğunu açıkladı. Vali
    Kamçı düşen iki uçaktan birinin
    enkazına ulaşıldığı söyledi.
    DHA: ASKERİ HELİKOPTER
    DÜŞTÜ: 1 ŞEHİT, 3 YARALI
    DHA ise askeri helikopterin
    düştüğü yönünde bilgi geçti.
    Askeri yetkililerden edinilen
    bilgiye göre, Malatya 7. Jet
    Anaüstü Komutanlığı'ndan
    havalanan TSK'ya ait helikopter
    Malatya'nın Akçadağ ilçesine
    bağlı İkinciler Köyü yakınlarında
    düştü. 1 asker şehit oldu, 3
    asker yaralandı.
    TV MALATYA: 2 ASKERİ UÇAK
    ÇARPIŞTI
    Yerel haber kaynağı TV
    Malatya'nın haberine göre ise
    eğitim uçuşu yapan iki askeri
    uçak havada çarpıştı. Askerlerin
    şehit olduğu yönünde endişe
    olduğu bildirildi.
    AFAD: 2 F-16 KAYIP
    Konuya ilişkin AFAD'dan gelen
    açıklama ise şöyle: Malatya'da 7.
    Hava Jet Üssü Komutanlığı'ndan
    eğitim amaçlı havalanan 2 adet
    F-16 savaş uçağı radardan
    kaybolmuştur.
    AFAD: ENKAZA ULAŞILDI,
    PİLOTLARDAN BİRİNİN CANSIZ
    BEDENİ BULUNDU
    Başbakanlık Afet ve Acil Durum
    Yönetimi Başkanlığı
    yetkililerinden alınan bilgiye
    göre, Malatya'nın Akçadağ ilçesi
    yakınlarında düşen uçakların
    enkazına ulaşıldı ve 4 kişi
    oldukları tespit edilen
    pilotlardan birinin cansız bedeni
    bulundu.

• quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

Ancak malatya da gerçekleşmiş. Oraya füze falan atacak kabiliyet yoktur suriyede. :)

surıyede ızmiti vuracak kadar mezılı olan fuzeler var arkadasım
  • quote:

Ucaklar dusmeden once cok siddetli patlama duyuldugu ardindan dustugu gorgu sahitlerince kaydedilmis. Suriye sinirinda gerceklesseydi bu olay manipule edilmesi zor olurdu ancak suriye sinirina 500 km mesafede oldunu dusunursek gercege ulasmak zor. Bu arada suriyede cok guclu fuzeler var ve hepsi rus yapimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliosman2323 -- 24 Şubat 2015; 21:20:31 >
  • Bugün arkadaş iki gemi çarpışmış demişti yakında uçaklarıda çarpıştırmayı becerirler demiştim :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Offf nasıl çarpışmışlar havada
     malatyada 2 savaş ucağı carpıştı
    Suriye'nin hava savunması Malatya ya kadar ulaşamaz ki?A
    Karadan karaya atılan füzeleri varsa belki onlar ulaşır onlarda havadaki uçağı zaten vuramazlar...

Ama görselde S300 ler ve menzilleri yok en son bu sistemlerde de almıştı Suriye Ordusu ve menzilleri inanılmaz yüksek.(bu S300 bataryalarını israil vurdu deniliyordu ama orasıda ayrı saçma radara yakalanmadan nasıl gidip uçakları kaldırıp vurmuşlar)

benimde içime yine bir kurt düştü,tamda Suriye ye kafamıza göre girip çıktıkdan sonra oldu bu kaza...

• quote:

Orijinalden alıntı: aliosman2323

quote:

Ucaklar dusmeden once cok siddetli patlama duyuldugu ardindan dustugu gorgu sahitlerince kaydedilmis. Suriye sinirinda gerceklesseydi bu olay manipule edilmesi zor olurdu ancak suriye sinirina 500 km mesafede oldunu dusunursek gercege ulasmak zor. Bu arada suriyede cok guclu fuzeler var ve hepsi rus yapimi.

Kürecik'te Nato radarı ve patriot bataryaları var ayrıca Diyarbakır'da hava üssü var. Herhangi bir füze saldırısı olsa radarda görülür ve patriotlar imha ederdi.
    Suriye'de en uzak menzilli olarak s-300 var. S-300 menzili sadece 200 km. Suriye, Malatya arasında 200 km'den fazla var. O da ta sınırın dibinde atılsa dahi menzili içerisinde değil. Dış saldırı olması ihtimali yok denecek kadar az.

@ürüng ayıg toyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bundeskanzler -- 24 Şubat 2015; 21:28:54 >

• Herşeyi İsrail e itmeye çalışanlardan sonra Suriye ye itmeye çalışanlarda çıkmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

quote:

quote:

Kürecik'te Nato radarı ve patriot bataryaları var ayrıca Diyarbakır'da hava üssü var. Herhangi bir füze saldırısı olsa radarda görülür ve patriotlar imha ederdi.
    Suriye'de en uzak menzilli olarak s-300 var. S-300 menzili sadece 200 km. Suriye, Malatya arasında 200 km'den fazla var. O da ta sınırın dibinde atılsa dahi menzili içerisinde değil. Dış saldırı olması ihtimali yok denecek kadar az.

@ürüng ayıg toyon

Ben Patriotları tamamen unutmuştum,sağolun

• selimcu S kullanıcısına yanıt
    Linki aynen ekledim. Ok.

• Ikisinin aynı anda düşmesi enteresan hani arka arkaya düşse derim Suriye vurdu ama hem Malatya da orada NATO nın anti füzeleri var Hemde ikisi aynı anda düşmüş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BASIN AÇIKLAMASI

TARİH : 24 Şubat 2015
    SAAT : 21:30
    NO : BA-03 / 15

Bu akşam 18.07’de Malatya’da konuşlu 7’inci Ana Jet Üssünden planlı gece uçuş eğitimi için kalkan iki adet RF-4E Keşif Uçağı ile saat 19.05’te radar irtibatı kesilmiş ve derhal arama faaliyetlerine başlanmıştır.

Saat 20.45’te iki uçağımızın da enkazına ulaşılmış ve maalesef dört kahraman pilotumuz şehit olmuşlardır.

Bu elim kaza neticesinde şahadet mertebesine erişen kahraman pilot arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet kederli aile fertlerine, Silahlı Kuvvetlerimize ve yüce Türk Milletine başsağlığı dileriz.

• Ortalama 600km öteden atılmış bir füzenin hiç radara yakalanmadan kusursuz bir şekilde 2.475 km/sa de giden bir f16 yı vurması imkansız adamların öyle bir teknolojisi yok ayrıca bu adamlar o f16 uçaklarının o saatde ve o kordinatta olacağını nasıl bilsin?

Edit:Uçaklar F4 müş giden keşke o teneke parçaları olsaydı Allah rahmet eylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haswell -- 24 Şubat 2015; 21:47:43 >
  • Aynen. Bu suriyeyi gözünüzde fazla büyütmeye gerek yok.
    Bir zamanlar irakt içinde aynisi söyleniyordu hatta cumhuriyet muhafızları efsanesi vardı. Hepsi fos çıktı. Suriyenin ırak kadar dahi olacağını sanmıyorum . rus askerlerinin silahları varsa tek tük odur ancak.

• O kadar radar var ucak kayboluyor. Bende bunu anlamiyorum. Hani radarlar ne İşe yariyor?

Onuda gectim ucaklar kendisine fuze gelse anliyorken kendisine yaklasan ucagi nasil fark edemiyor? Hadi biri anlamdi digeri nasil uyari vermez? Ucaklar bu kadar kotu mu?

• yec44 kullanıcısına yanıt
    Çünkü füze nin tehdit olduğunu bilir. Dost uçak ise tehdit değildir. Kaza olacağını anlayamaz hele o kadar yakin uçarken.

• quote:

Suriyenin yaptigini dusunuyorum. Malum adamlarda 450 tane savas ucagi ve sayisini bilemedigimiz kadar cok karadan havaya fuzeleri mevcut ,

Orta irtifa hava savunma sistemlerimiz var. İmkanı yok suriyenin vurabilmesinin. Bırakın bu komplo teorilerini üretmeyi artık.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.