Bildirim
malatya-trabzon guzergah
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
YOL GÜZERGAHI BU. 677,8 KM, YAKLAŞIK 11 SAAT 45 DAKİKA SÜRÜYOR.
-
sivas üzerinden? -
SİVAS-TOKAT-ORDU ÜZERİNDEN 735 KM, 13 SAAT 25 DAKİKA...
SİVAS-ERZİNCAN-AŞKALE ÜZERİNDEN 864 KM, 15 SAAT...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roverci -- 2 Nisan 2008; 22:21:15 > -
Dostum her iki yolu da kullandım bence elazığ bingöl üzerinden rahalıkla gidebilirsin
sabah erken yola çık rahat rahat gidersin. -
ben gitmeyeceğimde
bizim çocuklar aldığım aracı getirecekler
mesafe sorun değil
yol temiz olması önemli
çukur kasis vs olmaması açısından
bingol yolu çok kötüdür kıştan çıkmış bakımsız karayolu
sivas erzincan bayburt gümüşhane torul yolu en temiz yol gibi duruyor -
hayırlı olsun!!!Ne aldın? -
mercedes c200 kompressor
ufak tefek bir iki işi var onlar hallolacak
sıkı bir bakıma girecek
sonrasında resimlerini koyup sizinle paylaşacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur-orhun -- 3 Nisan 2008; 0:32:23 > -
Malatya Elazığ' a göre daha yukarıda...Ve de Doğu' da Doğu Anadolu Bölgesi'nde... -
bu yollardan hangisi
trafik yogunlugu güvenliği trafik akışı yol kalitesi vs açısından daha temizdir
bana en mantıklısı sivas erzincan erzurum bayburt gümüşhane torul trabzon yolu geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur-orhun -- 3 Nisan 2008; 1:16:34 > -
merhaba arkadaşım ben bayburtta oturuyorum sivas-erzincan-erzurum-bayburt yolu iyidir yalnız erzuruma hiç uğrama sivastan sonra erzincana 25 km kala kelkit yolu ayrılır orayı kullan hem yakın hemde daha güvenlidir erzincan-erzurum yolu çok uzatırsın erzincana girmeden kelkit-köse yolu var ister bayburta uğra istersen direk köseden gümüşhaneye çık çok kestirme olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X