Şimdi Ara

MALATYA İL JANDARMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Askerliğini Malatya'da jandarma olarak yapmış arkadaşlar var mı?
    İnternette hiçbir bilgi bulamadık. Kendisi ya da yakını yapmış olan varsa biraz bilgi rica ediyoruz.
    İlçelere dağıtım oluyor mu? Çarşı izinleri oluyor mu vs.

• Malatyada jandarma olarak askerlik yapan kimse yok mu yahu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde Kocaeli İl Jandarma arıyoruz bulamadık.Sanırım az kişi gidiyor bu tarz yerlere o yüzden yeterli bilgi bulunmuyor.
  • sanırım biraz geç oldu :) neyse ben 2008 yılında malatyada askerlik yaptım. yeni il jandarma komutanlığında. gerçi şimdi yeniliği kalmamıştır. bir istanbullu olarak malatya ilini beğendim. muhabereci olduğum için nöbet vs. gibi şeyler yoktu. bol bol çarşı izni kitleme vardı :p ilçe jandarmaların yemekleri, il jandarmaya göre gayet güzeldir. biz il jandarmada yemek konusunda sıkıntı çekiyorduk. zaten oraya gittiğinizde mesleğinize göre dağıtım olacaksınız. karakollar daha iyi bence. alay haliyle komutan yoğunluğundan dolayı sıkıntı :)
  • usta birliğim buraya geldi. Arkadaşları beklerim
  • Ben oranın hemen yanındaki mühimmat takımındaydım Akoğuz diye geçiyodu.Kıskanarak bakardık oraya.eğitim yok,herkes eşofmanlı.tatil yerimi askerlikmi belli değildi :D İn cin top oynuyordu avluda.Gördüğüm kadarıylada cep telefonu olayında herkes rahattı.Nerdenmi biliyorum bunları?Bi kaç kere bizim takımın yemeklerini ben götürmüştüm.Ve hergün oranın arabasıyla gidilirdi.Yatmaya gidiosunuz gençler:)
  • Ben bi yandaki Akoğuz Kışlasında yaptım 353 KD olarak 20 Nisan'da bitti hatta :) Gıpta ile baktığımız bir yerdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLastJedi9 -- 25 Nisan 2014; 14:19:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekirge17

Ben bi yandaki Akoğuz Kışlasında yaptım 353 KD olarak 20 Nisan'da bitti hatta :) Gıpta ile baktığımız bir yerdi :)

Aynen bende orda yaptım 337 KD.
  • selam arkadaşlar benimde usta birliği burası.
    umarım rahat bir askerlik olur hepimiz için.
  • Benimde usta birligim burası selam herkese arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • il jandarmanın biraz ilerisinde inönü kışlasındayım. önünden geçerken görüyorum nöbet dışında fazla iş yaptıkları yok. zaten malatya merkezin çoğu yeri polis bölgesi. devriyeye ve arada köylerde kaza olay olursa oraya gider jandarma o kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.