Şimdi Ara

MALAGA NIN YÜKSELİŞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi Malaga birkaç yıl önce Katarlı Milyarder Sheikh Abdullah Al-Thani tarafından satın alınmıştı.

MALAGA NIN YÜKSELİŞİ

Geldiği dönemden beridir 100milyon € harcama yaptı.Ama kulüp ekonomik açıdan sıkıntılı dönemler geçirmeye başladığında Al-Thani nin kulübü satıcağı yönünde haberler dahi çıkmıştı.Ancak bu haberlerin doğru olmadığı Şeyh in kulübü satmayacağı söylenmişti.

Ekonomik sıkıntılar sonucunda Santi Cazorla Arsenal ,Venezuella forvet Rondon ise Rubin Kazan a satıldı.
    Malaga önemli isimlerini kaybetmesine karşı yine de ligde çok iyi durumda
    8 haftada sadece Atletico Madrid e kaybettiler.O maçta da son dakika da şansız bir gol yediler.
    Şampiyonlar Liginde 3 maçta 3 galibiyet alarak C grubunda zirveye yerleştiler.

Siz Malaga nın bu yükselişini neye bağlıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONERİNG67 -- 26 Ekim 2012; 3:31:22 >

• Sorunun cevabı yine sorunun içinde, Araplar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Sorunun cevabı yine sorunun içinde, Araplar.

+1907
  • Arkadaşım senin ailende Arap mı var? Nedir bu Arap sermayesiyle futbola hallenen takımlara ilgin? Hayır milletin gözüne sokuyorsun sinir olduklarını bile bile.
  •  MALAGA NIN YÜKSELİŞİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONERİNG67

Arkadaşlar bildiğiniz gibi Malaga birkaç yıl önce Katarlı Milyarder Sheikh Abdullah Al-Thani tarafından satın alınmıştı.

MALAGA NIN YÜKSELİŞİ

Geldiği dönemden beridir 100milyon € harcama yaptı.Ama kulüp ekonomik açıdan sıkıntılı dönemler geçirmeye başladığında Al-Thani nin kulübü satıcağı yönünde haberler dahi çıkmıştı.Ancak bu haberlerin doğru olmadığı Şeyh in kulübü satmayacağı söylenmişti.

Ekonomik sıkıntılar sonucunda Santi Cazorla Arsenal ,Kolombiyalı forvet Rondon ise Rubin Kazan a satıldı.
    Malaga önemli isimlerini kaybetmesine karşı yine de ligde çok iyi durumda
    8 haftada sadece Atletico Madrid e kaybettiler.O maçta da son dakika da şansız bir gol yediler.
    Şampiyonlar Liginde 3 maçta 3 galibiyet alarak C grubunda zirveye yerleştiler.

Siz Malaga nın bu yükselişini neye bağlıyorsunuz?

arabın tipe bak böyle adam kulüp alıcaksa hiç almasın yakında balonu patlar bu arapcık takımı malaganında

• quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

Arkadaşım senin ailende Arap mı var? Nedir bu Arap sermayesiyle futbola hallenen takımlara ilgin? Hayır milletin gözüne sokuyorsun sinir olduklarını bile bile.

Hakkaten Rus takımları da milyonları harcıyorken nedir bu Arap takıntısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Malaga'nın yükselişini senin Malaga taraftarı olmana bağlıyorum.
    Arapların satın almadan önce olmuştun ya sen Malaga taraftarı hani ?
    Tam onlar almadan önce sen zaten taraftardın.
    Şanslı geldin valla takıma bak adamlar yükselişte. Katkın büyük bence. Arapların da ufak bi etkisi varsa vardır belki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Malaga'nın yükselişini senin Malaga taraftarı olmana bağlıyorum.
    Şanslı geldin valla takıma bak adamlar yükselişte. Katkın büyük bence. Arapların da ufak bi etkisi varsa vardır belki..

İnsan okuduğunu anlamıyor yapıcak birşey yok.
    Dikkat edersen ben Malaga nın bu sezonki yükselişinden bahsediyorum.
    Ekonomik kriz geçiren borçları yüzünden futbolcularını satmak zorunda kalan Malaga dan bahsediyorum.
    Sanırım Malaga yenilgisi siz Milan taraftarlarında kötü etkiler bırakmış.Saldıracak yer arıyorsunuz
    Ben Malaga taraftarıyım diye birşey demedim.
    Okuduğunu anlamama sorunu var galiba.

• quote:

quote:

Ekonomik kriz geçiren borçları yüzünden futbolcularını satmak zorunda kalan Malaga dan bahsediyorum.
    Sanırım Malaga yenilgisi siz Milan taraftarlarında kötü etkiler bırakmış.Saldıracak yer arıyorsunuz

Okduğumu gayet iyi anlıyorum merak etme.
    Verdiğim mesajı da herkes anladı ama sen anlamamazlıktan geliyorsun onu da biliyorum sorun değil.
    Tamam Malaga taraftarı değilsiln. Doğuştan City ve PSG taraftarısın kolunu kesseler bacağından açık mavi kan akar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 25 Ekim 2012; 19:48:23 >

• quote:

Arkadaşım senin ailende Arap mı var? Nedir bu Arap sermayesiyle futbola hallenen takımlara ilgin? Hayır milletin gözüne sokuyorsun sinir olduklarını bile bile.

İstediğim konuyu açmakta özgürüm.Hoşuna gitmiyorsa bakmazsın olur biter.
    Bu konuyu açmam da ki sebep kulübün Arap bir iş adamı tarafından satın alınması değil.
    Malaganın yıldız oyuncularını satmasına karşın başarılı durumu
    Şampiyonlar Liginde 3 te 3 yaptı
  • quote:

quote:

quote:

Okduğumu gayet iyi anlıyorum merak etme.
    Verdiğim mesajı da herkes anladı ama sen anlamamazlıktan geliyorsun onu da biliyorum sorun değil.
    Tamam Malaga taraftarı değilsiln. Doğuştan City ve PSG taraftarısın kolunu kesseler bacağından açık mavi kan akar.

Ben doğuştan taraftarım diye birşey söylemedim.
    Ama şuan Manchester City taraftarıyım.4-5 yıldır City i takip ediyorum City hakkında herşeyi öğrenmeye çalışıyorum.Maçlarını kaçırmamaya özen gösteriyorum
    Bu sene formalarından da alıp kulübe destekte sağlıycam.İleride Üniversitem bittiğinde Etihad Stadyumunda maçlarını da izlemek istiyorum.
    City hakkında hergün yeni gelişmeleri takip ediyorum öğrendiklerimi diğer arkadaşlarımla da paylaşıyorum.Bu forumda City i benim kadar iyi tanıyan ve takip eden birinin olmadığını düşünüyorum.

PSG ise şuan için sempati aşamasında.Tam taraftar düzeyinde değil.
    Her ligde sempati duyduğum desteklediğim takımlar vardır diğer herkes gibi.Fransız Liginde aynı şekilde Lille de sempati duyarım.

PSG sayesinde yıllardır İngiltere,İtalya ve Alman liglerinden geride kalan Fransız Ligi daha popüler hale gelicek.
    Ligin kalitesi artıcak.Yıldız futbolcular Fransayı tercih etmeye başlayacak.Bir nevi PSG Fransız futbolu için dönüm noktası olucak.
    Birkaç yıla Fransız Ligi daha da üst sıralara çıkacaktır.

Bunların dışında
    Sizde Milan taraftarıyım diyorsunuz.
    Yanlış hatırlamıyorsam Berlusconi 25 yıl önce kulübü satın aldı.25 yılda 28 kupa kazandı Milan.
    Berlusconi öncesinde Milan ın da sıradan orta bir takım değilmiydi?
    Aynı şey City için de geçerli City de 4-5 yıl önce öle çok büyük bir kulüp değildi.Sheikh Mansour tıpkı Berlusconi nasıl Milan a yatırım yaptıysa o da City e yatırım yaptı.Bunda yanlış olan nedir?
    City tutan herkes para için mi tutuyor?
    İnsanların fikirlerine karşı saygılı olmak zorundasınız ben bu forumda bu zamana kadar hiç kimseye tuttuğu takım hakkında neden tutamazsın veya para için mi tutuyorsun diye birşey demedim.
    Ama özellikle City ve PSG taraftarlarına karşı inanılmaz bir antipati var forumda umarım zamanla bu düşünce tarzı değişir.

• quote:

quote:

İstediğim konuyu açmakta özgürüm.Hoşuna gitmiyorsa bakmazsın olur biter.
    Bu konuyu açmam da ki sebep kulübün Arap bir iş adamı tarafından satın alınması değil.
    Malaganın yıldız oyuncularını satmasına karşın başarılı durumu
    Şampiyonlar Liginde 3 te 3 yaptı

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

MALAGA NIN YÜKSELİŞİ

Bağımsızlık için sizin Barcelonalı Katalan Taraftarlarda destek oluyor
    Son zamanlarda sesleri iyice yükselen Barcelonayı milli takımları olarak gören Katalanlar napıcak?
  • quote:

quote:

MALAGA NIN YÜKSELİŞİ

Bağımsızlık için sizin Barcelonalı Katalan Taraftarlarda destek oluyor
    Son zamanlarda sesleri iyice yükselen Barcelonayı milli takımları olarak gören Katalanlar napıcak?

2 turistin açtığı pankartı kulübe mal edemezsin al sana gerçek bölücüler

• quote:

İspanya maç yaparken gidip İspanyanın rakiplerini destekliyor Katalan taraftarlar ne diyorsun sen?
    Real Madrid tarihini bilmeden gelip buraya mesajlarda atma Real ne zaman bölücülük yaptı?????
    Birazdan arkadaşlarınıda toplar Franco dönemi hakkında uydurma hikayeler yazmaya başlarsınız.
  • Adam doğru düzgün konu açmış bombalamanın anlamı yok.

Arap sermayesini elbette sevmeyebilirsinizde konuyu açana yüklenmek mantıksız bir hareket.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Adam doğru düzgün konu açmış bombalamanın anlamı yok.

Arap sermayesini elbette sevmeyebilirsinizde konuyu açana yüklenmek mantıksız bir hareket.

Valla hocam sabrediyorum bir gün birisi ters tarafıma denk gelicek çok kötü kalbini kırıcam.
    Konu açıyoruz adam gelmiş Malaga taraftarısın,ne den arap sermayeleri ile ilgili konu açıyorsun diyor.
    Kurallara uygun bir biçimde konu açıyorum burda yanlış olan nedir?
  • quote:

quote:

Adam doğru düzgün konu açmış bombalamanın anlamı yok.

Valla hocam sabrediyorum bir gün birisi ters tarafıma denk gelicek çok kötü kalbini kırıcam.
    Konu açıyoruz adam gelmiş Malaga taraftarısın,ne den arap sermayeleri ile ilgili konu açıyorsun diyor.
    Kurallara uygun bir biçimde konu açıyorum burda yanlış olan nedir?

benim kalbimi kırsana forum üzerinden

• pellegrini.
    10 numara 5 yıldız teknik direktör.

çok da mütevazi bir kadroları var bana göre. en azından şl'de "3'te 3 yapacak yeaaa" diyebilecek bir kadro değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.