Şimdi Ara

Maladaptive Hayal Kurma {Alternatif DÜNYA}

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar öncelikle size ilginç bir hastalığımdan bahsetmek istiyorum. Hastalık olduğunu yeni öğrendim bence değil bir lütufda olabilir bilmiyorum.

Böyle olan arkadaşlar varsa dertleşip hayallerimizi anlatabiliriz. Neyse efendim konuya gelelim

Kendi zihnimde oluşturduğum dünyalar var ve bunlar devamlı zihnimde oynamaya devam ediyor. Bazı dünyaları unutuyorum ama senelerdir devam edenlerde var ne demek istediğimi daha net anlatmaya çalışayım.

İnsanız hayal kurarız işte evim olsun güzel bir arabam olsun ne bileyim efendim güzel bir geleceğin hayalini kurar her insan bu öyle değil bu bambaşka hayalden öte sezonluk dizi adeta.

Kafamın içerisinde adeta bir film dönüyor ve ben burda bir oyuncuyum o kadar gerçekçiki dünya ile bağlantı kopuyor çoğu zaman rüya gibi uyumadan rüya görmek gibi kaç kez yürürken etrafıma bakıp neredeyim ben dedim o derece bu hayallerimde sırf zihnimde değil görsel ve işitsel olarak da birşeyler görüyorum. Hatta bazen sırıttığım öfkelendiğim bile oluyor. Bir hayalden gemide kaptan oluyorum, bazende savaşta bir asker,
    bazen bir dizideki karakterin yerine koyuyorum kendimi konuya ilgi olursa anlatmaya devam ederim ve benim gibi olan arkadaşlar varsa buyursun dertleşelim.

Not: Yazım hatalarında dolayı özür dilerim telefondan yazıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkeste oluyor o çok takma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede oluyor o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de var da, ya hepimiz ruh hastasıysak ne olacak kimse onu düşünmüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.