Şimdi Ara

+++ MAKYAJLI YENİ QASHQAİ 2017 +++ (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.349
Cevap
78
Favori
387.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni qashqai alanlara hayırlı olsun. fakat ben bu aracın ön görünüşüne bir türlü ısınamadım.

opel mokka modelini makyajlarken kaba tasarımlı ön tamponu şık ve kibar tasarıma çevirerek mokka x modelini çıkardı

+++ MAKYAJLI YENİ QASHQAİ 2017 +++

nissan ise tam tersi olarak şık ve kibar ön tamponu resimde olduğu gibi 5 katlı apartmana çevirmiş. makyajla arka tasarıma dokunulmadığı için aracın önü başka arkası başka araç gibi olmuş.tabi bu göreceli bir durum.

skypack ve teknanın jant tasarımının araca uyumsuzluğu zaten herkesce malum. oysaki makyajsız kasada hem ön hem arka tasarım uyumlu hemde jantlar çok şık. bana aceleye gelmiş bir makyaj gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garin -- 18 Ekim 2017; 11:24:38 >

• garin G kullanıcısına yanıt
    Ben de tam tersini düşünüyorum eski kasayı pek beğenmezken buna bayıldım ve satın aldım.
    Biraz göreceli bir durum tabi.

Renk olarak Metalik gri tercih ettim ben de.
  • Dukeee D kullanıcısına yanıt
    Sedan dan yüksek araca geçince sallanma durumu normal hocam.

Golf kullanıyorum, Tiguan ilk çıktığında test sürüşü yaptım, lastik yok herhalde diye düşünmüştüm :)

Yolda hafif bir yükseklik farkı bile hissediliyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

Sedan dan yüksek araca geçince sallanma durumu normal hocam.

Golf kullanıyorum, Tiguan ilk çıktığında test sürüşü yaptım, lastik yok herhalde diye düşünmüştüm :)

Yolda hafif bir yükseklik farkı bile hissediliyordu.

Aynen tam dediğiniz gibi ben de o durumdayım. Alışırız zamanla, 50 km bir yol gittim uzun yolda normal binek otomobil gibi rahatlık veriyor.
  • Arkadaslar bu yeni qashqai yi yeni kuga ile kiyaslarsak fikriniz ne olur. Ikisininde test sürüşünu yapanlar varsa fikir verebilirmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Ankara Baykoçlar'a 16.10.2017 de kaporamızı verdik Tekna dizel otomatik için, 123 bin TL fiyat ama fiyat garantisi de yok??? tahminen sizce ne zaman aracı teslim ederler ve tahmini fiyat ne olur sizce tecrübeli arkadaşlardan cevap gelirse memnun olurum.

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: calwincalwin

Arkadaslar bu yeni qashqai yi yeni kuga ile kiyaslarsak fikriniz ne olur. Ikisininde test sürüşünu yapanlar varsa fikir verebilirmisiniz.

Kuganın dış kasasını daha çok beğeniyorum açıkcası ama iç mekan o kadar demode ki hiç o kasanın havasını yansıtmıyor.
    O yüzden pek düşünmedim açıkcası.

Performans yakıt tüketimi vb gibi konularda test etmediğim için yorum yapmak istemem.
  • Her hafta gemi ile araç geliyor diyorlar fazla uzamaz diye düşünüyorum

• apoykalips kullanıcısına yanıt
    Teşekkürle cevap için; uzamasa iyi olacak eski aracın satışı veya takası yapılacak daha, araçsız kalşmadan bu işi tamamlasak iyi olacak.

Saygılar
  • Araç arayanlar Eyüp Mar Oto Dilek Hanım'dan fiyat alabilirler. Selamımı söyleyin ararsanız :)
  • namre3kutuk kullanıcısına yanıt
    Dh forumdan namre3kutuk un selamı mı var diyelim :)
    Nasıl bir yardımı olacak, zam yapmasın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurs59

Aynen öyle deyin. Ben daha önce araç alırken en uygun fiyatı oradan almıştım, o yüzden söyledim.
  • quote:

Bu ismi bence bayan arkadaş hatırlayamaz

• quote:

Bu ismi bence bayan arkadaş hatırlayamaz

• Arkadaşlar bugün Antalya bayisinde dizel otomatik skypack aracı test ettim fabrika verisine oranla yakıt tüketimine baktım 7.2 lt gösteriyordu.

Ses almıyor ancak kuga araçtan inince bana baya küçük geldi. Skypack için 144 tl visia için 118 fiyat aldım tekna ellerinde yok. Design olan 147 ancak 18 jant alicam diye anahtarsız giriş den vazgeçmek çok anlamsız bence.

Şu şartlar altında mantiklisi dizel otomatik tekna almak gibi ötv sebebiyle.

Benzinli 1.2 tekna için fiyat alan varmı ?

• Qashqai'ye baya niyetlenmiştim ama burdaki bayinin garip tavırları, aracın temin süresi ve fiyat belirsizliği kafamı karıştırdı... adama sadakat indirimini soruyorum haber yok, 40 bin sıfır faiz araç bu ay yetişmezse diyorum gene yorum yok ... sinirlendim çıktım en sonunda..
  • Bugun baz model olan VISIA manuel 1,2 benzinli modeli için İstanbul içi 3 farklı bayiyle görüştüm, malesef araç ellerinde yok. Fiyat belirsizliği ve %0 faiz avantajının araç teslimatı Kasım'a sarkarsa devam etmeyecek olması sebebiyle hayal kırıklığı yaşıyorum. Bayiler yoğun ilginin getirdiği rahatlıkla yardımcı olmaktan uzak tavır sergiliyorlar. Cumaya kadar araç bulamazsam ya da fiyat garantisi alamazsam başka markaya yöneleceğim.
  • Of Monsters and Men kullanıcısına yanıt
    Fiyat garantisi alma şansınız pek yok gibi... tüm bayiler de ciddi bir rahatlama var ama kendi adıma Samsun'un bayisinden çöp bile almam... bu arada Skoda-Kia-Nissan aynı yerde :)
  • Selam arkadaslar

Bende ilk defa qashqai aldim tam olarak ne ayarini biliyorum nede araci taniyorum

Yakit tuketimi 1 de 6.5 lt dusmuyor

Yakit tuketimi 2 de 10 lt asaya dusmuyor

Daha asalara nasil dusurebilirim bu oranlari

Bide 1000 km ye kadar zorlama araci dediler nasil acicaz motorunu bu aracin fikri olan varmi tecrubeli arkadaslardan

Bide bendeki led ler 《 bu sekil yaniyor

Reklamlardaki led lerin ust kismi far bitimine kadar uzuyor goz yanilmasimi oluyir bende yoksa paketler arasi farklilikmi var

• quote:

Orijinalden alıntı: elel

Fiyat garantisi alma şansınız pek yok gibi... tüm bayiler de ciddi bir rahatlama var ama kendi adıma Samsun'un bayisinden çöp bile almam... bu arada Skoda-Kia-Nissan aynı yerde :)

Aslında fiyat garantisinden kastım, aracın Ekim sonuna kadar yetişmesi. Kesin tarih alamadım bugün aradığım bayilerden. Derin mavi renk tercihim vardı artık ondan da feragat etmiş durumdayım renk opsiyonunu 5 seçeneğe kadar çıkardım ancak araç yok. Yarın da kalan bayileri arayıp son kararımı vericem ancak qashqai sevdam başlamadan bitecek gibi duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.