Bildirim
MAKYAJLI TİGUAN SATIŞA SUNULDU.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
tum turk halkına hayırlı ugurlu olsun -
Biraz donanımlı dizeli 100.000 tl yi buldu ........ -
Tiguan'ın önünü böyle güzel yapan Vw neden Passat'ı aynı derecede çirkin yapan anlayan beri gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müMKÜNsüz -- 21 Eylül 2011; 12:38:53 >
-
reklamlarda açıkça söylüyor zaten tüm vw modellerini topladık tiguanı yaptık diye -
quote:
Orijinalden alıntı: BARKU
reklamlarda açıkça söylüyor zaten tüm vw modellerini topladık tiguanı yaptık diye
-
Cumartesi günü yanımdan hızlıca geçti biri, arkasını görebildim. Arka farları çok hoşuma gitti. Aracın hantal görüntüsü gitmiş, daha dinamik bir görüntüsü vardı. -
Önünü biraz toplayabilmişler. Arkayı da toparlamışlarsa adam etmeyi başarabilmişlerdir belki. Eski tasarım rezaletti çünkü.
O iğrenç ötesi iç tasarıma bir çözüm bulabildiklerini sanmıyorum ama. -
ben sevmedim makyajlı halini belki gözüm alışık değil ondan -
dış tasarımını toplamıslar bırazda o iğreç iç tasarım kus resmen ya batırıyor arabayı artık her araçda aynısını görmekden sıkıldık
-
şahtı şahbaz oldu şimdi.artık 10 sene satarlar aynı aracı -
İyi güzel de çok pahalı arkadaş ya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X