Şimdi Ara

Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.081
Cevap
73
Favori
117.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam merhaba,

Yine birşeyler sormak için rahatsız ediyorum seni.

İç aydınlatma halojen lambaları kendiniz mi değiştirdiniz. Kapaklarını açıp sökmek zor mudur. Ayrıca aşağıdaki linkteki ürün uygun mudur.

https://www.hepsiburada.com/autoline-t10-autoline-arac-ici-aydinlatma-36-smd-led-panel-pm-HB00000I94L5

Teşekkürler.

• ElectroTech E kullanıcısına yanıt

Merhabalar, hangi araç için soruyorsunuz bilmiyorum ama ben 2023 Grandland' de hepsini değiştirdim, süper oldu Ancak T10 tırnaklı ampuller böyle değil.

Yerlilerden Femex veya hatta Joyecar tavsiye ederim.

https://www.hepsiburada.com/joyecar-x3-serisi-t10-194-w5w-ic-aydinlatma-ampulu-10-adet-beyaz-pm-HBC00000YZXB5

AliExpress' te de var ama geç gelir. Bundan da kullandım, çok çok iyi.

12/6/10 adet T10 W5W 194 501 Led Canbus hata yok araba iç ışık T10 26 SMD 4014 çip saf beyaz enstrüman elektrik ampulü lambası10.000+ satıldı144,24TL236,46TLÜcretsiz sevkiyat

Mümkünse, değişim yaparken, lambalar kapalı olsun. Klasik cam T10 ampulleri yerinden çıkarırken, eliniz yanabilir. çok fazla ısınıyorlar kısa sürede. Ayrıca, araçta herhangi bir sigorta attırmamak için daha güvenli.

Gece arabaya yaklaşırken, uzaktan açınca, sanki içeride projektör varmış gibi aydınlanıyor içerisi. ))

Umarım faydalı olur.

• ElectroTech E kullanıcısına yanıt

İstediğiniz zaman sorabilirsiniz hocam.

İç aydınlatmaları kendim değiştirdim. Kapakları aşağıdaki videodan yardım alarak kendiniz kolayca sökebilirsiniz.

Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesiCilala Parlatyoutube
    Herkese merhaba, 2018 model Opel Grandland X aracımın sarı halojen iç aydınlatma ampullerini beyaz led ampuller ile değiştirdim, bu süreci de kayıt altına alarak işlemi yapacaklara yardımda bulunmak istedim. Led Ampul Seti Linki: https://tr.aliexpress.com/item/1005002225211301.html AENVTOL marka ve arıza ışığı yakmıyor. Seçeneklerden istediğiniz ışık rengini seçebilirsiniz, beyaz, sıcak beyaz (gün ışığı) ve maviye kaçan bir beyaz rengi bulunuyor, benim uyguladığım beyaz renk olanı. Alttan Grandland X 15PCS olanı seçmeyi unutmayın, zaten seçim yapmadan ilerleyemezsiniz. Bu ürün özelinde vergi peşin alınıyor, ben vergi dahil 210 liraya almışım, ürün 188 lira, 15 Mart'ta sipariş vermişim 24 Mart'ta teslim edilmiş. Ekstra ücret yok, direkt kapıya geliyor. Trim Sökme Aparatı Linki: https://www.trendyol.com/frt-ottoman/oto-doseme-teyp-trim-sokme-aparati-12-parca-radyo-kapi-p-47890037 Trim sökme aparatı olmadan da işlem yapılabilir. Led ampul kutusundan uygun trim sökme aparatı çıkıyor, en kötü bir tornavida da kullanılabilir, ama tornavidanın ucuna bant sarmakta fayda var. İyi seyirler herkese.
    https://www.youtube.com/watch?v=9KXpHVYpCPI

Linkini paylaştığınız ürün doğru gözükmüyor, T10 W5W LED'ler aşağıdakine benzer yapıda olmalı. Araç içerisinde şiddetli bir aydınlatmaya ihtiyaç olduğunu düşünmediğim için lümen değeri düşük bir model almıştım, bagaj için ise tam tersi şekilde daha yüksek lümenli bir LED tercih etmiştim.

Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 27 Aralık 2023; 18:52:15 >

• 0nur! kullanıcısına yanıt

Fiyat nedir acaba hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafkas Reis K kullanıcısına yanıt

Kafkas hocam benim gs paket aracımda uzun far asistanı var diye biliyorum ama devreye girdiğini görmedim, GS paketlerde yok mu bu donanım, acaba ben mi beceremedim

• Bu aracın x modelini düşünüyorum ben de 2021 model Elegance paket. 1.2 motorun herhangi bir kronik sorunu var mı? Yoksa 1.5 ecotec dizel mi 1.6 blue hdi olan mı alınmalı karar veremedim. 1050 civarına bulabiliyorum.

• Sánchez kullanıcısına yanıt

1.2 motorun kronik sorunu var ama erken triger değişimi, servis aracılığıyla takip ve uygun yağ seçimiyle sorun yaşanmaz gibi duruyor

• desmodus84 D kullanıcısına yanıt

Merhaba kardeşim, evet var. Ana ekranda, araç ayarlarından " ON " konumuna getireceksiniz. Orada, uzun far asistanı diye görürsünüz zaten.

Opel' in sitesinden araç kullanım kılavuzunu indirirseniz, 89-99 ve 100-101. sayfalarda da anlatılıyor.

Ayrıca, bunu açsanız da ki sürekli açık alıyor, bir daha ayarlamanıza gerek yok ; Tamamen karanlık olduğunda açıyor, karşıdan gelen ışık(bazen kuvvetli bir aydınlatma direği görse bile) ve/veya öndeki araca rahatsızlık verecek kadar yaklaştığınızda kapatıyor. Bunun dışında, isterseniz uzun far selektör yapabiliyorsunuz zaten.

İyi seneler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkas Reis -- 29 Aralık 2023; 15:15:48 >
  • donanımhbr41 D kullanıcısına yanıt

1.360.000 TL’ye anlaştık hocam, çok teşekkürler.

• 0nur! kullanıcısına yanıt

Güzel günlerde kullanın Grandland 2.ellere bakıyorum siz benzilimi dizel mi aldınız şuan dizel ultimate premiumların fiyatı iyi gibi kasa değiştirecek olması süpheye düşürüyor bide tam bağımsız olsaydı harika olurmuş

• Arabanın en beğenmediğim kısmı şu kamerası. Opel nasıl bu kadar kötü kamera tercih etmiş anlamadım.

Daha net çözünürlüklü kamera takabiliyor muyuz? taktıran var mıdır acaba?

• Selamlar arkadaşlar. Ben bir şeyi merak ettim. Biliyorsunuz Android Auto kullanmak için konsolda saklama kapağının dibinde bulunan usb girişine kablo takıyoruz. Fakat bu usb girişinin yeri biraz zor ulaşılabilir bir konumda, ben buraya usb kablosu takarken zorlanıyorum.

Burada kabloyu sürekli takılı bıraksak acaba sorun olur mu (akü vs. Açısından).. açıkçası merak ediyorum kabloyu hiç çıkarmamak sağlıklı mıdır?

• ceasear C kullanıcısına yanıt

Selam. Yaklaşık 1 aydır sürekli takılı duruyor, bir sorun yaşamadım. 1 önceki aracımda da 3 sene takılıydi bir sorun olmadı.

Hiçbirşey olmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,
    Benzinli Grandland de kaput altı izolatör( keçe) var mı?

• Yılmazlar38 Y kullanıcısına yanıt

Evet, 2022 model benzinli Grandland aracımın ön kaputunun altında yalıtım keçesi bulunmakta.

• sarppy kullanıcısına yanıt

Sıfır km Grandland Gs aldım. Henüz teslim almadım ama benzinlilerde kaput altı keçe yok dediler ama, kaldırdılar mi bilen var mi

Merhaba. 6 aydır hiç çıkarmadım. Hiçbir sorun olmuyor. Aracım 2023 elegance 1.2

• donanımhbr41 D kullanıcısına yanıt

Araç kullanırken size arkaları bağımsız hissettiriyor. Yani bende bu konuda önyargılıydım ama demek ki adamlar bir şekilde başarılı çözmüşler bu sorunu. Daha öncede torsiyon çubuklu aracım olmuştu arkada dam dun gidiyorduk. Kesinlikle Grandland o şekilde değil. Ayrıca örneğin Mazda CX-5 eski aracımdı, Japon klasiği oda çukurlarda konforsuzdu tam bağımsız olmasına rağmen. Sırf bu sebep ile 19'' jant'tan 17'' Jant'a düşürmüştüm aracı. Bunun dışında geyik testinde de araç çok başarılı sonuçlar alıyor. Özet ile bu konuyu dert etmenize gerek yok.

Bunun dışında evet araç 1 yıl sonra kasa değiştirecek ama zaten şuan aracı B SUV fiyatına alabiliyorsunuz. Bu sebep ile bunu zaten alırken fazlası ile talore ediyor. Aynı donanımda QQ ile aynı fiyata olsa, QQ daha yeni kasa o düşünülebilir diyebilirdim ancak daha ucuz zaten.

• Bir sorun olacak, periyodik bakımda aracın torpido gözünü çıkarıyorlar mı? Yani filtreler falan o kısımda mı? Haftasonu farkettim benim torpido gözündeki aydınlatma gitmiş, kablosu duruyor. Yani servis, oto yıkama, vale bunlardan birisinde lamba uçmuş. Ama çok saçma yani o lambayı alıp ne yapar ki insan

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.