Şimdi Ara

makyajlı civic hb 1.4 mü golf 1.4 dsg trendline mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: devilers96

Gerçi yukarıdaki video'da da bazı değişiklikler göze çarpıyor (ön farlar, sis farları vb.) acaba bu ingiliz versiyonunu mu getirecekler Türkiye'ye?

Dedğin gibi yapacağım. Zaten acelem yok. Golf'e gidip bakacağım tekrar o arada 1-2 haftaya kadar dedikleri makyajlı hali gelir herhalde (ki hala soru işaretleri var sadece tek bayi bahsediyor böyle birşeyden çok ilginç)

Ama golf'ün trendline'ı değil comfort'u almak lazım diye düşünüyorum bende. O kadar para etmez aslında comfort'u ama bu VW Türkiye çok saçma ve agresif bir tavır izliyor fiyat konusunda. bugün jetta bile almak istediğiniz zaman insanlara neredeyse Ağustos'a gün veriyorlar. Birde aradaki süredeki farkı yansıtırız diyorlar. O yüzden biraz kılım açıkçası doğuş'a

Doğuşa "kıl" olmayan var mı bilmiyorum. Haklısınız.

Fakat şunu da belirteyim; bugüne dek ki son dördü bu hafta olmak üzere sırasıyla, astra, ciciv hb, c4, a3 ve golf baktım. Bütün firma yetkilileri de ilgilendiler kendilerince honda'yı dışarda tutmak kaydıyla çünkü prensip ve samimiyet vardı, buna rağmen en kurumsal ve ilgili olanlar audi ve vw idi. Hemen her şeyi hallettiler. İlgileri de çok iyiydi. Özelllikle audi'nin personeli.

Teşbihte hata olmaz; Vakko'ya gidip de "ben gömlek alacağım fakat 100 lirayı geçmeyecek" dediğimizde, "tabi efendim" deyip güler yüz ve samimiyetle hizmet veriyorlar. Fakat Kiğılı'ya gidip bunu, "60 liranın üstü olmasın" diye, söylediğinizde yüzünüze bakmıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: benekes

quote:

Orijinalden alıntı: devilers96

Gerçi yukarıdaki video'da da bazı değişiklikler göze çarpıyor (ön farlar, sis farları vb.) acaba bu ingiliz versiyonunu mu getirecekler Türkiye'ye?

Dedğin gibi yapacağım. Zaten acelem yok. Golf'e gidip bakacağım tekrar o arada 1-2 haftaya kadar dedikleri makyajlı hali gelir herhalde (ki hala soru işaretleri var sadece tek bayi bahsediyor böyle birşeyden çok ilginç)

Ama golf'ün trendline'ı değil comfort'u almak lazım diye düşünüyorum bende. O kadar para etmez aslında comfort'u ama bu VW Türkiye çok saçma ve agresif bir tavır izliyor fiyat konusunda. bugün jetta bile almak istediğiniz zaman insanlara neredeyse Ağustos'a gün veriyorlar. Birde aradaki süredeki farkı yansıtırız diyorlar. O yüzden biraz kılım açıkçası doğuş'a

Doğuşa "kıl" olmayan var mı bilmiyorum. Haklısınız.

Fakat şunu da belirteyim; bugüne dek ki son dördü bu hafta olmak üzere sırasıyla, astra, ciciv hb, c4, a3 ve golf baktım. Bütün firma yetkilileri de ilgilendiler kendilerince honda'yı dışarda tutmak kaydıyla çünkü prensip ve samimiyet vardı, buna rağmen en kurumsal ve ilgili olanlar audi ve vw idi. Hemen her şeyi hallettiler. İlgileri de çok iyiydi. Özelllikle audi'nin personeli.

Teşbihte hata olmaz; Vakko'ya gidip de "ben gömlek alacağım fakat 100 lirayı geçmeyecek" dediğimizde, "tabi efendim" deyip güler yüz ve samimiyetle hizmet veriyorlar. Fakat Kiğılı'ya gidip bunu, "60 liranın üstü olmasın" diye, söylediğinizde yüzünüze bakmıyorlar.

ciciv yanlış yazılmış tarafımdan. "civic" benekes civic !!

• honda civic. Daha ekonomik daha masrafsız ve daha donanımlı, daha tarz, golf 2 yıl honda 5 yıl garantili.
  • Bana kalırsa da civic daha uygun
  • Hani Nissan Juke tasarımıyla göz dolduruyor, çok farklı ve özgün ŞİMDİYE KADAR BÖYLE BİR ARAÇ ÇIKMADI derler ya aslında çıktı....
    HONDA CIVIC HB

Bu kadar mı özene bezene tasarlanır ya Helal olsun Honda tasarımcılarına.

Golf havada takla atsın, R paketin şahı giydirilsin yine de şu aşağıdaki havayı yakalayamaz.Aşağıdaki görünüşü elde etmek çok da zor değil 55.000 liraya 1.8 civic hb alıp bu dış görünüş moduna getirmek zaten 60.000 lirayı asla geçmez.
     makyajlı civic hb 1.4 mü golf 1.4 dsg trendline mı?

makyajlı civic hb 1.4 mü golf 1.4 dsg trendline mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 10 Mart 2011; 18:53:06 >

• ben juke u hiç beğenmem ama civic hostur tasarım olarak. golf daha babacan durur kanımca.
  • hocam trendline paketıne baktım esp falan dsg versıyonu ve 160 hp versıyonunda varmıs dogrumu bu manuel trendlıne da esp yok anladıgım kadarıyla.
    aracınız hayırlı olsun gule gule kullanın vw kalıtesı bellıdır bazı donanımlardan vazgecıp performanslı bır arac sectınız.
    1.4 i-shift cıvıc hb nın donanımları ıyı fakat performans cdden kotu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

ben juke u hiç beğenmem ama civic hostur tasarım olarak. golf daha babacan durur kanımca.

Kesinlikle katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

hocam trendline paketıne baktım esp falan dsg versıyonu ve 160 hp versıyonunda varmıs dogrumu bu manuel trendlıne da esp yok anladıgım kadarıyla.
    aracınız hayırlı olsun gule gule kullanın vw kalıtesı bellıdır bazı donanımlardan vazgecıp performanslı bır arac sectınız.

Ya hu bir an hakikaten boşline aldım sandım :)
    dsg zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benekes

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

hocam trendline paketıne baktım esp falan dsg versıyonu ve 160 hp versıyonunda varmıs dogrumu bu manuel trendlıne da esp yok anladıgım kadarıyla.

Ya hu bir an hakikaten boşline aldım sandım :)
    dsg zaten.

dsg versıyonunda varmıs sıtesınden ınceledımde nıe manuel versıyonuna koymamıslar anlamadım :D

• performans hariç oldukça güzel civic hb 1.4
    yanılmıyorsam 0 100 ü 15 sn di civiclerin
  • Aracın hayırlı olsun arkadaşım.

Golf gerçekten güzel araç.

(Civic alsaydın da yukarıdaki 2 cümlemi Golf yerine Civic olacak şekilde aynen yazardım :)

Haluk
  • golf civic hb yanında tam bir kocaman 0 dir,tek artısı dsgsidir ama eksisi saymakla bitmez, civic sedan deseydiniz elbette golf ünde civic inde artı eksileri vardır ama hb oldugu zaman golf 0 dir...
  • tasarım olarak hondanın eski kasa city si faciaydı onun dışında tüm modellerin kendine özgü çizgileri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Aracın hayırlı olsun arkadaşım.

Golf gerçekten güzel araç.

(Civic alsaydın da yukarıdaki 2 cümlemi Golf yerine Civic olacak şekilde aynen yazardım :)

Haluk

Teşekkür ederim.
    Fark ettim.
    Böyle yazan, gönlü zarif arkadaşlarımız var. Vâr olun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.