Şimdi Ara

makyajlı bmw 5 serileri geldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
5.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar işin mantığını çoğunuz kavrayamıyor. Enflasyon asgari ücret geçim sıkıntısı , ekonominin durumu gibi ciddi sorunları göz önüne alırsanız veya kıyasa girerseniz tabii ki etmez dersiniz bu çok normal.

    Ama şöyle bakacaksın , para birikti birikti evi aldın yazlığı aldın çocuklar özel okulda, kafada 30-40 bin aylık kredi kartı geliyor nakit harcanan hariç , rutin yaşantın iyi. Bu adam ne alsın ? Etmez deyip Megane mı alsın ? Adamın hızla alakası yok, tın tın gidecek ise bu ülkede daha hacimlisine dünya vergi ödemek daha mantıksız. Zaten herkeste olmayan araç istiyorlar , her köşede görünmesin , ayrıcalığı olsun.

    Burada sadece şunu ayırıyorum. Bazı konularda görüyorum , adamlar saydırıyor saydırıyor , ertesi günü arabayı alıyor ve 180 derece dönüyor. Düne kadar saldırdığı arabayı savunur oluyor , söylenen adama fakir muamelesi yapıyor falan :) Türk filmindeki karaktersiz tipler gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fulcrum299 F kullanıcısına yanıt
    Sarı sitede 1.2 milyon TL ile satışta...
  • Siz insanlarla dalga geçiyorsunuz ama bmwnin yaptığı en başarısız 1.6 turbo ünitesi gerçektende. Bize inanmıyorsanız bile odtüde makina mühendisliği okuyan 2 arkadaşın youtube kanalında bu motoru baştan sona tüm detayıyla açıkladığı videoyu izlemenizi öneririm . Bu arada belirteyim f30 320i ED deki 1.6 psa motorudur ama f10 520i de kullanılan ise bmwnin kendi motorudur. Bmwnin psa ile anlaşmasıda bittiğine göre yeni 3 dede ve bu kasada da kullanılan 1.6 motor bmwnin kendi yaptığı motor. Yani verimsiz ve kötü


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Güzel kardeşim, muhtemelen senin yaşın kadar araba kullanmışlığım var, Benim tecrübe seviyeme gelince konuşalım bu konuyu, o yüzden size tavsiyem, isterseniz deneyimlemediğiniz konular hakkında fazla net yorumlar yapmayın, yanılırsınız. Ben kimseyle dalga geçmem, haddime değil, ama uzanamadığı ciğere mundar diyeni de dilbine kadar itin arkasına sokmaktan da , ezikliğini yüzüne vurmaktan da çekinmem. Bir de şunu ekliyeyim bir siz biliyorsunuz zaten bu işleri, biz bilmiyoruz tabi gidip 5.30 almayı. O yüzden beğenmeyen gitsin yiyorsa 5.30 alsın binsin. Bu bana fazlasıyla yetiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Bu mesaj silindi.
    Boşudur o.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatını konuşmaya gerek yokta çok yakışıklı oldu namussuz be.
  • @murmuro

    İstediğin kadar araç kullan öncelikle ne kadar çok araba kullanmışsan f10 ve g30 daki bmwnin 1.6 motorunu başarılı görmen anlamına geliyorsa zaten tartışmaya girilcek bi insan bile değilsin bu 1

    videoyu izlemediğin bile nasıl ortadaki adam videoya "arkadaşımında bizzat deneyimlemiş kullanmış olduğu" diyerek girmiş videoya. Yani ortada bi f10 520i deki çöp motoru bilen bi insanın bilgisiyle videoyu yapmış. Buna rağmen sen malını övüyorsan ortada objektiflikten başka bişey yoktur

    Ayrıca kedi uzanamadığı ciğere mundar demeden önce altımdaki arabanın ne olup olmadığını bilmeden yorum yapmamanı kendi açımdan değil herkes açısından tavsiye ederim. Belli ki altındaki 520i yi yerlere göklere sığdıramıyorsun ki toz kondurtmamak için üslubunu çirkinleştirmeye yeltenmişsin. Arabadan anlamayı sadece sizlerin araba kullanma sayısıyla doğru orantılı görmesine gülüyorum.

    Bloklamışsın zaten beni uğraştırmadığın için sağol

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Belli konularda kesinlikle size hak veriyorum. Eminimki bu motorlarin verimsiz oldugu yerler var evet. Aslinda cogu kiside verimli veya degil hic bakmiyor. Sadece aliyor kullaniyor. Mesela benim esim :) dunyadan bir haber. Gitsin yeter diyor. . Videoyuda izledim. Arkadas cok guzel yerlere deginmis. Bende ne yalan soyleyim bunlardan hic haberim yoktu. Guzel seyler ogrendim. Bloklayan kisiye gelince g20 konusunuda da gelip ona buna atarlanmisti. Bunlar komik insanlar. Surekli insanlara enterasan yorumlar yapip bloklayip kaciyor. Hic kale almayin. İyi gunler dilerim[:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Al arkadaş bloğu kaldırdım, ben kime atarlanmışım, doğruları söyleyince koydu sana galiba, muhatabım olamayacağın , lüzumsuz bir tip olduğun için bloklamıştım seni. Beni de yanıltmamışsın sağol. Arkadan konuşacak kadar karakterin olduğunu da görmüş olduk.
    İstediğini yazabilirsin ama cevap alamayacaksın, adamlara cevap veriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Kardeş senle hiç uğraşamam işim gücüm var, daha ne yazdığımı okuyup anlayamamışsın, ben çok verimli motor falan demedim, yiyorsa sen 5,30 al dedim, herkesin altında ferrari var burada biliyorum sende de vardır bir tane, sana hayali ferrarinle mutluluklar dilerim, ama büyüklerine de biraz saygı göstermeyi öğrenmeni de tavsiye ederim. Yoksa ne saygı ne sevgi görürsün. Küçük bir hayat dersi olsun bu da sana.
    Bu forumda artık abuk subuk tiplerle muhatap olmaktan bıktım, seviye yerlerde, benim ne zamanım, ne de seviyem sizlerle vakit harcamaya müsait değil, çünkü gerçekten çok Farklı yerlerdeyiz, anlatmayayım hiç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar sanki keyfine 1.6 motorlu bmw alıyorlar. Cidden bununla dalga geçenlerin yaşı ya çok küçük ya da ötv denen olaydan zerre haberi yok. Açıp bi baksınlar 2.0 ve üzeri motorlarda ötv ne kadar artıyor aracın fiyatı kaça katlanıyor. Yurt dışı değil burası Türkiye Türkiye! Motor hacmine göre vergilendirme var bu ülkede. Saçma sapan yorumlar yazmaktan vazgeçin arkadaşlar.
  • @Elma

    İnsanlar 1.6 motor bmw almayı keyfinden yapmıyorsa madem bende bu insanların 1.6 motor bmw alması şart mı diye sorarım ? Var mı ötesi ?

    Ayrıca sizin anlamadığınız bişey var. Biz size bmwnin en çöp 1.6 motoru dedik sizde arabalarınıza laf attığımızı sandınız. Yav biz kasaya donanıma veya serisine bişey demiyoruz ki kaputun altındaki motor çöp diyoruz anlamıyorsunuz. Motorun kötü olması demek arabayı körü körüne savunma ihtiyacını neden doğuruyor ?

    Ayrıca şuan 2020 model bir g30 veya g30 facelift 1.6 motorun vergisi 1.000 lirayken gidip E segmenti arabaya 1.6 binmek yerine 2013-2014 model bi E segmenti alıp aslanlar gibi 2.0 motora binerim gene aynı vergiyi vermiş olurum. Sıfır takıntısı olanları bilemem ama sıfır alacak param bile olsa devletede 1 tane ben alan olmam en kötü 2019 model araçlara bakarım hiç yoktan.

    Hatta sizin yerinizde olsam 2015-2016 arası bi 2.0 ünite alıp yaz mtvsine 1800 lira katlanıp ocakta 1000 liralık dilime girmesini beklerim ondan sonra gene keyfime bakardım. Bu benim düşüncem.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • ülkede vergiler, oranlar malum. ekonomik olduğu için 1.6 motor aracı ben de tercih ederim kabul edilebilir bir performansı varsa eyvallah der geçerim. Son bir seneye kadar gayet mantıklı işti.
    Ama kur 7.37 olmuş, 100 bin dolar / 700-750 fiyatlara hatta üstüne geldikten sonra fiyatı başlarım 1.6' sına. Alan da binen de güzel günlerde kullansın, bana göre pek akıllı işi değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Bu mesaj silindi.
    hangı bayı yardımcı olabılırmısınız
  • 1.6 si gercekten alinmaz, yakismiyor o arabaya. O kadar parayi verdikten sonra mtv sini oderim. Veya 2.0 in ikinci elini alacaksin arabaya bindiğini hissedeceksin. Ben 2 kasayi da 1.6 olarak kullandim hic keyif vermedi ozellikle rampalarda tork eksikliğini hissettiriyor. Yeterli butçe yoksa başka markalara bakilmali. Herkes bmw ye binmek zorunda değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.