|
Makyajlı 2022 Volkswagen Jetta tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri (4. sayfa)
-
-
Egeaya benzetenlerde nasıl göz var anlamadım, haa fiyat açısından hayal kuruyorsalar hiç benzemez, buraya gelse ki gelmez, aynen Octavia gibi 350 den başlar, kalite ve donanım olarak ta aynı seviyede olur, egea nereee Jetta neree kalite olarak
-
quote:
Orijinalden alıntı: WesterLandXEvet ikisinin de 4 tekeri var. Acayib.
Komik çocuk,
-
Piyasa algısı olmadan rızasıyla vw alan adama birsey diyemem son 10 11 yıllık tasarımlar için geçerli bu sözüm (2013 diyelim), özellikle son 3 yıl. Audi de vw da dükkanı kapatsınlar cünkü 2012 den beri üretecek tasarım bulamayıp sıvadıkları audi a8 ve a6, toureg tiguanlar durumun özeti.
-
amerikada asgari ücret falan yok saatlik minimum var 1520 doları nerden çıkarttın federal olarak minimum wage saatlik 7.25 dolar eyaletlere göre de değişiyor atıyorum new yorkta 12.5 oluyor ama haftalık çalışma saati 35-40 arası yani 7.25*40*4=1160 yapıyor new yorktaysa atıyorum 12.5*40*4=2000 dolar yapıyor resmi bir rakam falan yok kafanıza göre sallıyorsunuz mcdonalds hangi eyaletteyse aldığın maaş ona göre değişir senin örneğinde pahalı yerde çok maaş alırsın trde o bile yok istanbulda köpek gibi kira ödeyen asgari ücretlinin maaşı ile anadoludakiler aynı
-
Volkswagen bence tasarım işini bıraksın. Golf 8i (ben de golf 7 var) berbat tasarladılar. diğer yeni diye lanse ettikleri araçlarda hiç bir estetik yok. SUV ları hantal görünüyor be gereksiz pahalı.markadan iyice soğudum 👎🏻👎🏻👎🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nedense elinde eski kasa olanlar yeni kasayı beğenmiyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: berk70amerikada asgari ücret falan yok saatlik minimum var 1520 doları nerden çıkarttın federal olarak minimum wage saatlik 7.25 dolar eyaletlere göre de değişiyor atıyorum new yorkta 12.5 oluyor ama haftalık çalışma saati 35-40 arası yani 7.25*40*4=1160 yapıyor new yorktaysa atıyorum 12.5*40*4=2000 dolar yapıyor resmi bir rakam falan yok kafanıza göre sallıyorsunuz mcdonalds hangi eyaletteyse aldığın maaş ona göre değişir senin örneğinde pahalı yerde çok maaş alırsın trde o bile yok istanbulda köpek gibi kira ödeyen asgari ücretlinin maaşı ile anadoludakiler aynı
Ortalama maaş.
https://www.indeed.com/cmp/McDonald%27s/salaries
Crew member 9,47 dolar görünüyor. Haftada 40 saatten 9,50 dolar desek ayda 1520 dolar yapıyor.
-
Yeni Civic daha şık duruyor. 1.5 182 vs 1.5 160 birbirlerine iyi rakip olurlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yeni kasayı alamadıkları için olabilir mi
-
Şu araç egeaya benziyosa yeryüzünde egeaya benzemeyen araba yok. Passati bayağı tirpanlayan bir araçti. Ancak Passat şu an resmen Lux sınıfa geçiş yaptı. Volkswagenin şu ara orta gelirlilere hitap eden aracı kalmadı. Doğru bir pazarlama stratejisi ile scala tarzı bir fiyatlama ile Türkiye'de kesinlikle iş yapacaktır.
-
HB ve hafif suv yapsalar güzel araba olurmuş gibi bi tipi var.
-
Araç 2015'den beri Türkiye'de yok. Neredeyse 7 yıl olacak ve makyaj mı geçirmiş
-
Yakinda bu orta sekmen araclar üst sekmen olucak demedi demeyin,söz konusu woswos ise bu markaya halen illet olmuş biri olarak ucan araba dahi yapsan sevmedim sevemedim
İşte bir sen olamasak da bir şeyler deniyoruz.
-
Japondan şaşmam.
ilk bakışta egea dedim.yorumlardada öyle denmiş
-
benim babam benim yaşımdayken 0 araç alabiliyordu.
ben alamıyorum.
o zaman o varmış bu varmış koalisyon varmış enflasyon 150 falanmış.
şimdi güya enflasyon %10 :) maaşa %10 markette %150. ama istikrar var yersen... böyle taksimatı şeytanın kendi yapmaz.
teşekkürler malum parti...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X